Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(krivai @ 2007 01 08, 12:54)
Žinutė toms, kurios labai ieško karoliukų ir neranda  ax.gif
Šiandien Rimi pirkau karolinę girliandą. Ją buvau nužiūrėjusi dar prieš šventes, kai vos tik užsikrėčiau karoliukų nėrimo manija. Bet tada ji kainavo apie 20 litų. Šiandien ji kainavo 12,99. Girliandoje 97 karoliukai (skersmuo 1,5 cm). Spalva švelniai rausva su ryškia rausva (kaži kuo nudažyti, kad pro šviesesnius siūlus nešviestų?  g.gif  ). Lengvai išsiardo, nemaža skylutė vėrimui  smile.gif Įtariu, kad greit tuos šventinius papuošimus išneš į sandėlius  smile.gif

Buvau Rimi-Megoj, bet jie dar kainuoja 19,99Lt
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 01 10, 17:30)

Aš pirkau Rimi - PC Savas. Ten kaina 12,99. O dvidešimt jie kainavo prieš šventes.
Įdomiai jie mažina kainas g.gif blink.gif
Atsakyti

Aš kaip tik ten vakar ir pirkau už 12,99. mirksiukas.gif Iš pradžių, kai pamačiau užklijuotą kainą- 19,99 nusivyliau, bet po to pasitikrinau ir ok.gif
Atsakyti
Pastebejau kad ant tokiu vaikisku gumuciu, kainuojja jos mazdaug po 4 Lt buna prikabineta ivairiausiu karoliu, ir dideliu ir mazu, ir isardzius galima neblogai panaudot smile.gif as jau turiu galvoje viena vaizdini ka darysiu is ju smile.gif)
Atsakyti

rašo ten, kad kalėdinėm dekoracijom 25 proc. nuolaida mirksiukas.gif, paskui kasoj paskaičiuoja. Nusipirkau ir aš rolleyes.gif , tik jau tingiu nert...
Atsakyti
Na va žiūriu, kad ne vieną mane apėmusi tinginystė blush2.gif . Ir Neglaite mini tą siaubingą doh.gif žodį.
Ištingėti karoliai JUODUKAI:

user posted image
Atsakyti
Aij aij aij kokia blush2.gif . Mūsų puslapėlis net trečiame doh.gif puslapyje atsidūręs. Tad keliu aukščiau ir rodau savo šiandienos darbelį smile.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 14, 21:33)
Aij aij aij kokia  blush2.gif . Mūsų puslapėlis net trečiame  doh.gif puslapyje atsidūręs. Tad keliu aukščiau ir rodau savo šiandienos darbelį smile.gif :

nugi draugauja nertinukai su organza thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o čia mano 2 mėn ieškotas variantas. gal koks 5 bandymas ir mano akiai jau patikęs smile.gif
šokoladiniai karoliai gana solidaus amžiaus damai.
buvo vienos eilės, bet paprašė puošnesnių. nerti burbulai 25 mm. su metalo intarpėliais, rudais "perliukais" ir peršviečiamais briaunuotais karoliukais ant šilkinės virvutės.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
thumbup.gif, tai, kad čia ir aš nešiotau, nors ir nelabai solidi esu lotuliukas.gif

Labai gražiai žiūrisi thumbup.gif

iš kur tų rombinių gavai? lyg man būtų negana doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 14 sausio 2007 - 23:45
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 14, 23:45)
thumbup.gif, tai, kad čia ir aš nešiotau, nors ir nelabai solidi esu lotuliukas.gif

Labai gražiai žiūrisi thumbup.gif

iš kur tų rombinių gavai? lyg man būtų negana  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tease.gif

tai aš irgi juos nešiočiau biggrin.gif , bet užsakius juos 59 metų ponia, rytoj ir nešu jau jai 4u.gif
o tie briaunuoti -tai MAXIMOS apyrankės ir karoliai išardyti ax.gif
Atsakyti
Supratau pioneer.gif, bet jau sakiau sau- kol bent pusės turimų nesunaudosiu, jokių naujų pirkimų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 14, 23:56)
Supratau pioneer.gif, bet jau sakiau sau- kol bent pusės turimų nesunaudosiu, jokių naujų pirkimų doh.gif lotuliukas.gif
oi doh.gif , kiek kartų sau aš tai žadėjau , bet vis kaupiu ir kaupiu atsargas:lotuliukas: lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti