Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(elzeda @ 2007 01 07, 17:58)
Labai susižavėjau jūsų visų darbeliais, jūs tikros auksarankės mirksiukas.gif , taigi pasisėmus įkvėpimo iš šio skyrelio iškepiau pirmą blyną:

Kažkas gražaus matyti thumbup.gif , bet jau labai maža nuotraukikė lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 01 07, 17:00)
nupirkau plonus blizgaus poliesterio siūlus, tenka nerti smulkiu vašeliu, o tai užtrunka unsure.gif bet užtai laaabai kruopščiai ir gražiai atrodo blush2.gif  kaip baigsiu - parodysiu rolleyes.gif [/i]

drinks_cheers.gif ir aš ,tikriausiai, tokiais neriu ir tikrai užtrunka, kol nunarplioji mirksiukas.gif Lauksim,lauksim rezultato! victory.gif

QUOTE(krivai @ 2007 01 07, 19:01)
Kažkas gražaus matyti  thumbup.gif , bet jau labai maža nuotraukikė  lens.gif

Du kart ant jos spustelk, padidės... mirksiukas.gif

elzeda, labai gražu, taip žiemiška,lyg sniego gniūžtelės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 07, 20:03)

Du kart ant jos spustelk, padidės...  mirksiukas.gif

Ačiū, kad ne tik nerti karoliukus, bet ir SM elgtis mokai blush2.gif notworthy.gif

elzeda, šaunūs sniegiukai good.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyras blush2.gif , be jūsų net mintis turbūt nebūtų šovusi pačiai bandyt karoliukus apnėrinėt. Beje, apnėrinėjau eglutės žaisliukus 2 cm skersmens.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2007 01 07, 21:32)
Ačiū, merginos, už pagyras  blush2.gif , be jūsų net mintis turbūt nebūtų šovusi pačiai bandyt karoliukus apnėrinėt. Beje, apnėrinėjau eglutės žaisliukus 2 cm skersmens.

KIEK GRAŽIŲ IR KRUOPŠČIAI NUNERTŲ KAROLIŲ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aš irgi neriu tuo poliesterio siūlu, tik dvigubu blush2.gif bet aš tankiai neriu, tai neblogai gaunasi ax.gif
jei viengubu, tai tik ekskliuzyvinis variantas, arba sau, nes pirkėjas to neįvertins piniginiais vienetais, bus per brangu ir nepirks schmoll.gif

o čia 130 cm balti, tik ant tamsaus fono nuotraukos nekokios ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 01 05, 19:09)
Na pirmuosius ir aš jau pasigaminau.  ax.gif  Bet va karolių Klaipėdoj gauti  doh.gif ..arba nežinau kur ieškoti. Pirmuosius pirkau medinius silver sityje, ale brangoki.  unsure.gif

Pamėgink paieškoti MAXIMOSE smile.gif bent vakar MAŽEIKIUOSE mačiau nemažai nukainuotų , turėtų ir Klaipėdoj būt mirksiukas.gif dar keletą kartų prieš pat Kalėdas pirkau EUROKOJE tokias nukainuotas plastmasines ružavas apyrankes po 3 lt. su centais buvo 12 karolių ax.gif bet tos apyrankės buvo labai giliai nukištos pačioj apačioj , tai reikėjo biški pasiknist tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinutė toms, kurios labai ieško karoliukų ir neranda ax.gif
Šiandien Rimi pirkau karolinę girliandą. Ją buvau nužiūrėjusi dar prieš šventes, kai vos tik užsikrėčiau karoliukų nėrimo manija. Bet tada ji kainavo apie 20 litų. Šiandien ji kainavo 12,99. Girliandoje 97 karoliukai (skersmuo 1,5 cm). Spalva švelniai rausva su ryškia rausva (kaži kuo nudažyti, kad pro šviesesnius siūlus nešviestų? g.gif ). Lengvai išsiardo, nemaža skylutė vėrimui smile.gif Įtariu, kad greit tuos šventinius papuošimus išneš į sandėlius smile.gif
Atsakyti
[quote=Martini,2007 01 07, 18:00]

Labai ačiū, kad man tokai doh.gif doh.gif paaiškinai smile.gif bandysiu kažką daryt
Atsakyti
lukasta labai gražūs sniegučiai tavo wub.gif

poliesteris tai čia panašiai kaip šilkas? blush2.gif nelabai žinau aš čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2007 01 09, 11:44)
lukasta labai gražūs sniegučiai tavo  wub.gif

poliesteris tai čia panašiai kaip šilkas?  blush2.gif nelabai žinau aš čia  4u.gif

poliesteris blizga kaip šilkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 07, 20:16)
Ačiū, kad ne tik nerti karoliukus, bet ir SM elgtis mokai  blush2.gif  notworthy.gif

irnesakyk.gif nieko tokio, tiesiog jaučiu pareigą, gi ir mane kažkas kažkada mokino mirksiukas.gif

QUOTE(lukasta @ 2007 01 07, 22:37)
jei viengubu, tai tik ekskliuzyvinis variantas, arba sau, nes pirkėjas to neįvertins piniginiais vienetais, bus per brangu ir nepirks schmoll.gif

Na va, o aš fool.gif fool.gif fool.gif su viengubu kankinuosi hihihi.gif

QUOTE(krivai @ 2007 01 08, 11:54)
Žinutė toms, kurios labai ieško karoliukų ir neranda  ax.gif
Spalva švelniai rausva su ryškia rausva (kaži kuo nudažyti, kad pro šviesesnius siūlus nešviestų?  g.gif  ).

Labai labai ačiū už "nuorodą" notworthy.gif Nusipirkau ir aš, nes išsibaigiau savuosius per prieššventinį darbymetį assa.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 09 sausio 2007 - 14:53
QUOTE(argutiene @ 2007 01 09, 14:52)

Labai labai ačiū už "nuorodą"  notworthy.gif  Nusipirkau ir aš, nes išsibaigiau savuosius per prieššventinį darbymetį    assa.gif  clap.gif

Smagu, kad ir aš galiu būti naudinga sokiai.gif

O čia mano paskutiniai mėlynieji su veltinukais cool.gif
O varge, kokia nuotrauka doh.gif Kitąkart labiau pasistengsiu pioneer.gif

user posted image
Atsakyti