lukasta o kiek juosteles sunaudoji tokiam suktiniui? ir kuom tvirtini?
QUOTE(gugile @ 2007 04 21, 23:14)
lukasta o kiek juosteles sunaudoji tokiam suktiniui? ir kuom tvirtini?
žiūrint kokio dydžio noriu suktinuko, nuo 70 iki 100cm. viską susiuvu plonyte žilka .
QUOTE(lukasta @ 2007 04 21, 14:25)
taip, ten susukta atlasinė juostelė, 5 arba 6 mm pločio.
aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą
aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą
ačiū labai,pabandysiu ir aš taip
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 04 22, 19:20)
tai kad dar ir čia reikia pabaigti
Pasigirkim , ką gražaus gaminome per išeigines ir pabaigsim šią tėmelę . Beje, lyg ir senai tavuosius čia matėm .
Einu dar keliatą karoliukų apnert, o rytoj versiu dar vienus Kartaus šokolado karolius, kuriuos jau naujuos namučiuos demonstruosiu .
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 04 22, 21:16)
Pasigirkim , ką gražaus gaminome per išeigines ir pabaigsim šią tėmelę
Tai kad visos norės naująją temelę papuošt naujais darbeliais
ačiū lukasta pagaliau ir man išėjo šį bei tą nuveikti gal per kelias dienas pavyks užbaigti tai ir aš galėsiu pirmuoju darbeliu pasigirti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 04 22, 23:31)
ačiū lukasta pagaliau ir man išėjo šį bei tą nuveikti gal per kelias dienas pavyks užbaigti tai ir aš galėsiu pirmuoju darbeliu pasigirti
puiku , lauksim rezultato vadinasi, neblogas darbo eigos aprašymas, gal reikia jį perkelti į naujos temos pradžią, nes dažnai klausia
QUOTE(lukasta @ 2007 04 22, 23:47)
puiku , lauksim rezultato
vadinasi, neblogas darbo eigos aprašymas, gal reikia jį perkelti į naujos temos pradžią, nes dažnai klausia
vadinasi, neblogas darbo eigos aprašymas, gal reikia jį perkelti į naujos temos pradžią, nes dažnai klausia
manau,nes aš kai ieškojau aprašymo tai kelias temas perskaičiau ir man vistiek nieko gero nesigavo bet dabar jau džiaugiuosi rezultatais
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.