Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

lukasta o kiek juosteles sunaudoji tokiam suktiniui? blush2.gif ir kuom tvirtini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 21 balandžio 2007 - 22:15
QUOTE(gugile @ 2007 04 21, 23:14)
lukasta o kiek juosteles sunaudoji tokiam suktiniui? blush2.gif ir kuom tvirtini?

žiūrint kokio dydžio noriu suktinuko, nuo 70 iki 100cm. viską susiuvu plonyte žilka biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 04 21, 14:25)
taip, ten susukta atlasinė juostelė, 5 arba 6 mm pločio.

aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą

ačiū labai,pabandysiu ir aš taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visas prašome į naujuosius namučius ČIA 4u.gif
Atsakyti
tai kad dar ir čia reikia pabaigti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 04 22, 19:20)
tai kad dar ir čia reikia pabaigti  mirksiukas.gif

Pasigirkim mirksiukas.gif , ką gražaus gaminome per išeigines ir pabaigsim šią tėmelę 4u.gif . Beje, lyg ir senai tavuosius čia matėm bigsmile.gif .

Einu dar keliatą karoliukų apnert, o rytoj versiu dar vienus „Kartaus šokolado“ karolius, kuriuos jau naujuos namučiuos demonstruosiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 04 22, 21:16)
Pasigirkim  mirksiukas.gif , ką gražaus gaminome per išeigines ir pabaigsim šią tėmelę  4u.gif

Tai kad visos norės naująją temelę papuošt naujais darbeliais mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
ačiū lukasta notworthy.gif pagaliau ir man išėjo šį bei tą nuveikti ax.gif gal per kelias dienas pavyks užbaigti tai ir aš galėsiu pirmuoju darbeliu pasigirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 04 22, 23:31)
ačiū lukasta  notworthy.gif  pagaliau ir man išėjo šį bei tą nuveikti  ax.gif gal per kelias dienas pavyks užbaigti tai ir aš galėsiu pirmuoju darbeliu pasigirti  blush2.gif
puiku thumbup.gif , lauksim rezultato smile.gif
vadinasi, neblogas darbo eigos aprašymas, gal reikia jį perkelti į naujos temos pradžią, nes dažnai klausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 04 22, 23:47)
puiku thumbup.gif , lauksim rezultato smile.gif
vadinasi, neblogas darbo eigos aprašymas, gal reikia jį perkelti į naujos temos pradžią, nes dažnai klausia g.gif

manau,nes aš kai ieškojau aprašymo tai kelias temas perskaičiau ir man vistiek nieko gero nesigavo doh.gif bet dabar jau džiaugiuosi rezultatais 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti