Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

Na pirmuosius ir aš jau pasigaminau. ax.gif Bet va karolių Klaipėdoj gauti doh.gif ..arba nežinau kur ieškoti. Pirmuosius pirkau medinius silver sityje, ale brangoki. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 01 05, 18:09)
Na pirmuosius ir aš jau pasigaminau.  ax.gif

Prašom pasirodyt greitai biggrin.gif
Atsakyti
greitai greitai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 05, 13:00)

Labai kruopščiai apnerti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2007 01 05, 21:31)
Labai kruopščiai apnerti  thumbup.gif

O čia tai jau be užmetimo nerta arne?

Na reiks ir man gal bazėje ieškoti karolių bandyti jei nerasiu tai nžn gal bus įmanoma susitarti su vilnietėmis kokiomis, kad vilniuje sau pirkdamos ir man nupirkų ir persiūstų, na bet dar bandysiu ieškoti kaune pradžioj. O kaunietės kur perkate irisus siūliukus irgi gal pliuso antrame aukšte ten jų yra, aš visai atsijungus nuo tokių dalykų nebežinau tokių vietelių, nes dabar išvis mažai kur beišlekiu viena, taip noriu kuo greičiau pabandyti nert tik kad va susikaupti bus sunku nes vaikiukas mažas dar mano, o dėl to apnėrimo, tai jūs jau tiesiai ant karolio neriate ar paskui užmaunat. g.gif Jau kitoje temoje to paties klausiau. blush2.gif
Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti ant ko geriausia suverti, girdėjau yra kažkoios silikoninės juostelės.
Atsakyti
Ir dar norėjau paklausti ant ko geriausia suverti, girdėjau yra kažkoios silikoninės juostelės.
[/quote]

Va va, ir as to paties norejau paklausti, ar reikia apnerti tiesiai ant karolio, ar uzmauti kaip nors, ir pgal kokia schema mezgate, kaip atitaikyti karolio dydi. Tikiu, kad kazkur jau yra tai aprasyta, bet perskaityti tokia galybe puslapiu neturiu kada sad.gif Gal kuri labai trumpai paaiskintumete?

Aciu labai wub.gif
Atsakyti
Labukas darbstuolems,
Va cia mano darbelis noriu parodi kad ivertintumet... blush2.gif
http://foto.radikal....0b86131724e1jpg][img]

http://m.foto.radika...b86131724e1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilona78: 07 sausio 2007 - 10:03
Labai fainuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 05, 13:00)
O šituos karolius nėriau pagal ,,užsakymą". Mergiotė pati žinojo, kokių nori  ax.gif

Labai dailūs good.gif
Atsakyti
Labai fainučiukai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , o aš visdar nesuprantu kaip jus apneriat doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
kadangi aš viską darau "iš akies" blush2.gif , tai tiksliai nepapasakosiu... nusineri kelių akių pynutę, sujungi, neri be stulpelio aplink, platini po truputį, priklausomai nuo rutuliuko skersmens. Tada paneri lygiai, kol reikia siaurinti, va tada įdedi rutuliuką ir vis siaurindama ant jo nuneri iki galo mirksiukas.gif sumaliau, bet gal kas nors suprato blush2.gif
užsikrėčiau ir aš tuo nėrimu doh.gif bet turbūt liksiu pati be karolių, nes jau pirmuosius darau dovanai doh.gif kadangi nupirkau plonus blizgaus poliesterio siūlus, tenka nerti smulkiu vašeliu, o tai užtrunka unsure.gif bet užtai laaabai kruopščiai ir gražiai atrodo blush2.gif pasigyriau... tongue.gif biggrin.gif kaip baigsiu - parodysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labai susižavėjau jūsų visų darbeliais, jūs tikros auksarankės mirksiukas.gif , taigi pasisėmus įkvėpimo iš šio skyrelio iškepiau pirmą blyną:
user posted image
user posted image
Atsakyti