Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

Ačiu Jolančiuk 4u.gif . Bandau ikelt:
user posted image
Papildyta:
g.gif nesigauna.Kur turi but paveikslėlis rašo "user posted image". Čia tik aš jo nematau? g.gif
Tada ikeliu linką:
http://public.fotki....i/dscf1246.html
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 18, 12:53)
Ačiu Jolančiuk 4u.gif . Bandau ikelt:
user posted image
Papildyta:
g.gif  nesigauna.Kur turi but paveikslėlis rašo "user posted image". Čia tik aš jo nematau? g.gif
Tada ikeliu linką:
http://public.fotki....i/dscf1246.html

keista,kad nesigauna, nes aš ir tą patį matau ką ir tu ( kartais tokiu atveju padeda -paspausdi peltytės dešinį mygtuką - išmeta lentelę,o tada show picture, tada paveiksliukas pasikrauna , bet db -nieko g.gif

kaip matau turi susikūrusi internetinį albumą, tai gali iš jo ir mesti linkus į SM, i jei nori, kad foto iš karto matytųsi tavo parašytoje žinutėte :
1. pasirinkusi foto ,kurią nori kelti, užėjusi su pelyte -paspausk ant joss pelytės dešinį mygtuką, išmes lentelę , tada nukopijuok URL adresą,
2. tada rašydama žinutę čia, paspausk IMG ( rasi virš žinutės rašymo lauko ) ,atsiras nauja langas - į jį ir nukopijuok URL adresą ( kurį buvai preiš tai jau nukopijavusi )
3.tada siųsti žinutę ir viskas mirksiukas.gif

P.S. tik netrink foto iš internetinio albumo, nes vėliau foto dings ir iš čia biggrin.gif
Atsakyti
grazus ir idomus papuosalas n1lkao cia manieji :

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 04 19, 12:16)
grazus ir idomus papuosalas n1lkao cia manieji :

gražūs karoliukai 4u.gif , tik spalvos labai žieminės, laukiam dar, naujų, spalvotesnių biggrin.gif .

o čia mano, nei rudi, nei geltoni smile.gif (irgi ne pavasaris blush2.gif )

user posted image
user posted image
Atsakyti
lukasta spalvu tokiu pageidavo butu mano valia tik ryškias ir daryčiau lotuliukas.gif o tavieji kaip visada pasaka....
Atsakyti
Man vis dar mistika, kaip padaryti lukastos ritinukai g.gif Kartais taip prisireikia kokio ,,pribumbasiuko", o tokiems darbams manieji pirštai nepritaikyti doh.gif

O čia savais giriuosi rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 04 20, 19:38)
Man vis dar mistika, kaip padaryti lukastos ritinukai  g.gif  Kartais taip prisireikia kokio ,,pribumbasiuko", o tokiems darbams manieji pirštai nepritaikyti  doh.gif

O čia savais giriuosi  rolleyes.gif

labai gražūs tavi thumbup.gif o jau smulkumėlis nėrimo doh.gif
o dėl suktinukų, tai daryt reikia kokių 10 iš karto, tada, jau besukant ketvirtą pirštai pradeda klausyt, ir kiti darosi automatiškai biggrin.gif , o nuo kokio 15 man vėl pradeda sli dinėt ir darau pertrauką lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(gugile @ 2007 04 20, 11:24)
lukasta spalvu tokiu pageidavo butu mano valia tik ryškias ir daryčiau lotuliukas.gif o tavieji kaip visada pasaka....

joo, užsakymas toks dalykas, reikia tiksliai atlikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 04 20, 19:55)
labai gražūs tavi thumbup.gif o jau smulkumėlis nėrimo doh.gif
o dėl suktinukų, tai daryt reikia kokių 10 iš karto, tada, jau besukant ketvirtą pirštai pradeda klausyt, ir kiti darosi automatiškai biggrin.gif , o nuo kokio 15 man vėl pradeda sli dinėt ir darau pertrauką lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
joo, užsakymas toks dalykas, reikia tiksliai atlikt ax.gif

lukasta o tai ten sukta juostelė? Ar tai įsivaizdfuoju? aišku jei ne paslaptis....
Atsakyti
sveikos smile.gif man reikia šiek tiek pagalbos 4u.gif aš norėjau paklausti kokiu raštu ūs savo karolius neriat?aš pradedu nuo trijų kilpučių,tada 9,18,36...ir paskui pradedu mažinti.vieną išneriu,tada dvi suneriu,vieną dvi...neriu žemais stulpeliais.bet bėda tame,kad pradėjus mažinti-skiriasi raštas doh.gif tada pusė karoliuko būna vieno rašto-pusė kito unsure.gif ką ne taip darau? gal reikia stulpeliais kitokiais?
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 04 21, 11:22)
sveikos  smile.gif  man reikia šiek tiek pagalbos  4u.gif  aš norėjau paklausti kokiu raštu ūs savo karolius neriat?aš pradedu nuo trijų kilpučių,tada 9,18,36...ir paskui pradedu mažinti.vieną išneriu,tada dvi suneriu,vieną dvi...neriu žemais stulpeliais.bet bėda tame,kad pradėjus mažinti-skiriasi raštas  doh.gif  tada pusė karoliuko būna vieno rašto-pusė kito  unsure.gif  ką ne taip darau? gal reikia stulpeliais kitokiais?

Tai kad taip ir neriama , kaip rašai. Tik dar per vidurį eilutę kitą (priklausomai nuo karoliuko dydžio) reikia panerti nedidinant ir nemažinant stulpelių skaičiaus. Nesu daug karolioukų nėrus, bet kiek bandžiau, tai man platinant išeina kiek kiečiau, negu siaurinant. Gal dėl to gali pradėti skirtis raštas, ar kaip nors kitaip užkabini stulpelį negu iš pradžių. Siaurinant reikia gerai pritraukti siūlą, kad nepasidarytų didesnės skylutės, nes karoliukas jau viduje ir ištempia. Ir žiūrėt po kiek mažint, kad nebūtų per staigiai. Aš tai nieko neskaičiuoju, tiesiog žiūriu nerdama pagal karoliuko dydį.
Atsakyti
Labutis smile.gif Aš čia partizanas - tyliai skaitau ir gėriuosi. Dabar darau tokį darbelį ir iškilo klausimas - versiu ant zilkos. smile.gif kaip sutvirtinti mazgą? ta prasme zilka toks reikalas, kad bijau, kad atsiners. gal truputį pakaitinti kad išsilydytų? ne tiek kad nutruktų, bet kad susilydytų vientisas mazgelis?
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 04 20, 23:11)
lukasta o tai ten sukta juostelė? Ar tai įsivaizdfuoju? aišku jei ne paslaptis....

taip, ten susukta atlasinė juostelė, 5 arba 6 mm pločio.
QUOTE(Rose Prick @ 2007 04 21, 11:22)
sveikos  smile.gif  man reikia šiek tiek pagalbos  4u.gif  aš norėjau paklausti kokiu raštu ūs savo karolius neriat?aš pradedu nuo trijų kilpučių,tada 9,18,36...ir paskui pradedu mažinti.vieną išneriu,tada dvi suneriu,vieną dvi...neriu žemais stulpeliais.bet bėda tame,kad pradėjus mažinti-skiriasi raštas  doh.gif  tada pusė karoliuko būna vieno rašto-pusė kito  unsure.gif  ką ne taip darau? gal reikia stulpeliais kitokiais?

aš darau taip: nuneriu 6 kilpų pynutę, sujungiu į ratuką, tada 9 -12 (priklausomai nuo būsimo karoliuko dydžio) žemų stulpelių apneriu pirmą eilutę, neriant antrą eilutę į kiekvieną žemą stulpelį neriu po 2 žemus stulpelius, nuo 3 eilutės neriu nedidinant iki kol lieka 2 eilutės iki galo. tada įdedu į "kepurytę" karoliuką ir neriu į kas antrą stulpelį kol pasislepia karoliukas. tada užtaisau ir paslepiu siūlo galą
Atsakyti