Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

Karoliai vieni už kitus gražesni bigsmile.gif
Gal kuri rudos spalvos siūlų užmatė? g.gif Negi teks vilniečių prašyti, kad atsiųstų, aišku, jei Vilniuj jų yra unsure.gif

O tuo tarpu galim ir salotiniais pasipuošti cool.gif

user posted image
Atsakyti
faini salotiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir visi kiti grazus labai labai wub.gif
Atsakyti
po mėnesio pertraukos karolių nėrime lotuliukas.gif prisėdau ir aš prie jų , čia manieji ryškių vasarinių spalvų mirksiukas.gif
user posted image

čia per porą puslapių dedami vient ik įvairūs žalsvi karoliai, tai įdėsiu ir aš porą žalsvų iš arčiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir įspūdingai atrodo, trūksta žodžių user posted image
Tik reiks barti, kad ,,urmu" fotografuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Jooooooooo ispudingai atrodo, tikrai nuostabu tik kaip tu speji tiek daug ju prigaminti taip greit ir taip tvarkingai, kruopsciai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 04 17, 14:17)
Gal kuri rudos spalvos siūlų užmatė? g.gif Negi teks vilniečių prašyti, kad atsiųstų, aišku, jei Vilniuj jų yra  unsure.gif

Ir pati ieškojau, ir įtakingomis pažintimis naudojausi, ir "tarnybinėmis" padėtimis lotuliukas.gif bet... mega_shok.gif išpirkti visi, net ir sandėliuose nėra doh.gif ir kada gaus dar neaišku cry.gif

krivai, M.Jolančiuk Jūsų darbeliai nuostabūs user posted image
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 04 17, 16:07)
po mėnesio pertraukos karolių nėrime  lotuliukas.gif  prisėdau ir aš prie jų , čia manieji  ryškių vasarinių spalvų  mirksiukas.gif
user posted image

čia per porą puslapių dedami vient ik įvairūs žalsvi  karoliai, tai įdėsiu ir aš porą žalsvų iš arčiau  biggrin.gif
user posted image

Nu ir ispudingai atrodo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ohoho, kokį puslapį apie karolius čia radau blink.gif O kainos doh.gif
Atsakyti
krivai, M.Jolančiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

M.Jolančiuk, tavo darbo tempai doh.gif , gal darbą metei g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(krivai @ 2007 04 17, 19:50)
Ohoho, kokį puslapį apie karolius čia radau  blink.gif  O kainos  doh.gif

o tam puslapiuke tai karoliai šiapsau, prasta kokybė, su sm rodomais ar parduodamais nėr ką lygint, bet kainytės o ho ho doh.gif
Atsakyti
nu su rudais siulais tai tikrai tragedija doh.gif pas mus kaime irgi trukumas, nera niekur... sakiau mamai karolius darysiu ir se tau teks tenkintis kokia kita spalva...
o tam puslapi tai tikrai doh.gif kainooooos kooookioooos blink.gif blink.gif blink.gif musu auksarankes pvz. lukasta. krivai ar jolanciukas us savus ten galetu ir 1000$ prasyti ir tai dar per mazai butu .... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 17 balandžio 2007 - 19:49
QUOTE(krivai @ 2007 04 17, 19:50)
Ohoho, kokį puslapį apie karolius čia radau  blink.gif  O kainos  doh.gif

Nu kainos tai tikrai blink.gif .
Jolanciuko karoliai tai tikrai thumbup.gif , tiesiog spindulioja vasara lotuliukas.gif .
As irgi savo karolius norejau parodyt, bet deja dar neturiu teises prisegti nuotraukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 04 17, 15:23)
Na ir įspūdingai atrodo, trūksta žodžių user posted image
Tik reiks barti, kad ,,urmu" fotografuoji  mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif o urmu fotografuoju, nes kai turiu viską nunertą, tai per dieną ir suveriu , o atskirai - gali pasižiūrėti -mano paraše mirksiukas.gif

QUOTE(gugile @ 2007 04 17, 15:54)
Jooooooooo ispudingai atrodo, tikrai nuostabu tik kaip tu speji tiek daug ju prigaminti taip greit ir taip tvarkingai, kruopsciai? g.gif

ne taip jau ir greit - niekaip negalėjau prisiversti , o buvau pažadėjusi ,tai per ne pilnas dvi savaites ir padariau lotuliukas.gif ... man geriausiai neriasi vakarop, kai prisėdu prie teliko, tai viena akis į tv, o kita į nėrimą, tik gaila ne per daugiausiai laiko turiu, nes grįžtu vėlau vakare namo,tai jei neikur neinu, tai ir neriu biggrin.gif

QUOTE(lukasta @ 2007 04 17, 19:10)

M.Jolančiuk, tavo darbo tempai doh.gif , gal darbą metei g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

darbo dar nemečiau , nors norėčiau nedirbti, ( vasarą galmesiu darbąir kurį laiką nedirbsiu ),nes laiko sau ne per daugiausiai turiu, kai namo grįžtu po darbo apie 19,30 doh.gif o šie karoliai ( jei pameni rašiau tau per a.ž. apie prašymėlį karoliukų Vokietijai ) - tai tik dabar padariau, nors reikėjo gerokai ankščiau lotuliukas.gif

QUOTE(n1lka @ 2007 04 17, 21:36)
Nu kainos tai tikrai  blink.gif .
Jolanciuko karoliai tai tikrai  thumbup.gif , tiesiog spindulioja vasara  lotuliukas.gif .
As irgi savo karolius norejau parodyt, bet deja dar neturiu teises prisegti nuotraukas  verysad.gif

dėkui 4u.gif
o dėl foto, tai rankdarbių temoje tokios kai p foto prisegimo funkcijos nėra, nes kitaip segdamos foto iš kompo užkišim SM serverį- ir taip jis lėtokas jau lotuliukas.gif

http://reg.imageshack.us/ užeik čia, prisek foto ( browse ),dar gali pasirinkti ar pamažinti foto ( sesize , bet aš ta iniekada nespaudžiu ) - tada host in ,toliau pamatysi linkus, reikia nukopijuoti "Thumbnail for forums (1) " ,o tada nukopijuotą linką, rašydama žinutę - nukopikuok į žinutės rašymo lauką,parašytoje tavo žinutė mes matysime nedidelį paveiksliuką, kurį norėdami pamatyti didesnį spausime ant foto ir atsidariusiame naujame lange -matysime tavuosius karolius bigsmile.gif

taippat gali susikurti interentinį albumą ir jame laikyti savo darbelius ir tada į SM kelti foto iš tų albumų, juos gali susikurti www.fotki.com. www.photobucket.com ir dar įv kt mirksiukas.gif
Atsakyti