Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 04 13, 07:28)
Nes čia pas mus lyg ir nieks negamino  schmoll.gif , na o jei gamino, tai nesigyrė šiame skyrelyje  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aha, dar neteko matyt megztų žiedų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2007 04 12, 14:45)
Na dabar zinosiu, kad is polisterio graziau o ne is iriso, nes jau galvojau prisipirkti irisiniu siulu  blush2.gif

O kaip atrodo tie polisterio siūlai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2007 04 13, 08:15)
O kaip atrodo tie polisterio siūlai blush2.gif

Va taip mirksiukas.gif

QUOTE(lukasta @ 2007 01 15, 20:36)

Ir taip mirksiukas.gif
QUOTE(argutiene @ 2007 01 16, 09:49)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 13 balandžio 2007 - 08:23
QUOTE(neužmirštuolė @ 2007 04 13, 07:10)
g.gif vis dar laukiu ir tikiuosi sulaukti aprašo, kaip daryti žiedus ( pagrindus užsisakiau)- ne gėlių, o ant pirštų biggrin.gif

temoje išprotėjusios dėl karoliukų, pirmoje žinutėje yra nemažai nuoruodų į žurnalus ir pan... ir tikrai esu ten bent trejetą žurnalų radusi kaip daryti žiedus, žurnalai su schemutėmis bei įvairiais patarrimais, nepatingėk peržiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 04 13, 11:00)
temoje išprotėjusios dėl karoliukų, pirmoje žinutėje yra nemažai nuoruodų į žurnalus ir pan... ir tikrai esu ten bent trejetą žurnalų radusi kaip daryti žiedus, žurnalai su schemutėmis bei  įvairiais patarrimais, nepatingėk peržiūrėti  mirksiukas.gif

4u.gif ačiū Tau
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2007 04 12, 15:45)
Na dabar zinosiu, kad is polisterio graziau o ne is iriso, nes jau galvojau prisipirkti irisiniu siulu  blush2.gif

Na nezinau del tu siulu, man kol kas graziau gaunasi is irisiniu, gali buti sintetikos siek tiek, o jeigu 100% tai nemoku graziai apnerti - tikriausiai dar tiek praktikos neturiu, kiek jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 04 13, 09:22)

O tai čia ne irisai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2007 04 13, 12:42)
O tai čia ne irisai? blush2.gif

Reikia į sudėtį žiūrėti. Irisai - medvilnė, o poliesteris - sintetika, ne medvilnė, jie turi blizgesio, lengvai slysta.
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 04 13, 14:01)
Reikia į sudėtį žiūrėti. Irisai - medvilnė, o poliesteris - sintetika, ne medvilnė, jie turi blizgesio, lengvai slysta.

O su kuriais lengviau apnerti? Spėju, kad sintetika labiau slidinėja, tai ir sunkiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2007 04 13, 15:27)
O su kuriais lengviau apnerti? Spėju, kad sintetika labiau slidinėja, tai ir sunkiau g.gif

Man lengviau su irisiniais, kurie buna medvilniniai smile.gif
Atsakyti
o čia mano žalias užsakymukas į kompaniją smile.gif .
nedaug nertinukų jame yra, bet pavasaris artėja.... biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visai pažaliavot hihihi.gif, bet gražuuu wub.gif

O aš pmėlynuosiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti