Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(krivai @ 2007 04 06, 15:18)
Gražu  bigsmile.gif  Ypač apyrankės  thumbup.gif

O aš tokių nedarau ne todėl, kad negražu. Tiesiog atskyriau dvi ,,stichijas": nertinukus ir veltinukus.
Man nerti karoliai - darbštuolytės darbas, velti - tinginukės (čia ne įžeisti norėdama taip sakau, o apie save kalbu, nes nėrimas man yra įtemptas darbas, o veltinukams tiek pastangų man nereikia). Renkuosi: arba dirbu, arba ,,tinginiauju". O perpus - darbštuolytės - tinginukės  schmoll.gif .
Čia tik mano svaičiojimai  cool.gif  Nekreipkit dėmesio  mirksiukas.gif

labai gražūs ir krivai ir gugiles karoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man tai veltinukas su nertinuku nesipyksta; ir velt tai reikia nusiteikt ir į virtuvę, o apnerinėt -sėdi sau prie teliko, klausai filmo (nežiūrėdama nert nemoku verysad.gif ) ir neri po truputi smile.gif
bet vasara artėja, tai gal nemaišysiu dviejų skirtingų ax.gif , kažkaip veltinukas labiau žieminis, o nertas mane vasariškai nuteikia.
Atsakyti
na man dar nuo spalvos priklauso, pvz savo mėlynaja niekaip prie zieminiu nepriskirciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 04 06, 15:18)

O aš tokių nedarau ne todėl, kad negražu. Tiesiog atskyriau dvi ,,stichijas": nertinukus ir veltinukus.
Man nerti karoliai - darbštuolytės darbas, velti - tinginukės (čia ne įžeisti norėdama taip sakau, o apie save kalbu, nes nėrimas man yra įtemptas darbas, o veltinukams tiek pastangų man nereikia). Renkuosi: arba dirbu, arba ,,tinginiauju". O perpus - darbštuolytės - tinginukės  schmoll.gif .
Čia tik mano svaičiojimai  cool.gif  Nekreipkit dėmesio  mirksiukas.gif

bigsmile.gif pritariu tau, aš irgi taip skirstau šiuos darbelius: darbštuoliukės ir tinginiukės... o be to pavasariui kažkaip daugiau ir užsisako nertinukus... o dabar tai pradėjau tik karoliukus verti, be jokių nertinių. Suveriu 2-3 metrųilgio juoston karoliukus, apsivynioju aplink kaklą, surišu mazgą- fantastika, patikėkit, tai dabar tik tokius ir bedarau. ir greičiau ir daug gražiau blush2.gif
Atsakyti
Iš žaliosios serijos ax.gif (kur pavasaris dingo? g.gif )

user posted image
Atsakyti
Ir manieji Pavasariniai 4u.gif lotuliukas.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 04 11, 17:50)
Ir manieji Pavasariniai  4u.gif  lotuliukas.gif .

QUOTE(krivai @ 2007 04 11, 11:23)
Iš žaliosios serijos  ax.gif  (kur pavasaris dingo?  g.gif )

tai ką, pavasarį prisikviest bandot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jūsų žalieji puikūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jei pavyks -atšils oras, būsiu jums dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
Buriam buriam, viliot viliojam, bet kaip neprisišaukiam pavasario, tai neprisišaukiam verysad.gif . Pas mumi už lango dabar velniai ženijasi, brrrrrrrr, baisu... Norisi gi greičiau tos šilumos sulaukti bigsmile.gif .

krivai tavieji iš žaliosios serijos thumbup.gif wub.gif .

Na mergičkos, davai greičiau žaliukus visos neriat bigsmile.gif , gal ateis pavasaris greičiau 4u.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Schemute:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 12 balandžio 2007 - 01:31
user posted image

user posted image

user posted image

Kiti verinukai-schemos:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 12 balandžio 2007 - 01:46
4u.gif merginos, o gal esate dariusios žiedus (ant jų pagrindų)?
ir dar: apyrankes veriate ant silikoninės juostelės ar...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 04 11, 19:17)

Na mergičkos, davai greičiau žaliukus visos neriat  bigsmile.gif , gal ateis pavasaris greičiau  4u.gif  mirksiukas.gif .

gerai darysim žalius, kad tik pavasaris greičiau ateitų lotuliukas.gif
prinėriau daugybę žalsvų, gelsvų, oranžinių bei turkio spalvos burbulių, beliko tik suverti doh.gif , tai turėsiu kuo girtis, nes kažkaip trejetą savaičių buvo sąstingis karolių nėrime, užsiiminėjau kitais dalykėliais, ruošiuosiu vasarai, tai neriu palaidinukę biggrin.gif

QUOTE(neužmirštuolė @ 2007 04 12, 08:08)
4u.gif merginos, o gal esate dariusios žiedus (ant jų pagrindų)?
ir dar: apyrankes veriate ant silikoninės juostelės ar...? g.gif

jei apyrankė vien tik iš apnerų karoliukų, tai man labai patogu ją suverti ant silikoninės gumytės ir net užsegimo nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Vajė vajė, kokia bėda prispaudė - niekur nerandu Kaune šokolado rudos spalvos siūlų apnėrimui, iš poliesterio cray.gif mad.gif cray.gif Visos kažkokios negrynos...O taip reikia...

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 04 11, 19:17)
Na mergičkos, davai greičiau žaliukus visos neriat  bigsmile.gif , gal ateis pavasaris greičiau  4u.gif  mirksiukas.gif .

Neriam neriam pioneer.gif lotuliukas.gif , gal vaikiški tinka g.gif

user posted image
Atsakyti