Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(Martini @ 2007 04 03, 15:52)
prie "Rėdos" parduotuvės yra siuvimo reikmenų parduotuvėlė - ten yra visokių dydžių mirksiukas.gif
jei daugiau reikia, tai ten neapsimoka schmoll.gif , bet jei tik vieniems, tai visai nieko. Kiek pamenu, 5 ar 6 didesni karoliai 2lt kainuoja

labai ačiū 4u.gif man tik vieniem ir tereikia,pabandymui smile.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad ir MB įsitraukė į mano pomėgį. Šiandien varto kažkokios parduotuvės atsiųstą žurnalą ir sako: žiūrėk, karoliai, ir visai padoria kaina, kaip tik tau apnerti lotuliukas.gif

O čia spalva, kuri man labai patinka cool.gif Tik tamsiai rudos spalvos siūlų nerandu verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 04 05, 21:46)
Žiūriu, kad ir MB įsitraukė į mano pomėgį. Šiandien varto kažkokios  parduotuvės atsiųstą žurnalą ir sako: žiūrėk, karoliai, ir visai padoria kaina, kaip tik tau apnerti  lotuliukas.gif

O čia spalva, kuri man labai patinka  cool.gif  Tik tamsiai rudos spalvos siūlų nerandu  verysad.gif

nu jau tokie gražuoliai tvarkinguoliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 04 05, 21:18)
nu jau tokie gražuoliai tvarkinguoliai thumbup.gif  wub.gif

4u.gif
Labai parūpo, gal kuri matėt žurnalą apie karolius. Neseniai parduotuvėj pasiėmiau rankdarbių žurnaliuką pavartyti, o jo gale senesnių žurnalų nuotraukos. Ir atrodo, kad 2006 metų spcialus numeris apie nertus karolius buvo. Būtų įdomu pavartyti ax.gif
Atsakyti
krivai labai faini, man irgi ruda patinka, bet turiu tk smeline, tai pamaisau kartais vilnos karoliukais o cia mano maisyti is zaliuju serjos

zalieji smile.gif)

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 04 05, 22:42)
4u.gif
Labai parūpo, gal kuri matėt žurnalą apie karolius. Neseniai parduotuvėj pasiėmiau rankdarbių žurnaliuką pavartyti, o jo gale senesnių žurnalų nuotraukos. Ir atrodo, kad 2006 metų spcialus numeris apie nertus karolius buvo. Būtų įdomu pavartyti  ax.gif

nemačiau, bet kartais, kur siuvimo reikmenimis prekiauja, turi ir rankdarbių žurnalų, ir ne pačių naujausių tongue.gif . reiks pasidairyt.
Atsakyti
Gugile, kur ten paslėpei žaliuosius grožius? bigsmile.gif Aš nesiryžtu veltinukus ir apnertukus kartu naudoti, pirmuosiuose karoliuose pabandžiau, bet neprilipo schmoll.gif

O čia mano žaluma ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 04 06, 10:14)
Gugile, kur ten paslėpei žaliuosius grožius? bigsmile.gif  Aš nesiryžtu veltinukus ir apnertukus kartu naudoti, pirmuosiuose karoliuose pabandžiau, bet neprilipo  schmoll.gif

NU MAN RODO BANDAU DAR KARTA KELTI

user posted image
Atsakyti
MAN IRGI LABIAU TINKA TIK NERTI KAROLIAI, O VELTAS RUTULIUKAS KAŽKAIP NETAIP ŽIŪRISI TARP JŲ... (MAN TAI NESISEKA ĮKELTI SAVŲJŲ NERTINUKŲ schmoll.gif )
Atsakyti
Man labai grazus sia zalieji karoliai. thumbup.gif
Atsakyti
dar turiu apnertu karoliu ir veltinio apyranlkes, man tai jos grazios blush2.gif

user posted image

user posted image

4u.gif paprastos tokios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 06 balandžio 2007 - 13:49
QUOTE(gugile @ 2007 04 06, 13:48)
dar turiu apnertu karoliu ir veltinio apyranlkes, man tai jos grazios blush2.gif

4u.gif paprastos tokios blush2.gif

Gražu bigsmile.gif Ypač apyrankės thumbup.gif

O aš tokių nedarau ne todėl, kad negražu. Tiesiog atskyriau dvi ,,stichijas": nertinukus ir veltinukus.
Man nerti karoliai - darbštuolytės darbas, velti - tinginukės (čia ne įžeisti norėdama taip sakau, o apie save kalbu, nes nėrimas man yra įtemptas darbas, o veltinukams tiek pastangų man nereikia). Renkuosi: arba dirbu, arba ,,tinginiauju". O perpus - darbštuolytės - tinginukės schmoll.gif .
Čia tik mano svaičiojimai cool.gif Nekreipkit dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti