Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(Kerpena @ 2007 03 31, 11:20)
Nepasakyčiau, kad labai sunkūs. Aš dar neišardžiau, tai užsidėjus neatrodo sunkūs.
smile.gif

gali būti mirksiukas.gif
manieji kur apnėrinėjau buvo pilnaviduriai, kad būtų buvę jie tuščiavuduriai būtų thumbup.gif , nes tikrai sunkoki gavosi g.gif
Atsakyti
merginos o sakykit tos medines sedynes tai kiek jos kainuoja maciau uz 25 lt tai cia brangu ar pigu? padekit susigaudyt... tik ten tie statinaitem buvo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 03 31, 23:36)
merginos o sakykit tos medines sedynes tai kiek jos kainuoja maciau uz 25 lt tai cia brangu ar pigu? padekit susigaudyt... tik ten tie statinaitem buvo... 4u.gif

jei sėdynė kainuoja 25 lt, o joje 800 medinukų, tai vienas kainuoja apie 3 centus. taip pigiai už rutuliuką tikai niekur negausi. bet jei reikia tik 10 ar 20, o mokėt vistiek reikia 25 lt už vsą sėdynę, nes pusės neparduos biggrin.gif , tai 20 rutuliukų galima ir už pigiau nusipirkt smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 31 kovo 2007 - 23:26
teisingai Gugile Lukasta ir parašė, kad jei nedaug reikia, tai tada tikrai pigiau yra keletą nusipirkti, arba reikia tada ieškoti su kuo per pusę pirkti ( aš taip ir dariau mirksiukas.gif , bet pusės ir taip per daug - tai tą pusę dar reikia taip kam nors išdalinti ( tad jei esi vilnietė - galiu "pavaišinti " medinukais, tiek bačkutėmis, tiek kiaušinukais mirksiukas.gif ) ,
kai pirkau "bačkutes ", kainavo 18 lt, o ten buvo net 1000 medinukų, tai vieno savikaina 0,018 cnt už vnt..... arba aš neteisingai skaičiuoju jau čia g.gif , o kai pirkom kiaušinukus - tai jų sėdynėje net 1200 vnt buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolančiukas: 02 balandžio 2007 - 10:38
sweikos,gal kas zinot kaune parduotuvę kurioje parduotų medinius rutuliukus?nes dauguma kiek skaiciau perka sedynes ir ardo smile.gif o man reikia tik vieniem karoliam doh.gif busiu labai dekinga jei kas pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muriele @ 2007 04 03, 14:46)
sweikos,gal kas zinot kaune parduotuvę kurioje parduotų medinius rutuliukus?nes dauguma kiek skaiciau perka sedynes ir ardo smile.gif o man reikia tik vieniem karoliam  doh.gif busiu labai dekinga jei kas pasakys  ax.gif

prie "Rėdos" parduotuvės yra siuvimo reikmenų parduotuvėlė - ten yra visokių dydžių mirksiukas.gif
jei daugiau reikia, tai ten neapsimoka schmoll.gif , bet jei tik vieniems, tai visai nieko. Kiek pamenu, 5 ar 6 didesni karoliai 2lt kainuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 03 balandžio 2007 - 14:57
vis ruošiausi nert tuos karoliukus ir maniau, kad bus gerai ir sinteponu kimšt blush2.gif Ar labai blogas pasirinkimas ir kokie minusai?
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 04 03, 15:16)
vis ruošiausi nert tuos karoliukus ir maniau, kad bus gerai ir sinteponu kimšt  blush2.gif Ar labai blogas pasirinkimas ir kokie minusai?

Aš esu kimšusi sinteponą į savo pirmuosius apnertukus. Bet jie ne tokios gražios formos gaunasi. Apnėrus karoliuką dailiau bigsmile.gif atrodo mirksiukas.gif .
Atsakyti
parodysiu kelis naujus (nebaigtus blush2.gif ) darbelius - giminaitėms į Amerikę dovanų, tikiuosi, kad supras mano "meną" doh.gif o kaip jums? g.gif tas juodas virš 50m. tamsiai moteriškei, tas šviesus 20-metei vasarinis...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 03 balandžio 2007 - 19:00
QUOTE(Martini @ 2007 04 03, 19:59)
[i]parodysiu kelis naujus (nebaigtus blush2.gif ) darbelius - giminaitėms į Amerikę dovanų, tikiuosi, kad supras mano "meną" doh.gif

jei mėgsta puoštis tai tikrai supras mirksiukas.gif
thumbup.gif gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz pasiulyma Jolanciuk, bet ne vilniete as sad.gif(( o siaip turiu daug ideju bet visos man vistiek perdaug smile.gif))

Martini thumbup.gif man patiktu abeji nors man tik 30 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 03 balandžio 2007 - 19:30
QUOTE(Martini @ 2007 04 03, 19:59)
parodysiu kelis naujus (nebaigtus blush2.gif ) darbelius - giminaitėms į Amerikę dovanų, tikiuosi, kad supras mano "meną" doh.gif o kaip jums? g.gif tas juodas virš 50m. tamsiai moteriškei, tas šviesus 20-metei vasarinis...
gražu thumbup.gif , turi patikt smile.gif

žydras -mėlynas rinkinukas su kepurytėm smile.gif

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti