Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(Lauradr @ 2007 03 28, 11:16)
Neriau, neriau, veriau, veriau karolius ant atlasines juosteles. Va tokios vat atlasines juosteles
Ir nesugalvoju kaip ja su risti  blush2.gif
Gal pasidalinsit patirtim ir patarsit neismanelei?

man tai geriausias variantas vėrimui- žvejo parduotuvėj pirktas valas ("žilka" vadinamas) ax.gif
Atsakyti
niu cia mano toks knibinejimas smile.gif

user posted image
Atsakyti
smulkūs ir labai mieli gavosi, todėl ir pasirodysiu blush2.gif

šokoladiniai -smėlio sp. karoliukai su stikliniais perliukais.

user posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif lukasta . Ir aš panašius dariau šiandien, toks už-sakymas buvo smile.gif . Tik manieji kakaviniai su kremu 4u.gif . Čia įkelsiu nuotraukėlę, kai baigsiu visą komplektuką ir nufotogtrafuosiu dieną. Dabar dienos palankios fotografavimui rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 28 kovo 2007 - 19:59
QUOTE(lukasta @ 2007 03 28, 20:00)
smulkūs ir labai mieli gavosi, todėl ir pasirodysiu blush2.gif

šokoladiniai -smėlio sp. karoliukai su stikliniais perliukais.

user posted image
user posted image

nu labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif merginos gražu,o dėl tų panašumų tai net juokinga doh.gif visos žiūriu vienodai darom biggrin.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2007 03 29, 08:33]
thumbup.gif thumbup.gif merginos gražu,o dėl tų panašumų tai net juokinga doh.gif visos žiūriu vienodai darom biggrin.gif
[/quo

As jau senai si foruma skaitineju ir apnertais karoliukais groziuosi. Pagaliau ir pati prisiruosiau kazka nunarplioti. O kai pirma karta kazka darai, juk dazniausiai kitu idejomis pasinaudoji blush2.gif Tik galutinis variantas gaunasi siekt iek kitoks. Juk ir siulus ne tokius pacius naudoji ir karoliukus...o galu gale dar pati ka nors iterpti sugalvoji. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam pravers
http://blog.delfi.lt/node/232
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDŽIUKS: 29 kovo 2007 - 14:08
Lukasta, labai gražūs karoliai. thumbup.gif Mergaites, gal galit pasufleruoti kokia yra maždaug vieno karoliuko, biški didesnio nei paskutinėje lukastos nuotraukoje, savikaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyter: 30 kovo 2007 - 14:38
Sveikos karolių nėrėjos. Šiandien nusipirkau karolius apnėrimui. Gal profesionalėms ir nelabai tinkami burbuliukai, bet aš, kaip pirmą kartą, sakiau bandysiu. Pirkau juos Kalvarijų gatvėj netoli baldų rojaus. Ten kai išlipi Tauragnų stotelėj yra daug visokių parduotuvyčių. Viena iš jų vadinas pramoninės prekės. Ten, kaip suprantu, prekiauja kažkokiais nukainuotais, brokuotais daiktais. Yra ir baldų, ir indų, ir drabužių, ir t.t. Tai ten radau kažkokius guminius karolius. Kartais būna tokie vaikiški nedideli kamuoliukai iš panašios medžiagos, lyg guminukai. Jie supakuoti kartu su apyranke 11+25 burbuliukai maždaug 1,7-1,8 cm skersmens ir kainuoja tik 1lt. Dar suverti ant tokios elastingos auksinės juostelės, kurią irgi turbūt galima panaudoti. Tokie nemalonūs paimti, bet apnėrus, gal ir gerai būtų.
Dar nemažai komplektėlių buvo. Tik tokie margi, gan ryškių spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 kovo 2007 - 15:50
QUOTE(gelyter @ 2007 03 30, 14:37)
Lukasta, labai gražūs karoliai. thumbup.gif    Mergaites, gal galit pasufleruoti kokia yra maždaug vieno karoliuko, biški didesnio nei paskutinėje lukastos nuotraukoje, savikaina.

nežinia kokio jie ten dydžio burbuliai,tačiau aš turiu nemažai medinukų, vienų forma tokia kaip bačkutė - tai vieno kaina 0,018 cnt už vnt. , o kitų forma taip pat nėra taisyklingai apvali, ji kiaušinuko formos - tai kaina 0,029 cnt už vnt. čia buvo pirktos auto sėdynės lotuliukas.gif

ankščiau pirkau medinukus Jūratės akmenėliuose, tačiau kai ten kainas užkėlė nesvietiškai, tai nuo to laiko esu ten pirkusi tik 3cm skersmens medinukus, atrodo kažkur po 3lt kainavo (čia jie buvo panaudoti )

Kerpena esu pabandžiusi apnerti ir guminukus, visai nieko , tik sunkoki karoliai gavosi palyginus su medinukais panertais mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad labai sunkūs. Aš dar neišardžiau, tai užsidėjus neatrodo sunkūs.
smile.gif
Atsakyti