Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

vaje , kaip mūsų tema pabėgo, taisom klaidą bigsmile.gif

Čia iš likučių smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kai suvėriau šiuos karolius, MB tepasakė: ,,smetanski" blink.gif . Ir suprask, kad nori doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 03 20, 21:04)
Kai suvėriau šiuos karolius, MB tepasakė: ,,smetanski"  blink.gif . Ir suprask, kad nori  doh.gif

o man labai wub.gif , tik kokia jų spalva iš tikrųjų g.gif , nes mėlynas mano visas tai fotikas ir kompas neatpažįstamai pakeičia doh.gif
ir visų kitų, kaip visada labai labai thumbup.gif pačios žinot kokius grožius kepat lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 03 19, 17:09)
Džine ax.gif , eik nert graitai cool.gif

knisau, knisau, radau namie vieną burbuliuką laugh.gif bandysiu ant jo blush2.gif

QUOTE(Neglaite @ 2007 03 20, 12:24)
Čia iš likučių smile.gif

vaje, kaip gražu wub.gif čia ir užsegimo nereikėjo g.gif

QUOTE(krivai @ 2007 03 20, 22:04)
Kai suvėriau šiuos karolius, MB tepasakė: ,,smetanski"  blink.gif . Ir suprask, kad nori  doh.gif

g.gif tu savo vyrą geriau pažįsti tongue.gif jei jis mėgsta ankstesnių laikų madą, meną, tai gal ir komplimentas ax.gif man tai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 03 20, 23:06)
o man labai wub.gif , tik kokia jų spalva iš tikrųjų g.gif , nes mėlynas mano visas tai fotikas ir kompas neatpažįstamai pakeičia doh.gif

Spalva kaip tekančios saulės, tik žalia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O iš tikrųjų nei mėlyna, nei žalia, nei elektrinė. Kažkas į turkio mėlynumą panašiau g.gif
Atsakyti
krivai labai faini, eisiu pirkt sedynes biggrin.gif man tap patinka tie karoliai-backutes....

neglaitelabai grazus likuciai thumbup.gif
Atsakyti
Jau kaip smagu pagyrų sulaukus bis.gif yahoo.gif
Teks ir juodais pasigirti hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Krivai, labai gražu thumbup.gif, bet teks dabar tave kopijavimu apkaltint mastau.gif, aš laaaabai panašius neseniai suvėriau rolleyes.gif doh.gif lotuliukas.gif.
Vis tik panašios idėjos sklando, rodyk nerodęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 03 21, 12:01)
Krivai, labai gražu thumbup.gif, bet teks dabar tave kopijavimu apkaltint mastau.gif, aš laaaabai panašius neseniai suvėriau rolleyes.gif doh.gif lotuliukas.gif.
Vis tik panašios idėjos sklando, rodyk nerodęs smile.gif

blink.gif Aš nuo pat pradžių prisipažinau, kad mano darbeliai iš serijos ,,kur aš juos mačiau". Kol kas. Reikia gi man kaip nors pasimokinti.
Nešk čia savo foto, ieškosim skirtumų mirksiukas.gif Ar jau rodei kur nors? unsure.gif
Atsakyti
Chi chi chi, nesinervink, šiandien forume užvesta tema mane už liežuvio patraukė tongue.gif. O maniškiai net ne nerti, nu bet neša biškį rolleyes.gif tongue.gif lotuliukas.gif

ne tuos įdėjau doh.gif

Tu tik nepagalvok, kad aš tave kuo nors kaltinu unsure.gif, jokiu būdu 4u.gif , aš pati gaudau visokias idėjas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 21 kovo 2007 - 12:18
Būk rami, Neglaite, aš nesinervinu, suprantu juokus. Tik pagalvojau, kad gal kažkur esi savo karolių nuotrauką įkėlusi, o aš nespėju visur pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
labai faini juodukai, tokie nu tokie šokoladiški... thumbup.gif
Atsakyti