Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

thumbup.gif Visų darbeliai fantastiški.Šaunuolės. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi tie krivai saulėtieji thumbup.gif kartais tikrai reik taip gerai spalvas paderinti ir po vieną atrodytų tokios ryškios ir visai ot spalvos, visos kartu ir gražiai suderintos o good.gif kaip atrodo ok.gif
Atsakyti
Aš tai dažnai stebiuosi iš kur tos išmonės tiek pas moteriškes daug yra, nu reiks ir man kažką tokio pabandyti padaryt, nes namie pilna pradėtų ir nepabaigtų visokių rankdarbių gyli, atėjo laikas man rodos juos užbaigti. rolleyes.gif
Atsakyti
krivai thumbup.gif iškart nuo "saulėtų" vasara pakvipo .. ech....

Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2007 01 03, 16:31)
Labai mieli karoliai  wub.gif  wub.gif mirksiukas.gif , gaila š taip nemoku verysad.gif

na nesakyk taip nono.gif , aš ir iš pradžių taip maniua, tčiau ėmiau pabandžiau - ir gavosi thumbup.gif

QUOTE(tutkė @ 2007 01 03, 20:19)
nors nebent gal ir yra kur nors tokių didelių pirkti su didele skylute pvz apyrankėms ar karoliams. g.gif

nematau kuriame tu mieste gyveni g.gif , tačiau jei Vilniuje mirksiukas.gif , tai gali užsukti į Jūratės akmenėlius, ten yra nemažai skirtingų dydžių medinių karoliukų, vat dabar draugei nėriu karolius iš 2 cm skermens medinukų lotuliukas.gif

QUOTE(doma_ @ 2007 01 04, 08:30)
krivai  thumbup.gif iškart nuo "saulėtų" vasara pakvipo .. ech....

na tikrai jau greičiau ji ateitų vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
O jau pagyrų sulaukiau blush-anim-cl.gif Ačiū visoms oro_buckis.gif aciuks.gif

Reikia dar pasirodyti. Čia iš pirmųjų, bet labai mieli...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 04, 12:21)
O jau pagyrų sulaukiau  blush-anim-cl.gif  Ačiū visoms oro_buckis.gif  aciuks.gif

Reikia dar pasirodyti. Čia iš pirmųjų, bet labai mieli...

user posted image

labai grazu.... thumbup.gif
Atsakyti
O Jūratės akmenėliai tik Vilniuje yra? O kas panašaus yra Kaune? Nes aš senienų neturiu, o Maximoj tinkami karoliai brangūs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 01 04, 21:52)
O Jūratės akmenėliai tik Vilniuje yra? O kas panašaus yra Kaune? Nes aš senienų neturiu, o Maximoj tinkami karoliai brangūs. g.gif

pasižiūrėjau jų tinklapį, tai vientelė parduotuvė yra Vilniuje, šalia ten dar ir keramikos atidarė mirksiukas.gif , o tada tu gal pabandyk kokiame turguje pasižiūrėti, nes tarkim pas mus gariūnuose pilna kiniečių su savo pauošalais, tai pas juos galima nusipirkti po 10-12lt karolių ir juos naudoti, tiesa jie nėra dideli ( gal kokio 1 cm ) , vat 1,7-2 cm perku tik Jūratės akmenėliuose mirksiukas.gif
Atsakyti

Kaune Urme raudonojoje dalyje 2 sandėlyje radau tokių nemažų karoliukų. Ten dirbtinių gėlių skyrius, akmenėliai visokie, ir plastmasinėse peršviečiamose dėžutėse briaunuoti karoliukai sudėti. Tos briaunelės nedidelės. Karoliuko skersmuo - 1,8 cm. Dėžutėje 27 karoliukai, kainuoja 3,80 lt. Man tik įdomu, kokia jų paskirtis? g.gif

O šituos karolius nėriau pagal ,,užsakymą". Mergiotė pati žinojo, kokių nori ax.gif

user posted image
Atsakyti

Aš dar dėvėtų prekių parduotuvėse ir turguose randu karoliu būna ir po 4lt papuola thumbup.gif Pas mus kaimi yra tokių parduotuvių tinklas Geras rūbas tai ten šeštadieniais būna tipo senienų išpardavimas po 1lt ui kiek jie ten karolių išmeta thumbup.gif

QUOTE(krivai @ 2007 01 05, 13:00)
O šituos karolius nėriau pagal ,,užsakymą". Mergiotė pati žinojo, kokių nori  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Ir dar suradau savo kaime kur nusipirkti tų kabliukų auskarams verti, vieno komplekto kaina 10lt jie sidabriniai gal galit pasakyti kiek jūs mokat už savuosius blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif Na galvoju ar nepermokėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Kaune paprastas auskarų užsegimas kainuoja po 1,50lt už vnt., o sidabriniai mačiau po 20lt už vnt.
Papildyta:
P.S. ačiū už informacija, bandysiu ieškoti ir aš karoliukų.
Atsakyti