Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

Aš irgi jau bazėj nusipirkau pereinamų siūlų ax.gif tokie salotiniai: nuo šviesiausios, iki tamsiausios spalvos. Gražūs wub.gif
Atsakyti
aš irgi neriu pereinamus doh.gif bet tik medvilninius radau unsure.gif ar būna jų poliesterinių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 03 12, 23:42)
aš irgi neriu pereinamus doh.gif bet tik medvilninius radau unsure.gif ar būna jų poliesterinių? g.gif

nežinau schmoll.gif
rašo 100% Baumwole ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 03 12, 22:42)

*MONAMI*, Neglaite, Džine - AČIŪ smile.gif
Neglaite, tavo siūlų aš kamuoliuke nemačiau, bet šitie man patiko smile.gif , nereikia dvigubint, l.geras storis, ant kamuoliuko etiketės parašyta YarnArt TULIP 50 g 250 m., kitoje pusėje -100% Microfiber.
tikrai sintetiniai, labai gražiai blizga, tik nuotraukoj kažkodėl nesimato blizgesio blush2.gif

o čia gelsvai -rusvi (greičiau rudeniniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 12 kovo 2007 - 22:57
šitie išvis superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 03 12, 22:14)
pabandžiau nerti iš pereinamų spalvų siūlų ant kiaušinio formos karoliukų (M.Jolančiuko dovanotų nuo sėdynės) smile.gif
pavasario -vasaros spalvų puošnus rinkinukas.
apnerti karoliukai neapvalūs, sidabro spalvos kepurytės.

Pasaka!! thumbup.gif
Lukasta, o kur tokiu pereinamu spavu siulu galima isigyti Vilniuje? As jau ir karolius ardymui nusipirkau apmezginet biggrin.gif (nors, tiesa pasakius, paskui paziurejau, kad jie man ir neardyti visai neblogai atrodo biggrin.gif ), ir noro turiu, bet dar niekaip siulu nenusiperku, nes paziziurejau is turetu irisiuku - man spalvos netinka, nes man reikia rudu ar bordo.
O idomu ar Madoj galanterijos skyriuj ar yra kokiu tinkamu siulu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 03 12, 22:56)
bet šitie man patiko smile.gif , nereikia dvigubint, l.geras storis, ant kamuoliuko etiketės parašyta YarnArt  TULIP  50 g 250 m., kitoje pusėje -100% Microfiber.
tikrai sintetiniai, labai gražiai blizga, tik nuotraukoj kažkodėl nesimato blizgesio blush2.gif

o čia gelsvai -rusvi (greičiau rudeniniai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

gelsvieji user posted image wub.gif
o šie pereinami siūliukai kur pirkti ?? nes kiek mačiau ,tai tik medvilniniai tėra, o gal toje parduotuvėje sananorių pr. rasiu ( apie kurią tau sakiau, tik gal nesu atkreipusi dėmesio g.gif )
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 03 13, 12:43)
gelsvieji    user posted image  wub.gif
o šie pereinami siūliukai kur pirkti ?? nes kiek mačiau ,tai tik medvilniniai  tėra, o gal toje parduotuvėje sananorių pr. rasiu ( apie kurią tau sakiau, tik gal nesu atkreipusi dėmesio  g.gif )

as pirkau Gariunuose smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 03 13, 12:51)
as pirkau Gariunuose smile.gif .

supratau mirksiukas.gif
o aš tai sumąsčiau preiš išvažiuojant į sodybą 4 dienom ir nuvažiuoti į gariūnus 5dienį ryte, tačiau deja kaip man pasakėten jau, kad būtent 3dienį bei 5dienį nedirba būten ta vieta, kur perku siūlus doh.gif , taigi veltui nuvažiavau ir nieko per šias dienas neapnėriau g.gif
Atsakyti
user posted image

Mano paprastučiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 03 13, 13:16)

Mano paprastučiai  ax.gif

bet fainučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 03 13, 13:16)
Mano paprastučiai  ax.gif

labai mieli wub.gif , nieko "lyšno".
savus aš kažkodėl vis apkraunu visokiais "pribumbasais" blush2.gif .
Atsakyti