taip įmanoma paspausk ant mano foto ir spausk naršyti,paskui host it ir paskui pirmą nuorodą po foto ir tiesiai į apsakymą įklijuok
o čia mano vienas iš naujesnių modeliukų tik jau foto kokybė
tai kad nieko ten užsegimo,tik reikia turėti viską,užsegimą,užtvirtinimą-spaustuką ir paslėpimą-bumbuliuką ir apsiskaičiuoti ilgį karolių,kad gautųsi lygiai
papasakosiu jums savo beda, nes negaliu susilaikyti, o vyras tik peciais patrukciojo isivaizduojat, apie tris menesius vis bandau tuos rutuliukus apnerti, vis negrazu ir negrazu, ir laiko, ir siulu ir rutuliuku gaila!!! o tik vakar dasilo man vistu vistai, kad atvirksciai apneriu, o ta blogoji puse negraziai gaunasi
papasakosiu jums savo beda, nes negaliu susilaikyti, o vyras tik peciais patrukciojo
isivaizduojat, apie tris menesius vis bandau tuos rutuliukus apnerti, vis negrazu ir negrazu, ir laiko, ir siulu ir rutuliuku gaila!!!
o tik vakar dasilo man vistu vistai, kad atvirksciai apneriu, o ta blogoji puse negraziai gaunasi
pabandžiau nerti iš pereinamų spalvų siūlų ant kiaušinio formos karoliukų (M.Jolančiuko dovanotų nuo sėdynės) pavasario -vasaros spalvų puošnus rinkinukas. apnerti karoliukai neapvalūs, sidabro spalvos kepurytės.