Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 03 06, 11:15)

Ašarėle  tu jau pelnytai teismo teisėjų kolegijai priklausai  thumbup.gif

blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif ax.gif Jau kai gražu (o ypač jei tokie vykę pirmieji), tai ir nesusilaikiau nepagyrus.
Atsakyti
o aš nemoku įkelti savo darbelių... verysad.gif ar įmanoma kažkaip nuotraukas įkelti iš fotoaparato? ar iš kompiuterio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neužmirštuolė @ 2007 03 06, 13:49)
o aš nemoku įkelti savo darbelių...  verysad.gif  ar įmanoma kažkaip nuotraukas įkelti iš fotoaparato? ar iš kompiuterio? g.gif

taip įmanoma mirksiukas.gif paspausk ant mano foto ir spausk naršyti,paskui host it ir paskui pirmą nuorodą po foto ir tiesiai į apsakymą įklijuok mirksiukas.gif
o čia mano vienas iš naujesnių modeliukų ax.gif tik jau foto kokybė blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 06 kovo 2007 - 16:13
Jau kaip norėčiau tokio modelio, kaip paskutinieji *MONAMI* karoliai išmokti daryti, bet bijau kad nepavyks ir sugadinsiu (matyt, nepakankamai noriu g.gif )

O tuo tarpu giriuosi melsvukais ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 03 07, 09:11)
Jau kaip norėčiau tokio modelio, kaip paskutinieji *MONAMI* karoliai išmokti daryti, bet bijau kad nepavyks ir sugadinsiu (matyt, nepakankamai noriu  g.gif )

g.gif tai kad ten ieko mokintis nereikia g.gif suveri ir viskas mirksiukas.gif
juk apnerinėti jau moki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 03 07, 09:47)
g.gif  tai kad ten ieko  mokintis nereikia g.gif  suveri ir viskas mirksiukas.gif
juk apnerinėti jau moki mirksiukas.gif

Viena yra apnerinėti, o kita - mistiškai tobulai padaryti užsegimą. Įtariu, iš pirmo karto nepavyktų, greit rankas nuleisčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 03 07, 10:17)
Viena yra apnerinėti, o kita - mistiškai tobulai padaryti užsegimą. Įtariu, iš pirmo karto nepavyktų, greit rankas nuleisčiau  verysad.gif

tai kad nieko ten užsegimo,tik reikia turėti viską,užsegimą,užtvirtinimą-spaustuką ir paslėpimą-bumbuliuką mirksiukas.gif ir apsiskaičiuoti ilgį karolių,kad gautųsi lygiai mirksiukas.gif
Atsakyti
papasakosiu jums savo beda, nes negaliu susilaikyti, o vyras tik peciais patrukciojo lotuliukas.gif
isivaizduojat, apie tris menesius vis bandau tuos rutuliukus apnerti, vis negrazu ir negrazu, ir laiko, ir siulu ir rutuliuku gaila!!!
o tik vakar dasilo man vistu vistai, kad atvirksciai apneriu, o ta blogoji puse negraziai gaunasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

neisivaizduojat kokia palaima ir dziaugsmas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 03 08, 23:36)
papasakosiu jums savo beda, nes negaliu susilaikyti, o vyras tik peciais patrukciojo  lotuliukas.gif
isivaizduojat, apie tris menesius vis bandau tuos rutuliukus apnerti, vis negrazu ir negrazu, ir laiko, ir siulu ir rutuliuku gaila!!!
o tik vakar dasilo man vistu vistai, kad atvirksciai apneriu, o ta blogoji puse negraziai gaunasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

neisivaizduojat kokia palaima ir dziaugsmas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
sveikinu 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , geriau vėliau negu dar vėliau biggrin.gif .
dabar lauksim nuotraukyčių, nes po 3 mėn praktikos rezultatas turi būt neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
pabandžiau nerti iš pereinamų spalvų siūlų ant kiaušinio formos karoliukų (M.Jolančiuko dovanotų nuo sėdynės) smile.gif
pavasario -vasaros spalvų puošnus rinkinukas.
apnerti karoliukai neapvalūs, sidabro spalvos kepurytės.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 03 12, 21:14)
pabandžiau nerti iš pereinamų spalvų siūlų ant kiaušinio formos karoliukų

thumbup.gif thumbup.gif liuks gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif, iškart vasara pakvipo rolleyes.gif

tik siūlai tai ne tie tongue.gif
Atsakyti