Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(krivai @ 2007 03 03, 17:47)
Ir dar viena nuotraukikė  blush2.gif  (galiu vadinti Argutienės apyrankeblush2.gif

Tik neužeik čia dienelę, o kiek naujienų yahoo.gif net savo vardo apyrankę randi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 04 kovo 2007 - 10:58
QUOTE(argutiene @ 2007 03 04, 11:58)
Tik neužeik čia dienelę, o kiek naujienų  yahoo.gif  net savo vardo apyrankę randi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vardiniai gaminiai didis.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2007 03 04, 09:07)
tai va nertus karolius veze parduoti kaziuko mugeje deja tik vienerius pardave ir tai tik uz 11 litu.juokinga bet tai realybe.labai nusivyliau muge veze 20 karoliu ir buvo tikrai graziu.

blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Žaliukai (ne žaliūkai smile.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2007 03 04, 09:07)
tai va nertus karolius veze parduoti kaziuko mugeje deja tik vienerius pardave ir tai tik uz 11 litu.juokinga bet tai realybe.labai nusivyliau muge veze 20 karoliu ir buvo tikrai graziu.

Kaži kur čia taip? Aš saviškius normaliai pardaviau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 03 04, 22:17)

tai kad ir manus padoria kaina Neglaitė pardavė smile.gif , nedaug buvo, bet visus pardavė.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 03 03, 19:48)
M.Jolančiukas, Ašarėle, krivai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gražu, kokybiška, o M.Jolančiuko kiekiai doh.gif  vienoj vietoj atrodo įspūdingai.
buvau visą dieną Kaziuke, veltinukų labai daug ir gražių ir šiaip sau, ir kainų labai įvairių. o nertų tik poroj vietų mačiau ir tik po kelis, o veltinukų dėžėmis ir virtinėmis.... matyt ne toks greitas apnėrimo biznis g.gif

dėkui 4u.gif ( parašiau a.ž. mirksiukas.gif )

o dėl apnerimo tempų, tai tikrai, man greičiau veliasi veltinukai nei apsinerinėja karoliai.... tai mano išvada: veltinio karolius galima gerokai greičiau padaryti g.gif

apvaikščiojau ir aš 6dienį kaziuką, tai prisižiūrėjau darbelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 03 04, 23:17)

cia prie tos dideles vistos kur neigalieji prekiavo
Atsakyti
Jūsų teismui mano pirmieji bandymai blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inuska @ 2007 03 05, 22:32)
Jūsų teismui mano pirmieji bandymai blush2.gif  blush2.gif

Kaip viena iš teismo teisėjų lotuliukas.gif - IŠTEISINU thumbup.gif . Šaunuolė 4u.gif . Antrieji jau bus dukart gražesni, tretieji - penkiskart, ketvirti - 10 thumbup.gif .
Atsakyti
Inuska šaunuolė thumbup.gif
patinka man lotuliukas.gif , surengiamas meet'ukas ir po kurio laiko jau matai rezultatus clap_1.gif
p.s. jau laukiu kokios skraistės nertos šakute ok.gif

Ašarėle tu jau pelnytai teismo teisėjų kolegijai priklausai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolančiukas: 06 kovo 2007 - 11:16
ačiū už ivertinima. Dabar eilej sakute laukia doh.gif Kaip speti ir visas technikas isisavinti, ir tobuleti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti