Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

Ir dar viena nuotraukikė blush2.gif (galiu vadinti Argutienės apyranke) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 03 03, 15:11)
Patikėk, laaaabai pikantiškai atrodo  thumbup.gif ...ir net neapsisprendžiu, ant juodo ar balto geriau žiūrisi  blink.gif . Ant juodo ryškiau matosi, o ant balto taip mistiškai.... Nu, bet kuriuo atveju man labai patinka  mirksiukas.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 03, 15:16)
Na ir manieji „Auksiniai“

QUOTE(krivai @ 2007 03 03, 17:27)
Pagaliau ir savo gražuolei nunėriau pasipuošti. Ten vienas karoliukas su ,,broku", t.y. bandžiau kitaip nerti, ir paskui nebeardžiau  ax.gif

QUOTE(krivai @ 2007 03 03, 17:47)
Ir dar viena nuotraukikė  blush2.gif 

darbeliai kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 03, 16:16)
Na ir manieji „Auksiniai“

user posted image

user posted image
M.Jolančiukai šaunuolė, šitiek karolių  bigsmile.gif vienoj vietoj ir per tokį trumpą laiką pagaminti  thumbup.gif  wub.gif .

vis tyliai skaitau ir grožiuosi ax.gif bet jau neatsilaikiau blush2.gif

tiesiog thumbup.gif man asmeniškai - labai graži spalva rolleyes.gif
krivai ir apyrankė labai graži didis.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 03 03, 18:47)
Ir dar viena nuotraukikė  blush2.gif  (galiu vadinti Argutienės apyrankeblush2.gif

user posted image

Tiesiog trūgsta žodžio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kokie ten pagaliukai iš ko pagaminti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 03 03, 17:47)
Ir dar viena nuotraukikė  blush2.gif  (galiu vadinti Argutienės apyrankeblush2.gif

Na thumbup.gif wub.gif . Tik dabar jau išduokit paslaptį: kur perkat tokias kriaukles ax.gif ?

QUOTE(Džinė @ 2007 03 03, 19:04)
vis tyliai skaitau ir grožiuosi ax.gif bet jau neatsilaikiau blush2.gif

tiesiog  thumbup.gif man asmeniškai - labai graži spalva rolleyes.gif ir apyrankė labai graži didis.gif

aciuks.gif aciuks.gif Siūliukų jau seniai buvau nusipirkus, tik doh.gif to laiko vis trūksta (manau kaip ir daugumai). O šiandien ryte įkvėpimas pagavo rolleyes.gif ir kažkas gražaus blush2.gif (jei giriat) gavos biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 03 03, 20:07)

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 03, 20:08)
Tik dabar jau išduokit paslaptį: kur perkat tokias kriaukles  ax.gif ?

aha g.gif ir man rūpi ax.gif
Atsakyti
Visks gražu wub.gif

Džine, jau bandei nert g.gif

O tokių kriauklelių galima netgi Droge rasti, apyrankės ten tokios yra, tai perkat ir ardot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 03 03, 19:07)

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 03, 19:08)
Na  thumbup.gif  wub.gif . Tik dabar jau išduokit paslaptį: kur perkat tokias kriaukles  ax.gif ?

QUOTE(Džinė @ 2007 03 03, 19:25)
aha g.gif ir man rūpi ax.gif

Taigi blaškiausi po miestą (kai tik supratau, kad ir aš tokius karolius moku ir noriu nerti) apėjau nežinia kiek parduotuvių karolių tinkamų ieškodama. O tokių apyrankių yra Droge ( aš dviejų spalvų - mėlynos ir gelsvos - nusipirkau), dabar ten nuolaidos bižuterijai.
O dar pasirodyti, kokį diržą radau dėvėtuose drabužiuose man jis per mažas blush2.gif , todėl jau išardytas tongue.gif
user posted image
Atsakyti
M.Jolančiukas, Ašarėle, krivai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gražu, kokybiška, o M.Jolančiuko kiekiai doh.gif vienoj vietoj atrodo įspūdingai.
buvau visą dieną Kaziuke, veltinukų labai daug ir gražių ir šiaip sau, ir kainų labai įvairių. o nertų tik poroj vietų mačiau ir tik po kelis, o veltinukų dėžėmis ir virtinėmis.... matyt ne toks greitas apnėrimo biznis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 03 03, 20:44)
Džine, jau bandei nert g.gif

bijau pradėt g.gif gal nesigaus cool.gif kaip pamatysiu rezultatą bijau.gif

QUOTE(krivai @ 2007 03 03, 20:46)
O tokių apyrankių yra Droge ( aš dviejų spalvų - mėlynos ir gelsvos - nusipirkau), dabar ten nuolaidos bižuterijai.

O dar pasirodyti, kokį diržą radau dėvėtuose drabužiuose man jis per mažas  blush2.gif , todėl jau išardytas  tongue.gif
user posted image

ačiū, reiks pasižiūrėti tada

blink.gif oho
Atsakyti
Nepabandžius - nesužinosi, o pabandžius... gali ir nesustoti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 03 03, 20:48)
M.Jolančiukas, Ašarėle, krivai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gražu, kokybiška, o M.Jolančiuko kiekiai doh.gif  vienoj vietoj atrodo įspūdingai.
buvau visą dieną Kaziuke, veltinukų labai daug ir gražių ir šiaip sau, ir kainų labai įvairių. o nertų tik poroj vietų mačiau ir tik po kelis, o veltinukų dėžėmis ir virtinėmis.... matyt ne toks greitas apnėrimo biznis g.gif

tai va nertus karolius veze parduoti kaziuko mugeje deja tik vienerius pardave ir tai tik uz 11 litu.juokinga bet tai realybe.labai nusivyliau muge veze 20 karoliu ir buvo tikrai graziu.
Atsakyti