Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 03 02, 11:05)
merginos rapartuoju  lotuliukas.gif  šnd ryte spėjau aplėkti kaziuką gedimino prospekte, tai žinios būtų tokios, radau pagaliau apvalių medinukų

Na, va dar vienas privalumas gyventi sostinėje doh.gif lotuliukas.gif
Ir aš labai norėčiaaaauuuu!!! frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 03 02, 18:37)
Na, va dar vienas privalumas gyventi sostinėje  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir aš labai norėčiaaaauuuu!!!  frusty.gif

kiba pas jus Kaune kaziukas nevyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 02, 16:41)
Ir aš prie jūsų prisijungčiau ax.gif , tik kaži ar man atsiųstumėt  blush2.gif ?

QUOTE(argutiene @ 2007 03 02, 18:37)
Na, va dar vienas privalumas gyventi sostinėje  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir aš labai norėčiaaaauuuu!!!  frusty.gif

nu ką, apžiūrėjau kaip profė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pirmiausia, matyt labai įdėmiai apžiūrinėjau, kad man pasakė ne 30 o 35 lt. verysad.gif
jie nėra visai apvalūs, kiek pailgi, kiaušiniukai, maždaug 18 mm per liemenį ir 22 mm ūgio biggrin.gif (tai mane ir sulaikė nuo pirkimo, kažkodėl visom norisi tik apvalių g.gif ).
galvoju g.gif , jei su kompanija, gal ir pirkčiau kokį trečdalį- ketvirtadalį, bet viena neaa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 03 02, 18:47)
kiba pas jus Kaune kaziukas nevyksta  lotuliukas.gif

Pas mus tik ryt prasidės blink.gif

QUOTE(lukasta @ 2007 03 02, 18:55)
galvoju g.gif , jei su kompanija, gal ir pirkčiau kokį trečdalį- ketvirtadalį, bet viena neaa schmoll.gif

Rytoj bandysiu aplėkt pas mus kaziuką, gal ką panašaus rasiu g.gif O jei ne, tai norėčiau tapt dalininke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 03 02, 18:55)
nu ką, apžiūrėjau kaip profė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pirmiausia, matyt labai įdėmiai apžiūrinėjau, kad man pasakė ne 30 o 35 lt. verysad.gif

ot sukčiai dėl kainos lotuliukas.gif nes aš tai tiktai mokėjau 30 lt. mirksiukas.gif

vakar nunėriau auksinės spalvos karolius, į juos dėjau "bačkutes" bei vakar pirktus "kiaušinio" formos medinukus ( tik foto kažkoki praplaukusi išėjo, nes baigiau nerti 11 val,tai nei šviesos buvo, o dar su telefonu fotkinau doh.gif ,na bet bent ju karoliukų forma matosi g.gif

čia bendras vaizdas
user posted image

čia iš arti user posted image

dar tuo pačiu nufotkinau savo 2 savaičių darbą mirksiukas.gif ( tik kažkodėl foto ryški išėjo, nei pirmosios
user posted image

user posted image
Atsakyti
na, Jolančiuk, ir tempai pas tave blink.gif pagarba 4u.gif

man tie kiaušinukai gražūs smile.gif jei kas Kaune rasit, gal pasidalinsim? blush2.gif (nes turbūt niekaip neištrūksiu į mugę verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 03 03, 13:28)
na, Jolančiuk, ir tempai pas tave blink.gif pagarba 4u.gif

man tie kiaušinukai gražūs smile.gif jei kas Kaune rasit, gal pasidalinsim? blush2.gif (nes turbūt niekaip neištrūksiu į mugę verysad.gif )

dėkui 4u.gif
man tie "kiaušiukai" ir nieko lotuliukas.gif o tempai ne tokie jau ir greiti, jei gyvenime nebūtų tokios prievolės kaip darbas doh.gif , tai oi kiek norėčiau visko nuveikti.... nes guli porą pradėtų siuvinėti darbų, porą pradėtų nertinių ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 03 03, 14:01)
dėkui  4u.gif 
man tie "kiaušiukai" ir nieko  lotuliukas.gif  o tempai ne tokie jau ir greiti, jei gyvenime nebūtų tokios prievolės kaip darbas  doh.gif  , tai  oi kiek norėčiau visko nuveikti.... nes  guli porą pradėtų siuvinėti darbų, porą pradėtų nertinių ir t.t.

nežinau, ar turi dar kitas, savanoriškas "prievoles" - vaikus, bet man su dviem tai kažkaip ryškiai trūksta laiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 03 03, 14:04)
nežinau, ar turi dar kitas, savanoriškas "prievoles" - vaikus, bet man su dviem tai kažkaip ryškiai trūksta laiko doh.gif  lotuliukas.gif

kadangi tema " karoliai ",tai atsiprašau už poster_offtopic.gif
bet dėltų savarankiškų prievolių lotuliukas.gif , tai mąstau tik po 30 metų ...nedaug jau beliko, tik ketveri meteliai doh.gif nors MB jau porą metų zyzia user posted image kad laikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolančiukas: 03 kovo 2007 - 14:26
QUOTE(Martini @ 2007 03 01, 22:02)
[i]ot, varnai nedaėjo iš karto doh.gif  blush2.gif
kai vaizdelis realesnis, gal tikrai visai nieko?

Patikėk, laaaabai pikantiškai atrodo thumbup.gif ...ir net neapsisprendžiu, ant juodo ar balto geriau žiūrisi blink.gif . Ant juodo ryškiau matosi, o ant balto taip mistiškai.... Nu, bet kuriuo atveju man labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir manieji „Auksiniai“

user posted image

user posted image

M.Jolančiukai šaunuolė, šitiek karolių bigsmile.gif vienoj vietoj ir per tokį trumpą laiką pagaminti thumbup.gif wub.gif .

Atsakyti
M.Jolančiuk, įspūdingai atrodo vienoj vietoj šitiek karolių thumbup.gif blink.gif
Ašarėle, karoliai tokie tikri karoliški ir, aišku, nuotraukoj dar viso grožio nesimato.

Pagaliau ir savo gražuolei nunėriau pasipuošti. Ten vienas karoliukas su ,,broku", t.y. bandžiau kitaip nerti, ir paskui nebeardžiau ax.gif

user posted image

Dvigubu siūlu pagaliau pavyko smile.gif
Atsakyti