Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

sveikutės, jūsų darbai nuostabūs. žiūriu daug kas domisi kur gauti karoliukų apnėrimui. o aš turiu jų pilną maišą. medinių. gal kam reik, nes pati tikrai neapnerinėsiu pas mane kitokios fantazijos smile.gif dėl kainos pasitartumėm. yra įvairių dydžių. tik rašykit gal į až nes nevisada čia seku
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 03 01, 14:40)
ne tiek su apnėrimu, kiek su suvėrimu unsure.gif

ar labai margas? g.gif

Kruopščiai padaryti thumbup.gif , bet man per daug marga ax.gif . Bet čia tik mano nuomonė, yra juk žmonių, kuriems patinka kuo margiau mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2007 03 01, 15:11)
sveikutės, jūsų darbai nuostabūs. žiūriu daug kas domisi kur gauti karoliukų apnėrimui. o aš turiu jų pilną maišą. medinių. gal kam reik, nes pati tikrai neapnerinėsiu pas mane kitokios fantazijos smile.gif dėl kainos pasitartumėm. yra įvairių dydžių. tik rašykit gal į až nes nevisada čia seku

jau parašiau tau į a.ž. mirksiukas.gif nes man laaaabai reikia medinukų apvalių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolančiukas: 01 kovo 2007 - 16:41
QUOTE(Martini @ 2007 03 01, 14:40)
ar labai margas? g.gif [/i]

Pakankamai mirksiukas.gif Bet jei ant juodo drabužėlio - manau turėtų thumbup.gif žiūrėtis. Gal gali nufotkint ant juodo (arba balto) - toks tikresnis vaizdas matytųsi... bet man vis tiek gražu. Ir darbas kruopštus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 03 01, 11:50)
[i]mano fotikas irgi manęs neklauso doh.gif , bet pasirodysiu blush2.gif
kažkaip ilgai vargau aš su šituo margiuku unsure.gif

gražūs karoliai thumbup.gif , o dėl margumo, tai kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif
manau jei tik ant juodo, arba tik ant balto, tai pagyvins ir atrodys puikiai.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 03 01, 16:42)
Gal gali nufotkint ant juodo (arba balto) - toks tikresnis vaizdas matytųsi... bet man vis tiek gražu. Ir darbas kruopštus  thumbup.gif

ot, varnai nedaėjo iš karto doh.gif blush2.gif
kai vaizdelis realesnis, gal tikrai visai nieko? g.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos

aš norėčiau sužinot, kaip apnert patį karoliuką, vis bandau ir niekaip neišeina
gal kas paaiškins arba kokią nuorodą duos
Atsakyti
merginos rapartuoju lotuliukas.gif šnd ryte spėjau aplėkti kaziuką gedimino prospekte, tai žinios būtų tokios, radau pagaliau apvalių medinukų ( auto sėdynė, kaina 30 lt esu pirkusi Geriūnuose už 18 lt tik ten forma medinuko kaip bačkutės ) , o čia apvalūs thumbup.gif thumbup.gif , viena medinuko savikaina 0,03 cnt ( nes sėdynėje 1000 vnt , o kaina kaip jau rašiau 30lt ) , tai pigiau grybo yahoo.gif
( tik kažkaip nepirkau dar ..nors pagunda yra doh.gif bet kur po to tiek daug reikės dėti, negi vėl išdalinti ) ...

tačiau kas neria daaug karolių, tai geriau ir nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 03 02, 11:05)
merginos rapartuoju  lotuliukas.gif  šnd ryte spėjau aplėkti kaziuką gedimino prospekte, tai žinios būtų tokios, radau pagaliau apvalių medinukų ( auto sėdynė, kaina 30 lt    esu pirkusi Geriūnuose už 18 lt tik ten forma medinuko kaip bačkutės ) , o čia apvalūs  thumbup.gif  thumbup.gif , viena  medinuko savikaina 0,03 cnt ( nes sėdynėje 1000 vnt , o kaina kaip jau rašiau 30lt ) , tai pigiau grybo  yahoo.gif
( tik kažkaip nepirkau dar ..nors pagunda yra  doh.gif  bet kur po to tiek daug  reikės dėti, negi vėl išdalinti ) ...

tačiau kas neria daaug karolių, tai geriau ir nereikia  mirksiukas.gif

perkam per puse. tiesa, o kokio dydzio?
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 03 02, 11:05)
merginos rapartuoju  lotuliukas.gif  šnd ryte spėjau aplėkti kaziuką gedimino prospekte, tai žinios būtų tokios, radau pagaliau apvalių medinukų ( auto sėdynė, kaina 30 lt    esu pirkusi Geriūnuose už 18 lt tik ten forma medinuko kaip bačkutės ) , o čia apvalūs  thumbup.gif  thumbup.gif , viena  medinuko savikaina 0,03 cnt ( nes sėdynėje 1000 vnt , o kaina kaip jau rašiau 30lt ) , tai pigiau grybo  yahoo.gif
( tik kažkaip nepirkau dar ..nors pagunda yra  doh.gif  bet kur po to tiek daug  reikės dėti, negi vėl išdalinti ) ...

tačiau kas neria daaug karolių, tai geriau ir nereikia  mirksiukas.gif

Ir aš prie jūsų prisijungčiau ax.gif , tik kaži ar man atsiųstumėt blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 02, 16:41)
Ir aš prie jūsų prisijungčiau ax.gif , tik kaži ar man atsiųstumėt  blush2.gif ?

mes su Lukasta, jau aptarėm tą reikalą pera.ž., taip jau išėjo, kad aš jau susitariau su mergina iš kito forumo per pusę pirkti ( jau spėjom ir pasidalinti lotuliukas.gif )
tai tu jau rašyk tokiu atveju Lukastai, gal ji pasidalintų su tavimi mirksiukas.gif

o kas dėl atsiuntimo? Tai kodėl tu manai, kad neišeitų atsiųsti ? per pažįstamus ar per paštą ( tik už siuntinuką apsimokėtum pati ) ,jei ko reikia galim nupirkti ir atsiųsti, kur jau tu ten begyventum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 03 01, 13:50)
mano fotikas irgi manęs neklauso doh.gif , bet pasirodysiu blush2.gif
kažkaip ilgai vargau aš su šituo margiuku unsure.gif
user posted image
user posted image

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti