Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(gugile @ 2007 02 25, 18:52)
aciu lukasta uz issamu atsakyma, o tai paklause kiek kainuotu i nezinau ka sakyt, labai padejai rolleyes.gif
prašom, kad tik padėtų smile.gif tik nenupigink iš karto doh.gif , nuleist kainą visada galėsi (pritaikysi nuolaidą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), o pakelt jau nebeišeina schmoll.gif
Atsakyti
nu tikiuosi bet kaip pazystamiem nenupigint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 02 25, 18:16)
vakar atsakiau į až, bet matau yra besidominčių, todėk kopijuoju laiško dalį smile.gif
parašysiu kaip aš skaičiuoiuoju.
sakykim vidutinio ilgo kroliai:
5 dideli (20 -22 mm) apnerti burbuliukai ..................10 lt.
6 nedideli apnerti (12 mm)....................6 lt.
10 "suktinukų".....................................10 lt.
suvėrimas............................................5 lt.
viso:...................................................31 lt.
jei galerijoj + 100%.............................62lt. ir jau nebeperka doh.gif .
jei dar dedasi natūralūs akmenukai, ar vienetais perkami ivairūs karoliukai, kepurytės, intarpėliai kaina padidėja priklausomai nuo medžiagų kainos.tongue.gif

nieks pas mus nevertina rankų darbo , net užsieniečiai nevertina mūsų rankų darbo doh.gif , teko susidurti -tai taip jau skaičiuoja, net nemagu pasidaro schmoll.gif
ant ledų gaunasi, pragyvent -niekaip nepavyktų, jei neturėčiau pastovaus darbo, turbūt MAXIMOJ kasininke eičiau, nes neišgyvenčiau tik nerdama.
galit sakyt kad pigiai prašau, bet man brangiau neišeina, jei tik užsidedi pora litų daugiau ir jau nebeperka.
jei turit komercinę gyslelę ax.gif , bandykit brangiau prašyt, gal pavyks gauti tiek, kiek jūsų darbas vertas 4u.gif .
o man dar vis patinka nerti karolius, todėl nei kiniete, nei besivaduojančia nuo bado, savęs nelaikau.

viskas tvarkoj dėl tų kainų, kur surašei - bet ar tu nepridedi dar medžiagų kainų? nebūtinai tikrų akmenukų, intarpėlių. Juk ir dideli karoliai kainuoja, ir karoliukai, ir juostelės unsure.gif
Kantrybės mums visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 02 25, 18:16)
galit sakyt kad pigiai prašau, bet man brangiau neišeina, jei tik užsidedi pora litų daugiau ir jau nebeperka.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(lukasta @ 2007 02 25, 19:00)
prašom, kad tik padėtų smile.gif  tik nenupigink iš karto doh.gif , nuleist kainą visada galėsi (pritaikysi nuolaidą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ), o pakelt jau nebeišeina schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

nesistebiu,kad galerijose kelis mėn tie patys gaminiai stovi ir niekas jų neperka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 25 vasario 2007 - 19:38
ale, ot pagyvinau temą lotuliukas.gif ir dėmesio kiek sulaukiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kol naujų nepabaigiau, tai parodysiu patobulintus senesnius lotuliukas.gif
buvo taip:

QUOTE(Martini @ 2007 01 26, 16:55)

tas "šniūrelis" mane nervino blush2.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 26 vasario 2007 - 14:01
Mano rudukai ax.gif
user posted image
iš arčiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2007 02 26, 15:17)
Mano rudukai ax.gif

o tie karoliukų karoliai ar tik ne Maximiniai ardyti? g.gif mirksiukas.gif nes aš tokius nusipirkau ardymui ax.gif

labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 26 vasario 2007 - 16:19
Sveikos, auksarankės smile.gif O kur perkat auskariukams "kabliukus" ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštuonetas @ 2007 02 26, 17:22)
Sveikos, auksarankės smile.gif O kur perkat auskariukams "kabliukus" ?  ax.gif

kadangi neparašei iš kurio miesto esi, tai nežinia ką tau ir atrašyti g.gif
pasiskaitinėk pirmą žinutę iš ČIA ( čia karoliukų tema) , tai joje daug maž surašytas kiekvienas miestas kas kur perkama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 02 26, 15:44)
o tie karoliukų karoliai ar tik ne Maximiniai ardyti? g.gif  mirksiukas.gif nes aš tokius nusipirkau ardymui ax.gif

labai gražu 4u.gif

Tie patys tongue.gif
Atsakyti
[quote=jasia,2007 02 26, 16:17]
Mano rudukai ax.gif
Nu tie rudukai tavo tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man labai patiko,tokie simpatiški.Kaip matau vienus apnertus esi pasiuvinėjus karoliukais g.gif
Atsakyti