Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 02 22, 14:24)
prie šių raudonų užtrukau ilgiausiai, nes nėriau iš sintetinių siūlų, o ne medvilnės, tai man košmaras  doh.gif  kaip viskas slysta ir pan... nors ir turiu dar porą spalvų tokių siūlų, bet nenersiu

o aš visus tik tuo poliesteriu nėriau - tai tikrai ilgai trunka ir daug krapštymosi, todėl pradžioj ir nesupratau, kaip jūs taip greit vis naujus darbelius rodot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 02 22, 22:33)
o aš visus tik tuo poliesteriu nėriau - tai tikrai ilgai trunka ir daug krapštymosi, todėl pradžioj ir nesupratau, kaip jūs taip greit vis naujus darbelius rodot unsure.gif

drinks_cheers.gif bet svarbiau - rezultatas, o ne greitis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 02 23, 08:59)
drinks_cheers.gif  bet svarbiau - rezultatas, o ne greitis  mirksiukas.gif

sutinku, bet kai pagalvojau apie užsakymus, tai wacko.gif , nes jei neri tik laisvu nuo darbo ir vaikų laiku, tai ilgokai trunka, o pelnas gaunasi tikrai mizernas...čia tik šiaip pamąstymai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 02 23, 10:49)
sutinku, bet kai pagalvojau apie užsakymus, tai  wacko.gif , nes jei neri tik laisvu nuo darbo ir vaikų laiku, tai ilgokai trunka, o pelnas gaunasi tikrai mizernas...čia tik šiaip pamąstymai mirksiukas.gif

čia mano pamąstymai ta pačia tema g.gif
aš pradėjau apnerinėti rutuliukus irgi tik iš vieno siūliuko, tai pradžioje vieną karoliuką nerdavau apie 40 min. na ir šiaip aš nesu greituolė, gal todėl ilgiau truko, bet už karoliuką daugiau 2 lt nepaimsi (mūsuose), tai dar atmetus paties karoliuko (kur dedu į vidų) ir siūlų kainą, per val nė 3 lt neuždirbsi. na ne taip blogai aš dar gyvenu, kad taip sunkiai duoną uždirbinėčiau schmoll.gif
o paskui pabandžiau iš dvigubo, tikrai daug greičiau išeina, ir man lengviau neriasi. neriu tankiai ir lygiai, nes rankos jau įgudo, todėl už kokybę negėda ir kažkoks uždarbis jau gaunasi.
na iš vieno siūlo tikrai gražesni, nesiginčysiu, todėl sau pačius pirmuosius ir pasilikau. nesupykit kurios matot ne pirmą kartą, bet šitie mano ir jau dau sykių atsilaikiau įvairiems gundymams juos parduoti net ir už visai padorią kainą smile.gif
mano, iš vieno siūlo
user posted image

o čia iš dvigubo siūlo -komercinis variantas.
user posted image
Atsakyti
teisingai Lukasta ir darai thumbup.gif nes nemanau, kad labai jau mato skirtumą tos kurios perka, joms gražūs ( kaip ir man tavieji mirksiukas.gif ) ir su dvigubu siūliuku lotuliukas.gif

su irisais ( 100 % medvilnės ) nerti su vienu siūliuku galima padoriai greitai ( taip nėriau savo apyrankę - gėlytę ) , tačiau su viengubu sintetiniu siūlu man tikras košmaras doh.gif

ir taip nerdama su dvigubu siūlu raudonus karolius užtrukau visą dieną, nes burbuliai didesni 2,5 cm, tai kiek reikėtų nerti su viengubu ??? kiba kelias dienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nušaukit mane, bet už 2lt/karolis nerti aš nenorėčiau schmoll.gif biggrin.gif bet, manau, dar prisideda suvėrimo "kaštai", idėja ir pan rolleyes.gif Užėjau Kaune į Monnos (ar kažkaip panašiai, sorry, kad neįsidėmėjau blush2.gif ) saloną ir ką aš ten pamačiau: vėrinys vidutinio ilgio tik su keliais nertais (neypatingai kruopščiai) karoliais ir nieko ypatingo - 59lt, auskarai paprastučiai su vienu nertu nedideliu karoliuku - 29lt ir pan. Suprantu, kad ten mokesčiai, atlyginimai ir pan. prisideda, bet vis tiek - kodėl forume daug mažesnės kainos??? labai reiškiuos aš čia šiandien cool.gif , bet šiaip pamąstymai užplūdo, nes pažįstamos įkalbinėja padaryti užsakymus, bet neapsisprendžiu, ar tai verta, nes laiko kažkaip tikrai nemažai atima net ir dvigubu poliesteriu neriant unsure.gif O dar jei pasiuvinėjimai, suktinukai ir pan...Su dviem pasiutėliais namie, neturiu tiek laiko ir galimybių doh.gif
atsiprašau, jei ne vietoj išsiliejau ir nerišliai primaliau rolleyes.gif
jeigu man kas nors parašytų až ir paaiškintų šių dirbinių skaičiavimo kainą, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 23 vasario 2007 - 23:43
ax.gif Norejau Jusu paprasyti kokiu nors naudingu nuorodu,
o gal but paciu jusu instrukciju, kaip nuvelti suktinuka,
kad vienos spalvos veltinio ratukas juostu kitos spalvos, ta vel pirmosios ir t.t.
tikiuosi supratot, apie ka kalbu smile.gif
labai dekoju is anksto angel.gif
Atsakyti
QUOTE(komedija @ 2007 02 24, 15:50)
ax.gif  Norejau Jusu paprasyti kokiu nors naudingu nuorodu,
o gal but paciu jusu instrukciju, kaip nuvelti suktinuka,
kad vienos spalvos veltinio ratukas juostu kitos spalvos, ta vel pirmosios ir t.t.
tikiuosi supratot, apie ka kalbu smile.gif
labai dekoju is anksto angel.gif

Apie veltinį yra atskira tema mirksiukas.gif rankdarbių skyrelyje. Tad užsuk ten, tikrai rasi nemažai informacijos 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 02 23, 23:33)
nu nušaukit mane, bet už 2lt/karolis nerti aš nenorėčiau schmoll.gif  biggrin.gif bet, manau, dar prisideda suvėrimo "kaštai", idėja ir pan rolleyes.gif Užėjau Kaune į Monnos (ar kažkaip panašiai, sorry, kad neįsidėmėjau blush2.gif ) saloną ir ką aš ten pamačiau: vėrinys vidutinio ilgio tik su keliais nertais (neypatingai kruopščiai) karoliais ir nieko ypatingo - 59lt, auskarai paprastučiai su vienu nertu nedideliu karoliuku - 29lt ir pan. Suprantu, kad ten mokesčiai, atlyginimai ir pan. prisideda, bet vis tiek - kodėl forume daug mažesnės kainos??? labai reiškiuos aš čia šiandien cool.gif , bet šiaip pamąstymai užplūdo, nes pažįstamos įkalbinėja padaryti užsakymus, bet neapsisprendžiu, ar tai  verta, nes laiko kažkaip tikrai nemažai atima net ir dvigubu poliesteriu neriant unsure.gif O dar jei pasiuvinėjimai, suktinukai ir pan...Su dviem pasiutėliais namie, neturiu tiek laiko ir galimybių doh.gif
atsiprašau, jei ne vietoj išsiliejau ir nerišliai primaliau rolleyes.gif
jeigu man kas nors parašytų až ir paaiškintų šių dirbinių skaičiavimo kainą, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Visų darbeliai  thumbup.gif

nu tai cia kaip kam as irgi maniau kad neuzteks kantrybes, bet pabandziau patiko... dabar jau ir kiti nori kad nunerciau tik vat kaip jus apskaiciuojat kaina? nu niekaip nedasyla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 25 vasario 2007 - 17:00
QUOTE(gugile @ 2007 02 25, 16:58)
nu tai cia kaip kam as irgi maniau kad neuzteks kantrybes, bet pabandziau patiko... dabar jau ir kiti nori kad nunerciau tik vat kaip jus apskaiciuojat kaina? nu niekaip nedasyla 4u.gif

vakar atsakiau į až, bet matau yra besidominčių, todėk kopijuoju laiško dalį smile.gif
parašysiu kaip aš skaičiuoiuoju.
sakykim vidutinio ilgo kroliai:
5 dideli (20 -22 mm) apnerti burbuliukai ..................10 lt.
6 nedideli apnerti (12 mm)....................6 lt.
10 "suktinukų".....................................10 lt.
suvėrimas............................................5 lt.
viso:...................................................31 lt.
jei galerijoj + 100%.............................62lt. ir jau nebeperka doh.gif .
jei dar dedasi natūralūs akmenukai, ar vienetais perkami ivairūs karoliukai, kepurytės, intarpėliai kaina padidėja priklausomai nuo medžiagų kainos.tongue.gif

nieks pas mus nevertina rankų darbo , net užsieniečiai nevertina mūsų rankų darbo doh.gif , teko susidurti -tai taip jau skaičiuoja, net nemagu pasidaro schmoll.gif
ant ledų gaunasi, pragyvent -niekaip nepavyktų, jei neturėčiau pastovaus darbo, turbūt MAXIMOJ kasininke eičiau, nes neišgyvenčiau tik nerdama.
galit sakyt kad pigiai prašau, bet man brangiau neišeina, jei tik užsidedi pora litų daugiau ir jau nebeperka.
jei turit komercinę gyslelę ax.gif , bandykit brangiau prašyt, gal pavyks gauti tiek, kiek jūsų darbas vertas 4u.gif .
o man dar vis patinka nerti karolius, todėl nei kiniete, nei besivaduojančia nuo bado, savęs nelaikau.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 02 23, 19:25)
user posted image

o čia iš dvigubo siūlo -komercinis variantas.
user posted image

thumbup.gif tikrai labai gražu
ypač prie kokio megztuko
tik kad man kantrybės per maža tokiam darbui verysad.gif
Atsakyti
aciu lukasta uz issamu atsakyma, o tai paklause kiek kainuotu i nezinau ka sakyt, labai padejai rolleyes.gif
Atsakyti