Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(fainute25 @ 2007 02 21, 09:20)
Sveikutes,
noreciau ir as jums parodyti keleta savo apnertu darbeliu
1. Mano komplektukas pats pirmasis darbelis
2. Auskariukai
Noriu dar karta padekoti lukastai, uz tai, kad ismokino apnerineti. 4u.gif

nugi labai gražūs darbeliai thumbup.gif smile.gif gabi mokinė pasitaikė biggrin.gif

Atsakyti
Norejau nusinert karolius,bet taip ir neprisiruosiau:)
Atsakyti
Nu gražu, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supersonic- @ 2007 02 21, 19:35)
Norejau nusinert karolius,bet taip ir neprisiruosiau:)

tai dar nevėlu mirksiukas.gif
Atsakyti
[sakykit, o kaip užtaisot auskariukų galiukus, kurie yra ne prie užsegimo (atrodo, aiškiai parašiau) blush2.gif ?
Atsakyti
mano paskutiniai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
kad tema ne tokia būtų apmirusi , įkelsiu savo prieš porą savaičių nertus karolius ( p.s. į datą ant foto nekreipkite dėmesio )

prie šių raudonų užtrukau ilgiausiai, nes nėriau iš sintetinių siūlų, o ne medvilnės, tai man košmaras doh.gif kaip viskas slysta ir pan... nors ir turiu dar porą spalvų tokių siūlų, bet nenersiu

user posted image
čia paprastučiai žalvi
user posted image

bei apyrankė - gėlytė lotuliukas.gif tik nepagalvojau kad tie juodi( iš auto sedynės) per dideli kaip apyrankei, tai šiek tiek nepatogi ji
user posted image

user posted image
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasigirti, kad padariau pirmuosius savo karolius. Va čia
Mažai karoliukų, nes daugiau neturėjau. Įvertinkit smile.gif (ir dar plius nemoku taip įkelti nuotraukos, kad matytųsi iš karto. g.gif )
Atsakyti
labai noreciau pabandyti nerti karolius ax.gif kažkur buvau radusi to rutuliuko schema bet neišsaugojau ir neatrandu.gal kas galetumet paaiskinti kaip jis neriasi? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labai grazus visu darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Visų darbeliai verti first.gif aukščiausių apdovanojimų smile.gif ir didžiausių pagyrų thumbup.gif .
Sintetiniais siūliukais apnerti karoliukai daug gražiau atrodo, bet jau nerti doh.gif sunku. Aš truputuką pasinešiau biggrin.gif į vėlimą, tad karoliukus apleidau blush2.gif . Nors nusipirkau žalsvų siuliukų ir norisi kažką gražaus nusinarplioti pavasariui, bet ... laukia savo eilės tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 02 22, 19:40)
Pirmieji? g.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha biggrin.gif Dariau, ardžiau ir vėl dariau, ir padariau smile.gif Ačiū už thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdnija: 22 vasario 2007 - 19:01