Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 02 13, 13:05)
Lukasta paskutiniai karoliai smile.gif)) ( man taip patinka juoda splava ... ) o sakyk ten tarp apnertų karolių  ne oniksas ???
čia mano apyrankė prie juodų auskarų smile.gif

man irgi jie gražūs, krikštadukra sakė paskolins lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tarpuose sunkūs stiklo masės burbuliukai, pas vietnamiečius Gariūnuose tokius ilgus karolius ardymui pirkau, labai patiko, norėjau dar vienų, bet nebeturėjo verysad.gif

o tu, matau, masažinę kėdę ardai po truputi smile.gif , labai graži apyrankė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 14, 23:33)
Aij aij aij kokia  blush2.gif . Mūsų puslapėlis net trečiame  doh.gif puslapyje atsidūręs. Tad keliu aukščiau ir rodau savo šiandienos darbelį smile.gif :

user posted image

labai grazu, o sitas rozytes pati dariai
Atsakyti
QUOTE(Ugniuks @ 2007 02 14, 10:48)
labai grazu, o sitas rozytes pati dariai

Taip mirksiukas.gif . Tos rožytės iš organzos 4u.gif .

lukasta, M.Jolančiukai kaip visad darbeliai thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 14 vasario 2007 - 11:15
QUOTE(lukasta @ 2007 02 13, 17:37)
man irgi jie gražūs, krikštadukra sakė paskolins lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o tarpuose sunkūs stiklo masės burbuliukai, pas vietnamiečius Gariūnuose tokius ilgus karolius ardymui pirkau, labai patiko, norėjau dar vienų, bet nebeturėjo verysad.gif

o tu, matau, masažinę kėdę ardai po truputi smile.gif , labai graži apyrankė thumbup.gif

ardau po truputuką, pusė jos medinukų jau išdalinau lotuliukas.gif kad ir kitos galėtų save apnerti

gariūnuose tiek vietnamiečiai, tiek kiniečiai - visokio gėrio ten turi, tik pirkt ir ardyk thumbup.gif bet stengiuosi pas juos neužsukti kai važiuoju į gariūnus, nes man ir to ir ano norisi.... ir kainos thumbup.gif

nusipirkau onikso ( todėl ir klausiau ką į karolius įdėjai, nes viens prie vieno kaip tavieji tie juodukai ) bet kažkaip bandžiau juos įteprti ir tarp apnertų ir tarp veltų burbuliu, bet vis man nepatinka galutinis rezultatas doh.gif gal reikia kokių įdomensių intarpų nusipirkti,,,,, taip taip ir guli savaitę neliesti

Ašarėle tavo gelytės wub.gif thumbup.gif bandžiau ir aš jas dayti, bet kažkokios beformės man jos gavosi g.gif
Atsakyti
gražūūūū drinks_cheers.gif
Atsakyti
kažkiek nertų elementų yra šiame komplektuke smile.gif
user posted image

tikiuosi Argutienė parodys visoms FANTASTIŠKAS BRAŠKES ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 02 15, 00:02)
tikiuosi Argutienė parodys visoms FANTASTIŠKAS BRAŠKES ax.gif

Ką gi, publikai prašant hihihi.gif parodysiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 02 15, 09:35)
Ką gi, publikai prašant  hihihi.gif  parodysiu  ax.gif

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik iš kur tokios formos karoliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 02 15, 10:27)
super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tik iš kur tokios formos karoliai? g.gif

aciuks.gif
topsecret.gif čia širdutės apnertos mirksiukas.gif
Atsakyti
argutiene thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif

L A B A I
G R A Ž U
ploja.gif ploja.gif flirt.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 15 vasario 2007 - 11:04
Jau braškių grožis wub.gif ,tai ir norisi atsikąsti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
turbūt ir vėl imageshack streikuoja doh.gif nes vietoj braškių - tik jų logo bei varlę lotuliukas.gif tematau
Atsakyti