Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(krivai @ 2007 02 08, 21:43)
Pradėjau ir aš su poliesteriniais siūlais nerti, tik tempas laaabai sulėtėjo  blink.gif  doh.gif
Šitų karolių idėją ,,nukosėjau"  blush2.gif (gal Argutienė labai nebars unsure.gif )

user posted image

Na ir grozis smile.gif Tai kiek laiko nerei tuos karolius? Siuliukai tai plonyciai labai. Man vieno tokio burbuliuko apnerimas tokiais plonais siuleliais apie valanda uztrunka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 02 09, 16:49)
Na ir grozis smile.gif  Tai kiek laiko nerei tuos karolius? Siuliukai tai plonyciai labai. Man vieno tokio burbuliuko apnerimas tokiais plonais siuleliais apie valanda uztrunka... g.gif

Tai kad aš priešokiais neriu - kai mažius netrukdo, kai darbai nudirbti, kai visi užmiega, kai SM lėtai puslapius verčia lotuliukas.gif
Ilgiau nei savaitė užtruko, bet tuo pat metu dar kelis veltinius karolius susukau ax.gif
Ilgokai užtrunka, kol vieną karoliuką paslepiu, bet nebenoriu su irisiukais nerti schmoll.gif
O dvigubu siūlu aš nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 02 09, 12:03)
Po ilgo ir sunkaus darbo - fotografavimo, šiaip ne taip galiu parodyti  ax.gif 
Na, bet vistiek nelabai viskas matosi  blush2.gif

labai gražu thumbup.gif thumbup.gif , na galima tą ažūrą įžiūrėti cool.gif
mėgsti kontrastus -nuo pavasasrinių vėl prie juodų grįžti smile.gif

kai aš su fotoaparatu "ant jūs", tai juodos spalvos niekaip nesuvaldau schmoll.gif

QUOTE(krivai @ 2007 02 09, 01:02)
Aš dar tik mokinuosi, man reikia iš pradžių į kažką pažiūrėti  verysad.gif

o kai jau pakankamai prinėrei, kaip reikia į kitokius pasižiūrėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,
o jei dar gražūs, taip ir matai kaip pati šią idėją įgyvendini ax.gif

QUOTE(rasyte_ @ 2007 02 09, 14:45)
Pasigyriau pagyru puode, bet dar ir cia pasigirsiu lotuliukas.gif

labai mieli žaliukai- karoliukai wub.gif čiki-piki thumbup.gif
Atsakyti
na va pervėriau savo pirmuosius tai man dabar daug labiau patinka:
user posted image
o buvo tokie
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 10, 16:59)
user posted image
o buvo tokie
user posted image

O man abeji labai gražūs. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
na as ir susigundziau ismokt pasidaryt sitokiu grozybiu.. kol kas apneriau tik viena karoli bet man kazkaip nlb lygiai gaunas, nemoku mazint tu akiu kad vienodau gautus.. gal ka patart galit.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 10, 15:59)

labai gražūs thumbup.gif , kai aš ant kaspinėlio nedarau, tai man antrasis variantas irgi labiau patinka smile.gif .
QUOTE(Villy @ 2007 02 10, 17:54)
Sveikutes  4u.gif 
na as ir susigundziau ismokt pasidaryt sitokiu grozybiu.. kol kas apneriau tik viena karoli bet man kazkaip nlb lygiai gaunas, nemoku mazint tu akiu kad vienodau gautus.. gal ka patart galit..  blush2.gif

pirmieji visoms nelabai lygiai gaunasi ax.gif
aš karoliuką apneriu taip:
6 kilpų pynelę sujungiu į ratuką ir , priklausomai nuo karoliuko dydžio, pirmą eilutę neriu 9 -13 žemų stulpelių, nerdama antrą eilutę į kiekvieną neriu po 2 stulpelius, jų skaičius padvigubėja ir toliau iki siaurinimo neriu aplink nekeisdama stulpelių skaičiaus. tada įdedu karoliuką, ir mažinu nerdama į kas antrą stulpelį.

įdedu krikštadukrai dovanotus karolius. 14-metė labai pamėgo juodą spalvą ir visokius balto metalo "pribumbasus".

user posted image
Atsakyti
Jau šitie kokie gražūs! Be to, sakoma, kad juoda visada madinga thumbup.gif Turiu tokį techninį klausimą - kai dedat kepurėles karoliukams jos turi apglėbt karoliuką ar ne (bet jei neapglėbia tai vidus lieka neužpildytas) g.gif Klausiu nes tenka matyt ir tokių ir tokių. O kaip teisingai ?
Atsakyti
QUOTE(thoma @ 2007 02 12, 19:00)
Jau šitie kokie gražūs! Be to, sakoma, kad juoda visada madinga  thumbup.gif Turiu tokį techninį klausimą - kai dedat kepurėles karoliukams jos turi apglėbt karoliuką ar ne (bet jei neapglėbia tai vidus lieka neužpildytas)  g.gif  Klausiu nes tenka matyt ir tokių ir tokių. O kaip teisingai ?

na turbūt, kad taisyklių nėra, arba aš jų nežinau. darau kaip man tuo metu gražu ir kokių kepuryčių turiu ax.gif pabandau, jei nesižiūri, darau su kita smile.gif
čia , manau, skonio reikalas.
Atsakyti
Lukasta paskutiniai karoliai smile.gif)) ( man taip patinka juoda splava ... ) o sakyk ten tarp apnertų karolių ne oniksas ???

čia mano apyrankė prie juodų auskarų smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai fainai atrodo.... thumbup.gif
Atsakyti