Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

o ka jus apneriat?karoliukus?
Atsakyti
QUOTE(muriele @ 2007 02 02, 16:58)
o ka jus  apneriat?karoliukus?

Viską kas tik krenta į akis. Kažkur jau ne vieną sykį esame rašiusios mirksiukas.gif : karoliukus, nuo sėdynių automobilinių medinukus, vaikiškus žaisliukus ir begalę visko kitko doh.gif . pasiskaitinėk tėmelę rasi daug info 4u.gif . Patogiausia aišku, kad karoliukus (nebent man).
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 02 02, 16:48)
Manekėnės arba šeimininkės, kuriai uždėtum ant kaklo  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

bigsmile.gif man atrodo,kad gero foto aparato doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kam reikia karoliukų Šiauliuose užeikite į Thomas Philipsas parduotuvę, ten yra tokių rutuliukų, kurie skirti dekoracijoms namuose, jie ryškių spalvų, kainuoja apie 4 Litus, jie be skylučių, bet mediniai, tai aš paprašiau tevuko ir pragręžė skylutes, tai iš vienam rinkinuke buvo 20 rutuliukų apie 2 cm skersmens ir 30 rutuliukų 1 cm skersmesns (maždaug:)
Taigi, naudokit į sveikatą, nes tikrai manau pigiai išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2007 02 03, 22:21)
Sveikos, kam reikia karoliukų Šiauliuose užeikite į Thomas Philipsas parduotuvę, ten yra tokių rutuliukų, kurie skirti dekoracijoms namuose, jie ryškių spalvų, kainuoja apie 4 Litus, jie be skylučių, bet mediniai, tai aš paprašiau tevuko ir pragręžė skylutes, tai iš vienam rinkinuke buvo 20 rutuliukų apie 2 cm skersmens ir 30 rutuliukų 1 cm skersmesns (maždaug:)
Taigi, naudokit į sveikatą, nes tikrai manau pigiai išeina smile.gif

aš jau juos irgi nužiūrėjau,bet tingėjau skylutes gręžti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 04, 09:55)
aš jau juos irgi nužiūrėjau,bet tingėjau skylutes gręžti doh.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat,bet kai pagalvojau apie gręžimą,nebepirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2007 02 04, 11:02)
drinks_cheers.gif Aš taip pat,bet kai pagalvojau apie gręžimą,nebepirkau blush2.gif

o aš turiu kas pragręžia skylutes tongue.gif , tik idomu ar Vilniuje yra pirkti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 02 04, 11:39)
o aš turiu kas pragręžia skylutes tongue.gif , tik idomu ar Vilniuje yra pirkti g.gif ?

Manyčiau,kad turėtų būti ir dar didesnis pasirinkimas nei mūsų kaimelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš vakar buvau Dusetose žirgų lenktynėse (privalėjau važiuot, nes dalyvavau atidaryme blush2.gif ). Paskui turėjau daug laiko po mugę pasivaikščiot. Tai su tokiu verslininku iš Vilniaus pardavinėjusiu medinius karoliukus suderėjau ir už 20 Lt. nusipirkau kalną bigsmile.gif karoliukų apnėrimui. Tik, kad dabar laiko būtų apnėrinėt tongue.gif .
Ir mano paskutinis darbelis Margiukai su kaspiniukais :

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif na tai tau ir pasisekė mirksiukas.gif ,o karoliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 02 04, 15:28)
Sveikos,

Aš vakar buvau Dusetose žirgų lenktynėse (privalėjau važiuot, nes dalyvavau atidaryme  blush2.gif ). Paskui turėjau daug laiko po mugę pasivaikščiot. Tai su tokiu verslininku iš Vilniaus pardavinėjusiu medinius karoliukus suderėjau ir už 20 Lt. nusipirkau kalną  bigsmile.gif karoliukų apnėrimui. Tik, kad dabar laiko būtų apnėrinėt  tongue.gif .
Ir mano paskutinis darbelis Margiukai su kaspiniukais :

Gerai prasisukai čia su tais medinukais clap_1.gif clap_1.gif
ir margiukai thumbup.gif

o čia mano mixiukas su briaunotais karoliukais, galas, kaip visada, neužtaisytas, nes laukia paskutinio primatavimo smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 02 05, 00:04)

o čia mano mixiukas su briaunotais karoliukais, galas, kaip visada, neužtaisytas, nes laukia paskutinio primatavimo smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif gražu mirksiukas.gif
Atsakyti