Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(komedija @ 2007 01 26, 19:55)
Na taip smile.gif dabar jau sakiau pasitaisysiu ir apnerinesiu karoliukus  smile.gif  anksciau kimsdavau, tai zinoma ne tokie grazus gaunasi kaip apnerti...  rolleyes.gif

Viskas good.gif . Šaunuolė, mano pirmieji irgi buvo neapnertukai, o prikimštukai lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 01 25, 20:19)
O kas čia per užuomina  blink.gif ?
Giriu retai, bet jei verta - tai nesusilaikau.

Būtent todėl ir nustebau,nes žinau,kad be reikalo nerašai,o kai gauni iš tokio žmogaus pagirimą,tai paširdžius dvigubai pakutena mirksiukas.gif
Ašarėle,labai graži kolje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jasia: 27 sausio 2007 - 02:23
Idedu likusius savo darbelius ir laukiu su nekantrumu patarimu, kaip greiciau eiti tobulejimo keliu ax.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 26, 17:43)
Štai ir žadėtas naujas Kartaus šokolado kolje  4u.gif . Natūroj jie šviesesni, t.y. labai tamsiai rudi  blush2.gif .

labai gražu wub.gif o ten kažkas apnerta, ar tiesiog "blynukai" nerti? g.gif

P.S. Komedija, šaunios idėjos, bet man vis tiek gražiau, kai karoliai apnerti, nei kimšta blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 27 sausio 2007 - 11:41
Žydrai mėlyni ax.gif
user posted image
Atsakyti
Auksiukai: cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo komedija: 29 sausio 2007 - 14:08
QUOTE(komedija @ 2007 01 29, 14:07)
Auksiukai:  cool.gif

kaip tu čia taip įdomiai apneri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 26, 18:45)
O kur auskariukų nuotrauką  g.gif ?

tai va ką suvėriau , kai rašiau jau , intarpus pirkau tik pabandymui, vakar dar nusipirkau intarpų bei stikliukų , kad ir apyrankę prie auskarų susiverti lotuliukas.gif , o savaitgalis buvo skirtas ne jau apnertų karolių suvėrimui, o vėlimui, privėliau daugybė burbulių, tačiau reikės dar vieną vakarą skirti jų suvėrimui g.gif
user posted image
Atsakyti
Jolančiukai thumbup.gif kokie šaunūs auskariukai, čia tuose akmenėliuose pirkai?
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2007 01 30, 11:44)
Jolančiukai  thumbup.gif kokie šaunūs auskariukai, čia tuose akmenėliuose pirkai?

taip, yra ten ir aibė visokių kitokių, tik kainos man jų nelabai patinką, nes ankščiau viskas buvo pigiau, dabar jie kainas kai kurių prekių pakėlė doh.gif
Atsakyti
blink.gif prasau pagalbos

o ka jus apneriate nes nieko nesuprantu , bet beprotiskai grazu !
prasau atsakymus i AZ blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

aš irgi norėčiau sužinot, kaip apnert patį karoliuką, vis bandau ir niekaip neišeina doh.gif
gal kas paaiškins arba kokią nuorodą duos 4u.gif
Atsakyti