Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 27, 15:02)
Bandau verti karolius ne ant juostelės bet tarp karolių biserį suverti, veriu ant žilkos, nu bet jau žinokit spartumas tai ui ui ui  blink.gif ir dar pusė tų mano karoliukų išaudo nežinoma linkme  blink.gif  lotuliukas.gif bandžiau žilką į adatą isiverti bet irgi be šansų, gal galit išduoti paslaptį kaip tai padryti paprasčiau ir lengviau  rolleyes.gif  ax.gif  blush2.gif

Gal žilka per stora?.. g.gif Žilkos galiuką tai paplonint reikėtų, (patogiausia man dantimis lotuliukas.gif ) tuomet lengvai įsiveria.
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 27, 17:02)
Bandau verti karolius ne ant juostelės bet tarp karolių biserį suverti, veriu ant žilkos, nu bet jau žinokit spartumas tai ui ui ui  blink.gif ir dar pusė tų mano karoliukų išaudo nežinoma linkme  blink.gif  lotuliukas.gif bandžiau žilką į adatą isiverti bet irgi be šansų, gal galit išduoti paslaptį kaip tai padryti paprasčiau ir lengviau  rolleyes.gif  ax.gif  blush2.gif

kam veriant karolius ant zilkos adata?jei zilka stora,tai dar patogiau ir be adatos biggrin.gif o tai kai su ja,tai pirstai lieka kruvini,ir puse karoliu ant zemes :DDD lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 12 27, 15:28)
Gal žilka per stora?..  g.gif  Žilkos galiuką tai paplonint reikėtų, (patogiausia man dantimis  lotuliukas.gif ) tuomet lengvai įsiveria.

Kreipiausi pas žveją užkietėjusį ir reikalavu pačios ploniausios žilkos blink.gif ...............davėėėėėė lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu joooo paploninau dantim mastau.gif reiškia padariau viską tinkamai.

QUOTE(gegyte @ 2006 12 27, 15:49)
kam veriant karolius ant zilkos adata?jei zilka stora,tai dar patogiau ir be adatos biggrin.gif o tai kai su ja,tai pirstai lieka kruvini,ir puse karoliu ant zemes :DDD lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet žilkos per apmegztą karolį aš vistiek neperveriu schmoll.gif ax.gif Todėl pasiimu laaabai didelę adatą ir jos pagalba šitą darbą atlieku didis.gif lotuliukas.gif

Bet aš an kaprono bandžiau verti su adata tai man kažkodėl žymiai lengvesnis tas darbas pasirodė gaila kad nedaug kaprono turėjau verysad.gif
Atsakyti
karolių vėrimui naudoju 0,18 mm storio valą mirksiukas.gif , tai jis man ir į ploną adatą įlenda, kai vėriau karolius iš biserio, tai adatos nereikėjo, tačiau dabar per apnertą karoliuką neperlenda, o apnertų karoliukų siuvinėjimui biseriuku naudoju 0,10 mm valą
Atsakyti
Sveikutės,
Labai žavūs jūsų darbeliai wub.gif
Norėjau paprašyti ,gal turit kokių mielų širdelių su schemomis 4u.gif
Atsakyti
Aš beproto žaviuosi visais jūsų nertais darbeliais, na ir nerti moku neblogaiesu keletą darbelių sau kažkada pasidarius, bet jūs tai čia tikrus šedevrus kuriate. Leiskite paklausti o kas tas biseris ir niekaip neįsivaizduoju iš kur gauti tokių karoliukų nemažų, kuriuos apmezginėjate, gyvenu kaune gal kas galėtų pasakyti ur tokių gauti.
Atsakyti
„Laimės banke“ į Jūsų sąskaitą Nr. 2007 yra pervesta 365 dienos LAIMĖS, MEILĖS, SVEIKATOS IR DŽIAUGSMO! Sėkmės jas leidžiant !

Linksmų Naujųjų Metų 4u.gif

000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif
Atsakyti
sveikos mamos. labai nuostabus jusu darbeliai. saunuoles visos. gal galetumet pasakyti kaip verti karoliukus ant juosteles? kur gauti tos juosteles ir pan? ir dar gal kuri turi kokia schemute apyrankei, sugalvojau issisiuvineti apyranke ant odos ir zvyneliu...
Atsakyti
Su šventėmis darbštuolės mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Naujais newyear.gif 000054.gif 000059.gif
Teip sakant jei ner sniego tai lai karoliukais sninga biggrin.gif

aptyngau kazkaip..neturiu net kuom pasigyrt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doma_: 01 sausio 2007 - 19:57
Sveikos sulaukusios naujuju metu! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutkė @ 2006 12 30, 23:52)
Aš beproto žaviuosi visais jūsų nertais darbeliais, na ir nerti moku neblogaiesu keletą darbelių sau kažkada pasidarius, bet jūs tai čia tikrus šedevrus kuriate. Leiskite paklausti o kas tas biseris ir niekaip neįsivaizduoju iš kur gauti tokių karoliukų nemažų, kuriuos apmezginėjate, gyvenu kaune gal kas galėtų pasakyti ur tokių gauti.

biseris - tai karoliukai, užeik į biserio temą, ten pirmojoje žinutėje viskas surašyta, kur ko galima nusipirkti mirksiukas.gif ( adresai )
didesnius karolius kuriuos mes apmezginėjame galima panaudoti nusipirkus tarkim kokioje maximoje ar pan pigius ir neišvaidžius karolius ar kokią apyrankę

QUOTE(cindy @ 2006 12 31, 16:54)
sveikos mamos. labai nuostabus jusu darbeliai. saunuoles visos. gal galetumet pasakyti kaip verti karoliukus ant juosteles? kur gauti tos juosteles ir pan? ir dar gal kuri turi kokia schemute apyrankei, sugalvojau issisiuvineti apyranke ant odos ir zvyneliu...

šilkinių juostelių pirkti yra audinių parduotuvėse arba panašiose, jei karoliukai bus maži, tai juostelės tikrai nepralys, tada jau teks karolius verti ant valo, o jei skylutė pakankamai, tai aš paimu didelę adatą ir lįveriu į ją juotelę ir tada veriu ant jos karolius mirksiukas.gif
čia sudėjau porą žurnaliukų siuvinėti visokiaisa karoliukais ir blizgučiais, gal rasi ką nors įdomesnio sau siuvinėjimas karoliukais
Atsakyti