Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(komedija @ 2007 01 26, 14:21)
beda tik ta, kad nesuprantu, kaip cia reikia ikelti nuotraukas...  verysad.gif  ar jos butinai turi buti ikeltos dar plius kur nors kitur nete? nes radau tik kad nuoroda su http:// reik rasyt..

Aš neturiu 100 žinučių o kalių taip: per http://www.imageshack.us/ ieskok per browse, paspausk du kartus ant nuotaukos, pazymek resize image for message boars 640x480, spausk host it, ir kai atsiras nuotrauka, nukopijuok adresa hotlink for forums 1 ir paspausk desini, paste i cia.Man pavyko, nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
mano naujieji blush2.gif :

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 01 26, 16:55)
[i]mano naujieji blush2.gif :

labai dailiai ir kruoščiai nunerti thumbup.gif ir spalvytės clap_1.gif

komedija laukiam tavųjų darbelių mirksiukas.gif

na o man pavyks pasigirti tik po savaitgalio, nes turiu nemažai apnėrusi, tačiau per savaitgalį ketinu viską suverti ir tada jau apsireikšiu čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Štai ir žadėtas naujas Kartaus šokolado kolje 4u.gif . Natūroj jie šviesesni, t.y. labai tamsiai rudi blush2.gif .

user posted image

user posted image

Šiom dienom turėtų gimt ir apyrankė prie šio kolje mirksiukas.gif 4u.gif . Laukiu atsiliepimų blush2.gif .

Martini tavo rudieji thumbup.gif . Bitutės darbštuolėlės labai jau kruopštus nėrimas thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 26 sausio 2007 - 17:44
QUOTE(Martini @ 2007 01 26, 16:55)
[i]mano naujieji blush2.gif :
puikūs karoliai, ir spalvytės, ir kokybė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 26, 17:43)
Štai ir žadėtas naujas Kartaus šokolado kolje  4u.gif . Natūroj jie šviesesni, t.y. labai tamsiai rudi    blush2.gif
Šiom dienom turėtų gimt ir apyrankė prie šio kolje  mirksiukas.gif  4u.gif . Laukiu atsiliepimų  blush2.gif .

Ašarėlę aplankė kūrybinis įkvėpimas biggrin.gif
puikus kolje thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ašarėle puikus sumanymas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

man buvo mintis kilusi tarkim kokius juodus karolius apnertus pasiuvinėti biseriuku ,bet ne "papumpuruoti" o tarkim kokias gelytes padaryti, bei kai pagalvojau kiek darbo doh.gif tai kol kas taip ir lieka tai tik mintys ...... šnd vakare dar reikės pabaigti nerti didelius burbulius brolio merginai, bet koks vargas man juodu irisiuku su viengubu siūlu juos apnerinėti, o dar ir ne per daug tos šviesos, tai darbas dvigubai lėčiau einasi nei įprastai g.gif

buvau užsisakiusi pabandymui intarpų metalinių po keletą, apsižiūrėti kaip jie atrodo narūtaliai, nes viena yra žiūrėti kompe, o kita visai juos pačiupinėti, tai dar vakar susivėriau auskarus su apnertais burbuliais bei intarpais, man gražiai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 26, 17:43)
  4u.gif . Laukiu atsiliepimų  blush2.gif .

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kažkas naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 01 26, 18:25)
Ašarėle puikus sumanymas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man buvo mintis kilusi tarkim kokius juodus karolius apnertus pasiuvinėti biseriuku ,bet ne "papumpuruoti"  o tarkim kokias gelytes padaryti, bei kai pagalvojau kiek darbo  doh.gif  tai kol kas taip ir lieka tai tik mintys ...... šnd vakare dar reikės pabaigti nerti didelius burbulius brolio merginai, bet koks vargas man  juodu irisiuku su viengubu siūlu juos apnerinėti, o dar ir ne per daug tos šviesos, tai darbas dvigubai lėčiau einasi nei įprastai  g.gif

buvau užsisakiusi pabandymui intarpų metalinių po keletą, apsižiūrėti kaip jie atrodo narūtaliai, nes viena yra žiūrėti kompe, o kita visai juos pačiupinėti, tai dar vakar susivėriau auskarus su apnertais burbuliais bei intarpais, man gražiai atrodo  lotuliukas.gif

O kur auskariukų nuotrauką g.gif ?

Ačiū visoms už pagyrimus mano naujam kūriniui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 26, 18:45)
O kur auskariukų nuotrauką  g.gif ?

Ačiū visoms už pagyrimus mano naujam kūriniui  ax.gif  4u.gif

auskariukai ant ausų lotuliukas.gif o jų foto bei karolių ir apyrankių įdėsiu 1dienį ( namie neturiu namie ineterneto, spec nevedam, nes tada visai neliktų laiko rankdarbiams g.gif ) o dabar jau bėgsiu namo , gero ir darbingo savaitgaliuko 4u.gif
Atsakyti
Na va bandau ideti savo karoliukus. mirksiukas.gif

user posted image

kitus pabandysiu ideti tada, kai patalpinsiu nuotraukas kur nors irternete... smile.gif nes bandziau pasinaudoti jusu patarimais (beje, labai aciu uz juos good.gif ) taciau man ten vis "cannot find server" meta doh.gif tai paieskosiu kitu keliu keleliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo komedija: 26 sausio 2007 - 19:53
QUOTE(komedija @ 2007 01 26, 19:48)
Na va bandau ideti savo karoliukus.  mirksiukas.gif

smile.gif kokie įdomus,matau kad ne karoliukas apnertas ax.gif bet įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 26, 21:50)
smile.gif kokie įdomus,matau kad ne karoliukas apnertas ax.gif bet įdomu mirksiukas.gif

Na taip smile.gif dabar jau sakiau pasitaisysiu ir apnerinesiu karoliukus smile.gif anksciau kimsdavau, tai zinoma ne tokie grazus gaunasi kaip apnerti... rolleyes.gif
Atsakyti