Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(gugile @ 2007 01 24, 11:16)
Labai fainai o gelyte irgi pati darei?

Ačiū,viską dariau pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 23, 19:49)
žinok daug pardaviau,bet dar daug liko ir nepasigendu ko nebeturiu,matyt ir nebereikėjo

MONAMI, tai dabar pusfabrikačių gamyba užsiimi? O tai kur gatavi grožiai, aaaaaa?
Papildyta:
Vajeeeeetau, j a s i o s šedevrą pamiršau pagirt. Giriu, giriu, giriu...
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 01 24, 17:00)
MONAMI, tai dabar pusfabrikačių gamyba užsiimi? O tai kur gatavi grožiai, aaaaaa?

nėra kada,o kažkaip ir girti snoro nėra mirksiukas.gif
Jasia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
(nerealiai grazus visi tie karoliai:)fantastiska:)zaviuosi tokiais zmonemis:)gal ir man reikes ka nors panasaus pradeti daryti:))vis ruosiuosi servietele nusinerti bet taip vis laiko nera:(...)
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 01 24, 17:00)
Vajeeeeetau, j a s i o s  šedevrą pamiršau pagirt. Giriu, giriu, giriu...

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 24, 17:12)
Jasia  thumbup.gif  thumbup.gif

Nugis baisiai ačiū blush2.gif ,o ypač iš Edinkos sulaukti pagirimo,tai bigsmile.gif
Atsakyti
jasios paskutinis šedevras vertas visų kokie tik lietuvių kalboje yra pagiriamųjų žodžių wub.gif thumbup.gif thumbup.gif . Na tikrai tokių dar nebuvo. Idėja thumbup.gif . Na o ta gėlytė iš karoliukų suverta g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 24, 21:02)
jasios paskutinis šedevras vertas visų kokie tik lietuvių kalboje yra pagiriamųjų žodžių  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Na tikrai tokių dar nebuvo. Idėja  thumbup.gif . Na o ta gėlytė iš karoliukų suverta  g.gif ?

ax.gif aha iš tokių lašelio formos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 24, 21:02)
jasios paskutinis šedevras vertas visų kokie tik lietuvių kalboje yra pagiriamųjų žodžių  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Na tikrai tokių dar nebuvo. Idėja  thumbup.gif . Na o ta gėlytė iš karoliukų suverta  g.gif ?

Ačiū širdingai mirksiukas.gif
Iš ko padaryta jau Monami parašė mirksiukas.gif Man kaip visada nesiseka,daug užsakymų tokiems karoliams gavau,o nuėjus nusipirkti aišku nebėra karoliukų doh.gif .Nervina,kad parsiveža po 5 pakelius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2007 01 25, 11:44)
Ačiū širdingai mirksiukas.gif
Iš ko padaryta jau Monami parašė mirksiukas.gif Man kaip visada nesiseka,daug užsakymų tokiems karoliams gavau,o nuėjus nusipirkti aišku nebėra karoliukų doh.gif .Nervina,kad parsiveža po 5 pakelius doh.gif

Tokios kiaulystės ne tau vienai nutinka doh.gif . O iš karto daug prisipirkti irgi nei šis nei tas g.gif , nes pas mane ir taip prikaupta įvairiausių karoliukų doh.gif ir kitokių medžiagų, net neįsivaizduoju kada viską ir sunaudosiu biggrin.gif .

Gimdau naują Kartaus šokolado seriją ax.gif . Artimiausiu metu pasirodysiu įvertinimui blush2.gif , nes ir kaip daugumai jūsų įvertinimas irgi be galo svarbus biggrin.gif , o ypač pagyrimai paskatina dirbti lotuliukas.gif .

Visoms naujų idėjų ir jų sėkmingo įgyvendinimo thumbup.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2007 01 24, 19:07)
...o ypač iš Edinkos sulaukti pagirimo,tai ...

O kas čia per užuomina blink.gif ?
Giriu retai, bet jei verta - tai nesusilaikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 25 sausio 2007 - 20:20
Sveikos "super rankeles" clap.gif
Kadangi jus visos, manau, ne tik man, bet ir daugeliui uzsukusiu i si foruma, tapote ta kibirkstele, ikvepusia paimti i rankas vaseli, gathering.gif
sakau, reikia ir man nors truputi pasigirti savo pirmaisiais mini sedevriukias lithuania.gif

beda tik ta, kad nesuprantu, kaip cia reikia ikelti nuotraukas... verysad.gif ar jos butinai turi buti ikeltos dar plius kur nors kitur nete? nes radau tik kad nuoroda su http:// reik rasyt..
Atsakyti
QUOTE(komedija @ 2007 01 26, 13:21)
Sveikos "super rankeles"  clap.gif
Kadangi jus visos, manau, ne tik man, bet ir daugeliui uzsukusiu i si foruma, tapote  ta kibirkstele, ikvepusia paimti i rankas vaseli, gathering.gif
sakau, reikia ir man nors truputi pasigirti savo pirmaisiais mini sedevriukias  lithuania.gif 

beda tik ta, kad nesuprantu, kaip cia reikia ikelti nuotraukas...  verysad.gif  ar jos butinai turi buti ikeltos dar plius kur nors kitur nete? nes radau tik kad nuoroda su http:// reik rasyt..

Taip, jos turi turėti internetinį adresą ir berods, kad narys turi būti parašęs 100 žinučių, kad leistų kelti nuotraukas mirksiukas.gif .
Einu paieškosiu kur pasiskaityti, kaip sukelti nuotraukas ir tuomet parašysiu 4u.gif .
Papildyta:
Paskaitinėk ČIA APIE NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMĄ
Atsakyti