Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

Lukasta karoliai Alllai su koralais tiesiog thumbup.gif wub.gif ir man taip gražiai atrodo tos "kepurėlės" ant karolių , kai darau mažiuką užsakymėlį iš rankdarbiai .com - gavau kaip dovanėlė 6 vnt gražių tokių kepurėlių lotuliukas.gif , tik gaila jų neužteks visiems karoliams, na bet kokiems auskarams - tai būtinai pritaikysiu biggrin.gif

nežinau kaip jūsmerginos neriant su vienu įrisiuku , tačiau aš nuo vakar kankinuosi apnerdama didelius burbukius su vienu siūliuku doh.gif doh.gif nežinau kada juos ir pabaigsiu, o dar juoda splava, tai taip akys pavargsta verysad.gif
Atsakyti
Dar vienas variantas juoda - raudona tema ax.gif

user posted image
Atsakyti
,,Puskomplektukas" (pagaliau ir apyrankę surišau) nail.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 23, 19:05)

labai dailiai atlikta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tie žydri siūliukai labai labai wub.gif
man pačiai "bačkutes" apnerinėt nelabai, bet tavo ir Argutienės tarsi kitokios. matyt kad "bačkutė" žiūrėtųsi reikia plono siūlo ir super kruopščios nerėjos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 23 sausio 2007 - 19:41
Ne tik ,,bačkutes", bet ir visus kitus karoliukus viengubu siūliuku apneriu, dvigubu man neišeina schmoll.gif

O čia kažkokie pavasariški išėjo smile.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif aš dabar irgi tuos sedynių rutuliukus pradėjau apnerinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 23, 19:35)
thumbup.gif  thumbup.gif aš dabar irgi tuos sedynių rutuliukus pradėjau apnerinėti ax.gif

viską išpardavei, tik sėdynės beliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 01 23, 19:42)
viską išpardavei, tik sėdynės beliko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinok daug pardaviau,bet dar daug liko doh.gif ir nepasigendu ko nebeturiu,matyt ir nebereikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 23, 19:05)

user posted image

Krivai,grazus komplektukas wub.gif
Atsakyti
Lukasta ir krivai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif darbeliai. Spavytės wub.gif pavasariu kvepia 4u.gif . Ir derinys juoda-raudona thumbup.gif .
Atsakyti
Visos taip gražiai giriatės,tai įdėsiu ir aš savo paskutinį šedevrą blush2.gif
user posted image
user posted image
Nors ir oras buvo saulėtas,vistiek nemoku draugauti su fotiku doh.gif
Atsakyti
Labai fainai o gelyte irgi pati darei?
Atsakyti