Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

Argutiene, Lukasta -nuostabūs darbai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lukasta, kaip visada wub.gif

Biserio užsipirkau cool.gif, cilindriukų nereikia, pas mani pačią yra visą sėdynė, bet nelabai aš jų noriu, man apvalūs labiau patinka.
Atsakyti
Rudukai margiukai 4u.gif . Prašom įvertinti mirksiukas.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 22, 11:17)
Rudukai margiukai  4u.gif . Prašom įvertinti  mirksiukas.gif .

Vertinu-

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 22 sausio 2007 - 13:08
Rudukai margiukai  4u.gif . Prašom įvertinti  mirksiukas.gif .

be priekaištų
labai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 22, 13:06)
Vertinu-

user posted image

QUOTE(lukasta @ 2007 01 22, 13:08)
be priekaištų
labai mieli wub.gif

Na dideliausias aciuks.gif už įvertinimą. Jūs pačios žinot, kad nuotraukose visko neperteiksi blush2.gif . Siūliukai man patiko, tokių nebuvau anksčiau pirkusi, tad pirmą kartą išbandžiau bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 22, 13:35)
Na dideliausias  aciuks.gif už įvertinimą. Jūs pačios žinot, kad nuotraukose visko neperteiksi  blush2.gif . Siūliukai man patiko, tokių nebuvau anksčiau pirkusi, tad pirmą kartą išbandžiau  bigsmile.gif .

thumbup.gif thumbup.gif darbelis,o pasmane tokių siulų didelė špulė stovi doh.gif ,nes viena klientė norėjo,o paskui persigalvojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 22, 13:52)
thumbup.gif  thumbup.gif darbelis,o pasmane tokių siulų didelė špulė stovi doh.gif ,nes viena klientė norėjo,o paskui persigalvojo doh.gif

tikiuosi su nertais karoliais neatsisveikinsi smile.gif , kai bus gera nuotaika nerk ir į skelbimų skyrelį, vasara netruks, o čia toks superinis thumbup.gif thumbup.gif vasarinis variantas.
Atsakyti
Rudukai margiukai  4u.gif . Prašom įvertinti 

Tiesiog nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Dar prie raudonosios kolekcijos
Karoliai Alllai su koralais

užsakymas buvo: nerti raudoni burbulai su "kepurytėm" ir tarpuose tikri koralų rutuliukai + koralų "makaronai".

user posted image

vieniem tinka toks natūralių akmenų derinimas su nertinukais, kitiem -ne, bent jau mam šis užsakymas pasirodė įdomus smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 23 sausio 2007 - 00:06
QUOTE(lukasta @ 2007 01 22, 19:10)
tikiuosi su nertais karoliais neatsisveikinsi smile.gif , kai bus gera nuotaika nerk ir į skelbimų skyrelį, vasara netruks, o čia toks superinis  thumbup.gif  thumbup.gif vasarinis variantas.

vis neriu,tik nežinau kada ir kas sujungs doh.gif

QUOTE(lukasta @ 2007 01 23, 00:00)
Dar prie raudonosios kolekcijos
Karoliai Alllai su koralais

užsakymas buvo: nerti raudoni burbulai su "kepurytėm" ir tarpuose tikri koralų rutuliukai + koralų "makaronai".

vieniem tinka toks natūralių akmenų derinimas su nertinukais, kitiem -ne, bent jau mam šis užsakymas pasirodė įdomus smile.gif .

thumbup.gif thumbup.gif man irgi įdomu ir gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 23, 00:23)
vis neriu,tik nežinau kada ir kas sujungs doh.gif
thumbup.gif  thumbup.gif man irgi įdomu ir gražu mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
sujungsi pati, arba išparduosi detalėmis "Priemonės rankadarbiams" skyrelyje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ten tai greit išperka tavo pasiūlytą turtą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 23 sausio 2007 - 00:49