Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(argutiene @ 2007 01 18, 15:00)

Svarbiausias akcentas  new_russian.gif  iš arčiau:

user posted image

o is kur tuos ratukus gavai?

Superinis grozis wub.gif wub.gif wub.gif Mano pati pati megstamiausia spalva sita!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 19, 20:04)
na darbstuoles? neisduosit kur perkat karoliukus apnerimui Vilniuje?  ax.gif

aš perku Jūratės akmenėliuose , tik vat paskutiniumetu palyginus kaip ,kad buvo ankščiau pabrango doh.gif

buvo kainos tarkim po 12-25 cnt,( mežesni ) ir iki 1 lt didesni, tai db yra 80cnt ir daugiau už vnt ( žiūrint kokio dydžio dar ) , o mano mylimi dideli burbulai 2,5 cm kainuoja dabar 3,5 lt verysad.gif vat nusipirkau vakar 5 vnt tai tarp mažesnių įmaišysiu, taip kad savaitgaliui turiu darbelio thumbup.gif
Atsakyti
kaip gaila... verysad.gif labai jau brangu... unsure.gif as tai masau galvut daryti su veltinio karoliuku... jis greit pasidaro o ir uz tuos 80ct galesi ne viena o desimt karoliuku pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 19, 20:04)
na darbstuoles? neisduosit kur perkat karoliukus apnerimui Vilniuje?  ax.gif

Gariūnuose, yra tokie perlamutriniai bumbulai geltonam audinių pavilijone 10 lt už kažkur 50 vnt

Argutiene, fantastika wub.gif, labai gražu 4u.gif

Martini, šitie irgi neblogi 4u.gif. Nors pirmieji man labiau patiko smile.gif

O aš su nėrimu prislopau, dabar veliu doh.gif
Atsakyti
Nusivyliau verysad.gif , nes vienas sugalvotas variantas (naujas lotuliukas.gif ) šud.... gavos verysad.gif . Šiandien prisipirkau kelių rūšių (dar nebandytų) siūlų, tad gal nersiu kaip ir seniau, tradicinius, be naujų idėjų lotuliukas.gif .

Žiūriu į argutienės naujuosius karolius ir niekaip schmoll.gif nesuprantu kaip ten tie žiedai taip vienas per kitą perverti doh.gif ? Ar ten tokius jau pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 19 sausio 2007 - 23:53
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 19, 23:53)

Žiūriu į argutienės naujuosius karolius ir niekaip  schmoll.gif nesuprantu kaip ten tie žiedai taip vienas per kitą perverti  doh.gif ? Ar ten tokius jau pirkai?

abra kadabra symsala bym lotuliukas.gif juokauju.... įtariu, kad sunertus žiedus apnėrinėjo biggrin.gif

ir aš kažkaip su nėrimu atsilikau doh.gif vis laiko nerandu ax.gif arba gal jau pavargau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 19, 22:55)
Gariūnuose, yra tokie perlamutriniai bumbulai geltonam audinių pavilijone 10 lt už kažkur 50 vnt

o gal gali tiksliau papasakot kaip iki jo nueit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 20, 10:20)

Audiniu paviljone, yra toks skyrius, kur pylna daug siūlų karoliukų, karolių, tokioj stiklinėj vitrinoj mirksiukas.gif ji randasi prie pat išėjimo audinių paviljono išėjimo..turėtum rasti smile.gif
Atsakyti
aciu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 19, 20:52)
kaip gaila...  verysad.gif  labai jau brangu...  unsure.gif  as tai masau galvut daryti su veltinio karoliuku... jis greit pasidaro o ir uz tuos 80ct galesi ne viena o desimt karoliuku pasidaryt  4u.gif

man ir dėl to gaila verysad.gif nes ne tik karoliukai, bet ir šiaip visokie užsegimai pas juos pabrango doh.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 19, 23:53)
Žiūriu į argutienės naujuosius karolius ir niekaip  schmoll.gif nesuprantu kaip ten tie žiedai taip vienas per kitą perverti  doh.gif ? Ar ten tokius jau pirkai?

spėju g.gif gal reikia paimti žiedus dar neapnertus ir juos sujungti, o jau tada tik sujungtus apnerinėti arba jei šis variantas netinka , tada Argutienė dar ir fokusininkės sugebėjimus gerus turi, ne vien tik gražius karolius neria lotuliukas.gif

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 20, 10:20)

pati nežinau ir tikrai apie šį paviljoną kalba eina g.gif , tačiau ryt man iš ryto jau suplanuota kelionė ten mirksiukas.gif bandysiu pašmukštinėti lotuliukas.gif nes ir taip mezgimo siūlų reikia, užsiprašė sesės draugas ilgo dvimetrinio šaliko
Atsakyti
Sveikos,nepykit kad isikisiu,bet galiu patart kaip pigiai issisukt su karoliukais.Nusiperki auto sedyne nu ta kur is mediniu karoliu,Kaune tai senukuose yra tikrai ir Vilniuj turetu but,kainuoja ji apie 20lt,o tu karoliuku yra 1000,tai neri neri ir neri,puikiai jie tinka apnerimui maciau ne viena darba su jais ir pati jau ruosiuos uzsiimt.Gal kam padejau!!!
Atsakyti
jurgita% oho na ir pigumas thumbup.gif kažkaip įsivaizdavau jog tokia sėdynė gerokai brangiau turėtų kainuoti g.gif ( visgi kiek ten darbo reikia įdėti kol ji pagaminama )

sakyk o kokio maždaug skersmens tie karoliukai yra, nes man reikia maždaug apie 1,5 cm ( na gali būti ir didesni ) ir ar jie taisyklingos rutuliuko formos ? mirksiukas.gif

jaučiu tuoj bus merginų invazija į parduotuves pirkti automobilines sedynes lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti