Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(Neglaite @ 2007 01 18, 01:23)
mūsų nėrėjų gražesni irnesakyk.gif thumbup.gif

Tai as zinau, zinau. Tai gi baisu pasdare, kai pradejot rasyt...ideju ner...ka daryt... persigandau......tai cia labai nieko ir neina surast, pacios gi diktuojat karoliu madas. bigsmile.gif Man SM graziausi karoliai, vat.
Papildyta:
QUOTE(argutiene @ 2007 01 18, 01:50)
Ačiū, ačiū, Ašarėle  aciuks.gif  aciuks.gif 
  drinks_cheers.gif  Mano idėjų rezervas irgi tuštėja  verysad.gif  Tad,net megztuką sau pradėjau narpliotis.  rolleyes.gif    Baisiausia, kad reikia dvi vieenooodaas rankoves  megzt  doh.gif  doh.gif  nekenčiu  schmoll.gif

Narpliok abi is karto. Is dvieju kamuoliu. smile.gif
Atsakyti
tease.gif yahoo.gif tease.gif yahoo.gif prisižiūrėjau *sraiges* įkeltų idėjų, dar ir pati bandžiau šį tą pasieiškot, tai jau nemiegojau iki 3 val. doh.gif nakties, mintyse sukosi įvairios grožybės, primąsčiau jau ką artimiausiu metu ax.gif darysiu biggrin.gif . O, kad nereikėtų darbe sėdėti rolleyes.gif blush2.gif , tai jau narpliočiau laugh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2007 01 18, 08:04)
Narpliok abi is karto. Is dvieju kamuoliu. smile.gif

Ačiū 4u.gif reiks taip ir daryt, nes kitaip gali gautis pusiau megztinis, pusiau liemenė hihihi.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 18, 08:26)
mintyse sukosi įvairios grožybės, primąsčiau jau ką artimiausiu metu  ax.gif darysiu  biggrin.gif

Oi, lauksim lauksim naujienų clap.gif Sėkmės idėjų įgyvendinime angel.gif
Atsakyti
Dar ideju kiek. Man tas pilkas bais grazus.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergikes smile.gif Na jau grozybes darot thumbup.gif Ir as jau vakar prisipirkau siuliuku, vaseli, karoliuku ir t.t. Toks vaizdas, kad gaila ko nors nenupirkti, nors dar nezinai kur ta niekuti panaudosi... doh.gif Bijau, kad ir as uzsiversiu tokiais daikciukais. Tik turiu klausimuka: Kaip graziai padaryti uzsegima? Ar ta vala, ant kurio veriate karolius kazkaip risate prie to uzsegimo, ar jis kazkaip kitaip pasislepia? Ar yra dar kokiu gudrybiu, kaip graziai padaryti uzsegima? Labai tikiuosiu, kad kas nors pamokins visai dar zalia merguzele ar imes kokia nuoroda, kur ieskoti tokios info ax.gif Ir dar. kaip vadinasi ta kazkokia guma, kur tamposi, ant kurios apyrankes veria? Maciau parduotuvej, bet kai nuejau pas pardaveja , kuri karoliukais prekiauja, tai nemokejau paaiskinti blush2.gif
Atsakyti
Esu dariusi labai panašų į šį paveiksliuką diržą, tik juodą ir kraštelius gėlyčių pasiuvinėjau biseriu 4u.gif .

user posted image

Atsakyti
Na, nors mano pradėtas megzti megztukas dar nė neįpusėjo, bet karolius prie jo jau "susimeistravau" ax.gif
Šiandien oras labiau tinkamas siaubo filmams filmuot, nei darbeliams fotografuot, tai foto kokybė apgailėtina doh.gif

user posted image

Svarbiausias akcentas new_russian.gif iš arčiau:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argutiene: 18 sausio 2007 - 14:11
QUOTE(lukasta @ 2007 01 17, 18:41)
prašom netingėt tongue.gif , kur darbeliai, kur nuotraukyts???  mirksiukas.gif

O nuotraukų nebus verysad.gif , nes fototechniką sugadinau ir nežinau kada pataisys, o jau kie remontas kainuos tai net baisu pagalvot doh.gif , reiks nemažai karolių parduot, kad atsipirktų doh.gif

QUOTE(argutiene @ 2007 01 18, 14:00)
user posted image

Nu kokie jėgovi thumbup.gif thumbup.gif , bet toks kruopštumas, kaip dailiai viskas nunerta- super 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 18 sausio 2007 - 14:23
Na va, ir as jau savo pirma karoliuka apneriau rolleyes.gif Na, bet as turbut per kietai pavariau, kad pirstus skauda dar dabar doh.gif Pati pradzia kazkaip gavosi graziau, nei uzbaigimas, na, tiesiog kitaip. Bet turbut taip ir turi buti, nes pradzioje juk uzmetineji akis, o pabaigoje - mazini. Bet vistiek esu labai patenkinta ax.gif Kokio kietumo reiktu nerti karoliukus? Man jau labai ilgai ir sunkiai meistravosi tas burbuliukas. Neriau tai gal valanda, jei ne daugiau :blink:Na, o kai pabaigsiu savo pirma darbeli, pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
aš kadangi dar tik pradedu su nertais karoliais (kaip visada - mada baigia išeiti, tada tik man pradeda patikti doh.gif ), tai idėjos pas mane super elementarios blush2.gif čia dovana draugei vietoj tų, kur sau pasilikau pirmuosius blush2.gif :
user posted image
user posted imagenemoku normaliai fotkint doh.gif blush2.gif čia juoda medvilnė su tuo blizguciu - iš tikrųjų labai puošniai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 18 sausio 2007 - 23:03
QUOTE(argutiene @ 2007 01 18, 14:00)

Svarbiausias akcentas  new_russian.gif  iš arčiau:

user posted image

Vau kaip faina thumbup.gif ir spalvytė wub.gif nerealiai gražiai ir kruopščiai first.gif

O čia ką apnėrei tokį g.gif ?
Atsakyti
na darbstuoles? neisduosit kur perkat karoliukus apnerimui Vilniuje? ax.gif
Atsakyti