Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 16, 23:10)

Sugalvojau nertinukų karoliukus pagrąžinti tarpukuose triušiuko kailiuku. Bet niekaip  doh.gif nesigauna, t.y. plaukas gula į vieną pusę ir nors tu ką  blush2.gif . Gaunasi tas kailiukas nepasipūtęs (ar aiškiai čia aš g.gif ). Gal kuri esate bandžiusi?

bandžiau, pirkau jau gatavus susiūtus kailio kamuoliukus. Šiaip nelabai kas gavos, lyg ir gražu, bet daugelis tik pačiupinėja ir vsio. Ir pati bandžiau prie daug ko derint, kol kas nelabai man dera. Nebent du tokius kamuoliukus iš abiejų siūlo pusių prisiųt mastau.gif.
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 16, 23:27)
Vilniaus - Mapu kampas,pas mus tik ten tokių yra (bent jau aš daugiau niekur kitur nemačiau) po 2 lt.  Girdėjau, kad Vilniuj kažkur tokie po 1,5lt.  g.gif 
Ačiū, Ašarėle, už gerus žodžius  notworthy.gif
Buvo kilusi ir man mintis su tuo kailiuku, bet kai tokia žiema, nesirįžau įgyvendinimui  hihihi.gif

O kur tas Mapu kampas blush2.gif yra? Gal kada prie progos kai būsiu Vilniuje nueičiau apsidairyti ax.gif . Ten tik siūlai ar ir daugiau ko rankdarbiams yra?

Ačiū mergikės už patarimus dėl kailiuko aciuks.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 17, 08:44)
O kur tas Mapu kampas  blush2.gif yra? Gal kada prie progos kai būsiu Vilniuje nueičiau apsidairyti  ax.gif . Ten tik siūlai ar ir daugiau ko rankdarbiams yra?

Čia Kaune: Vilniaus g.-Mapu g. kampas. Tikriausiai neaiškiai buvau parašiusi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 17, 10:31)
Čia Kaune:  Vilniaus g.-Mapu g. kampas. Tikriausiai neaiškiai buvau parašiusi  blush2.gif

verysad.gif Kaune neprisimenu g.gif kada buvau, tad neteks išbandyti gražiūjų siūliukų doh.gif .
Atsakyti
Gaila negaliu pasigirti savo karoliais, sugedo fototechnika sad.gif. O jūsų visų darbeliai superiniai thumbup.gif .
Vakar užėjau į Ibero, yra vieni tokie nerti karoliai: spalvos- ruda/juoda. siūlai stori, tie "karoliukai" viduj kažkokie minkšti, nu labai jau nekokie, kainuoja 25 Lt. bet aš jų ten dykai neimčiau schmoll.gif .

Nors čia nertinukų būrelis, bet biški ir apie veltinukus irgi parduotuvinius nori papliotkinti bigsmile.gif BIG`e vienoj iš parduotuvių apžiūrėjau veltinio karolius/apyrankes (iš smalsumo žinoma lotuliukas.gif ), tai tokie minkšti, be formos beveik, kamuoliukai maži-apyrankė ~ 25-30 , o karoliai ~ 50-60 (nepamenu tiksliai kainos) bet visiškai neišvaizdūs schmoll.gif , Supermamytės 100000 kartų gražesnius daro bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif .

O aš paskutiniu metu aptingau suverinėti karolius doh.gif . Kamuoliukų prisinėrus turiu daug, o vat suverti nekyla rankos blush2.gif . Ir suktinukus (tokius kaip lukastos blush2.gif ) irgi tingiu susisukti doh.gif . Daugiausia mano karolių būna padovanoti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2007 01 17, 13:47)
Gaila negaliu pasigirti savo karoliais, sugedo fototechnika sad.gif.  O jūsų visų darbeliai superiniai  thumbup.gif .
Vakar užėjau į Ibero, yra vieni tokie nerti karoliai: spalvos- ruda/juoda. siūlai stori, tie "karoliukai" viduj kažkokie minkšti, nu labai jau nekokie, kainuoja 25 Lt. bet aš jų ten dykai neimčiau  schmoll.gif .

Nors čia nertinukų būrelis, bet biški ir apie veltinukus irgi parduotuvinius nori papliotkinti  bigsmile.gif  BIG`e vienoj iš parduotuvių apžiūrėjau veltinio karolius/apyrankes (iš smalsumo žinoma  lotuliukas.gif ), tai tokie minkšti, be formos beveik, kamuoliukai maži-apyrankė ~ 25-30 , o karoliai ~ 50-60 (nepamenu tiksliai kainos) bet visiškai neišvaizdūs  schmoll.gif , Supermamytės 100000 kartų gražesnius daro  bigsmile.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif .

O aš paskutiniu metu aptingau suverinėti karolius  doh.gif . Kamuoliukų prisinėrus turiu daug, o vat suverti nekyla rankos  blush2.gif . Ir suktinukus (tokius kaip lukastos  blush2.gif ) irgi tingiu susisukti  doh.gif . Daugiausia mano karolių  būna padovanoti  4u.gif .

ataskaita išsami ,bet netinka nono.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prašom netingėt tongue.gif , kur darbeliai, kur nuotraukyts??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Va, kas gavosi iš tos "Rimi" pirktos girliandos... ax.gif

user posted image
Atsakyti
argutiene na jau labai thumbup.gif karoliai iš girliandos wub.gif .
Mano galvoj umn.gif tuštybė, išseko idėjos, kažko noriu kitoniško, bet niekaip schmoll.gif nesugalvoju lotuliukas.gif .
Atsakyti
user posted image

nerimas su karoliukais

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
nerti papuosalai

cia greit sugebejau surast..gal kokiu ideju rasit g.gif
Atsakyti
mūsų nėrėjų gražesni irnesakyk.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif *sraigei* už idėjas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 17, 22:32)
argutiene na jau labai  thumbup.gif karoliai iš girliandos  wub.gif .
Mano galvoj  umn.gif tuštybė, išseko idėjos, kažko noriu kitoniško, bet niekaip  schmoll.gif nesugalvoju  lotuliukas.gif .

Ačiū, ačiū, Ašarėle aciuks.gif aciuks.gif
drinks_cheers.gif Mano idėjų rezervas irgi tuštėja verysad.gif Tad,net megztuką sau pradėjau narpliotis. rolleyes.gif Baisiausia, kad reikia dvi vieenooodaas rankoves megzt doh.gif doh.gif nekenčiu schmoll.gif
Atsakyti