Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(Martini @ 2007 01 16, 17:54)
o kur tokius siūlus Kaune perki? jei ne paslaptis, nes pardavimu neužsiimu rolleyes.gif ir kokia tokios pakuotės kaina? nes aš pirkau suvytus kaip irisinius, bet irgi 20gr, mokėjau 3lt.

o kaina pagal įdėtą darbą, manau, kad mažoka g.gif nežinau, kiek kitos prašot, bet kažkada užmačiau čia 30lt kainytę, tai pakalbėjus su viena meninių ir rankų darbo grožybių pirkėja, tai ji  net apako nuo tokių kainų blink.gif ir aš pati tikrai niekad neparduočiau už 30-40lt tiek kruopštumo reikalaujančius darbus schmoll.gif

Bet jei visi karoliai susideda iš 6-8 apnertų karolių,tai man širdis neleistų prašyti 40lt g.gif
Atsakyti
Pagaliau įsigijau poliesterinių siūlų ir jau buvau bebaigianti karoliuką apnerti, kai nūlūžo vąšelis, neatlaikė nabagiukas doh.gif O kitas namuose vos ne dvigubai didesnis verysad.gif
Tiesa, ar aš per kietai neriu, ar čia siūlo struktūra tokia, kad labai kietas karoliuko ,,drabužėlis" pasidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 16, 19:05)
Pagaliau įsigijau poliesterinių siūlų ir jau buvau bebaigianti karoliuką apnerti, kai nūlūžo vąšelis, neatlaikė nabagiukas  doh.gif O kitas namuose vos ne dvigubai didesnis  verysad.gif
Tiesa, ar aš per kietai neriu, ar čia siūlo struktūra tokia, kad labai kietas karoliuko ,,drabužėlis" pasidaro  g.gif

ko gero per kietai neri tongue.gif , nes man dar nė vienas vąšelis nenulūžo schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ir tie "drabužėliai" lankstosi smile.gif
o gal vąšelis jau labai pavargęs buvo g.gif

o dėl kainų, tai visada taip -PARDUODANČIAM PIGU -O PERKANČIAM PERBRANGU ATRODO smile.gif
man irgi rods, kad pigiau nei SM forume nebūna, bet tereikia pakelti kainą 2 -3 lt. ir jau nebeperka. norint brangiau parduot, matyt reikia kitos rinkos ieškot, čia išlepintos pirkėjos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 01 16, 19:18)
ko gero per kietai neri tongue.gif , nes man dar nė vienas vąšelis nenulūžo schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ir tie "drabužėliai" lankstosi smile.gif

Matosi, kad su nauju siūlu pirmąkart nerti ne pyragai lotuliukas.gif O ir neriu visada kietai, bet kad net vąšelis nūlūžtų... blink.gif Gal jis buvo per mažas tokiam darbui g.gif
Atsakyti
[o dėl kainų, tai visada taip -PARDUODANČIAM PIGU -O PERKANČIAM PERBRANGU ATRODO smile.gif
man irgi rods, kad pigiau nei SM forume nebūna, bet tereikia pakelti kainą 2 -3 lt. ir jau nebeperka. norint brangiau parduot, matyt reikia kitos rinkos ieškot, čia išlepintos pirkėjos biggrin.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano nuomone, jei per brangu pačios tegu apsineria bent vienus tokius kokių nori, tegu pasidaro mirksiukas.gif , man irgi bandė aiškinti, kad maximoj 25Lt., tai eikit ir pirkit tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvile: 16 sausio 2007 - 19:29

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
ko gero per kietai neri tongue.gif , nes man dar nė vienas vąšelis nenulūžo schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ir tie "drabužėliai" lankstosi smile.gif

o dėl kainų, tai visada taip -PARDUODANČIAM PIGU -O PERKANČIAM PERBRANGU ATRODO smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nors manau, kam patiko darbelis ir tikrai nori, tai nesidera dėl kainų, nežiūri brangu, ar pigu. O yra tokių, kurioms ir dykai duotum - neimtų, bet pasikandžiot - pasikandžios, aišku nuotaiką pagadina, bet visokių yra, visokių ir reikia.
Tavo lukasta esu mačius karolius ir gyvai, jie tikrai nepataikaujant, nuostabūs wub.gif arba kaip pasakytų V.Kernagia biggrin.gif - beprotiškai fantastiški thumbup.gif .
Prieš argutienę irgi žemai lenkiu galvą, nes net nuotraikose matyti kruopštumas, o be to ir modelių primąsto gražių gražiausių thumbup.gif .
Nepykit kitos, kurių nepaminėjau, bet tas kurias pagiriu, tai pagiriu tikrai nuo širdies, nes ir pačią tokios padėkos, kaip mano vyresnėlis sako - veža smile.gif .

Dalinkimės idėjomis, patarimais, pasiūlymais 4u.gif . Kuo daugiau vienas už kitą nuostabesnių darbelių sukurkime ir akims paganyti į mūsų skyrelį kelkime mirksiukas.gif . Sėkmės visoms 4u.gif

Papildyta:

Pritariu vvile nuomonei, nes pasidaryti pačiam yra visada pigiausia mirksiukas.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 16 sausio 2007 - 19:39
beveik kiekviena diena paskaitau si foruma ir labai dziaugiuosi pamaciusi naujus darbelius...
...30-40 lt. uz tokias grozybes tikrai nera daug, ypac kai zinai kiek kruopstumo tai reikalauja.... ypac su lukastos isreklamuotais siuliukais smile.gif
man brangu pasirode kai vienojegintaro parduotuveje (Pilies g-je) pamaciau karolius ir apyranke uz 80 lt.... toje parduotuveje man ir kilo ideja paciai kazka panasaus pasidayti... tik veliau atradau SM foruma...

saunuoles merginos, sekmes ir graziu ideju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2007 01 16, 18:14)
Bet jei visi karoliai susideda iš 6-8 apnertų karolių,tai man širdis neleistų prašyti 40lt g.gif

jei apnertų tik 6-8, tai dar dedami suktinukai, veltinukai ir pan. arba karoliukų daug, tai kokia tada jų savikaina? blink.gif o jei vien nertinukai, tai jų tikrai žymiai daugiau ilgiems karoliams sueina schmoll.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 16 sausio 2007 - 22:35
Martini tavo pirmieji thumbup.gif . Jau taip ščyrai apnerti, kad ir norėdamas prikibt lotuliukas.gif , niekaip nerastum schmoll.gif prie ko. Labai mielučiai wub.gif . Irgi iš plonyčio siūliuko?

Sugalvojau nertinukų karoliukus pagrąžinti tarpukuose triušiuko kailiuku. Bet niekaip doh.gif nesigauna, t.y. plaukas gula į vieną pusę ir nors tu ką blush2.gif . Gaunasi tas kailiukas nepasipūtęs (ar aiškiai čia aš g.gif ). Gal kuri esate bandžiusi?
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 01 16, 17:54)
o kur tokius siūlus Kaune perki? jei ne paslaptis, nes pardavimu neužsiimu rolleyes.gif ir kokia tokios pakuotės kaina? nes aš pirkau suvytus kaip irisinius, bet irgi 20gr, mokėjau 3lt.

Vilniaus - Mapu kampas,pas mus tik ten tokių yra (bent jau aš daugiau niekur kitur nemačiau) po 2 lt. Girdėjau, kad Vilniuj kažkur tokie po 1,5lt. g.gif
Ačiū, Ašarėle, už gerus žodžius notworthy.gif
Buvo kilusi ir man mintis su tuo kailiuku, bet kai tokia žiema, nesirįžau įgyvendinimui hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 16, 23:10)
Martini tavo pirmieji  thumbup.gif . Jau taip ščyrai apnerti, kad ir norėdamas prikibt  lotuliukas.gif , niekaip nerastum schmoll.gif prie ko. Labai mielučiai  wub.gif . Irgi iš plonyčio siūliuko?

Sugalvojau nertinukų karoliukus pagrąžinti tarpukuose triušiuko kailiuku. Bet niekaip  doh.gif nesigauna, t.y. plaukas gula į vieną pusę ir nors tu ką  blush2.gif . Gaunasi tas kailiukas nepasipūtęs (ar aiškiai čia aš g.gif ). Gal kuri esate bandžiusi?

ačiū už tokius vertinimus 4u.gif blush2.gif
aš Maximoj pirkau su kailiuku (bet ne triušio, atrodo unsure.gif nežinau...) tai jis ne pervertas, o kažkaip apsuktas ir priklijuotas prie virvelės, tai šiek tiek puresnis tas plaukelis...

QUOTE(argutiene @ 2007 01 16, 23:27)
Vilniaus - Mapu kampas,pas mus tik ten tokių yra (bent jau aš daugiau niekur kitur nemačiau) po 2 lt.  Girdėjau, kad Vilniuj kažkur tokie po 1,5lt.  g.gif 

ačiū 4u.gif reiks užbėgt, kai būsiu tam krašte, nes jau iš viengubo turbūt nesikankinsiu, o dvigubam daugiau ir sueina - vis keli litukai liks karoliukams cool.gif doh.gif
Atsakyti