Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 4 dalis

QUOTE(lukasta @ 2007 01 15, 19:55)
ten yra siūlų kioskelis (pavilijonas) geltonas,  kairėj nuo alyvinės sp. kavinės su vaikiškom supynėm. vyras prekiauja.
o nėrimo siūlai išdėlioti tokioje metalinėje lentynoje, kurią pastato lauke. jei reika didesnio kiekio (100 g.) tai lentynos apačioje yra špūlės po 5 lt. tik ten nelabai daug spalvų.
nežinau ar aišku g.gif , nes su kelio paaiškinimu man prastai:geda2:

o kai aš buvau gariūnuose ir norėjau nusipirkti poliesterio siūlų, juos aptikau, atčiau ten pardavinėja ne po vieną, o reikia pirkti visą pakuotė .t.y. 10 vnt po 20 gr. doh.gif tai aš ir nepirkau, nes man tiek daug vienos spalvos siūlų nereikia mirksiukas.gif tai ir grįžau be nieko, nes paprasti iriso šiokio tokio ir namie radau
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 01 15, 20:02)
mirksiukas.gif čia mano puslapis Mano karoliai, gali įvertinti smile.gif

Gal kas žodyną turit? bigsmile.gif
Pritrūkau žodžių susižavėjimui išreikšti...

Bet jūs man fool.gif paaiškinkit, kaip tie poliesteriniai siūlai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 01 15, 20:06)
o kai aš buvau gariūnuose ir norėjau nusipirkti poliesterio siūlų, juos aptikau, atčiau ten pardavinėja ne po vieną, o reikia pirkti visą pakuotė .t.y. 10 vnt po 20 gr.  doh.gif  tai aš ir nepirkau, nes man tiek daug vienos spalvos siūlų nereikia  mirksiukas.gif  tai ir grįžau be nieko, nes paprasti iriso šiokio tokio ir namie radau

matyt ne toj vietoj žiūrėjai schmoll.gif , aš ir šį ketvirtadienį ten vieną kamuoliuką baltų pirkausi. ten didmenos turguje, ar kažkurioj eilėj, tik įpakavimais parduoda, o pas tą vyrą galima ir po vieną pirkti smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(krivai @ 2007 01 15, 20:17)
Gal kas žodyną turit?  bigsmile.gif
Bet jūs man fool.gif paaiškinkit, kaip tie poliesteriniai siūlai atrodo  doh.gif
ačiū už įvertinimą sunglasses2.gif
tie siūlai labai slidūs ir turi šilkinį blizgesį. radau, tarp senų, nuotrauką tų, kur Vilkpėdėj perku smile.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2007 01 15, 20:17)
Gal kas žodyną turit?  bigsmile.gif
Bet jūs man fool.gif paaiškinkit, kaip tie poliesteriniai siūlai atrodo  doh.gif

tai vat jie ir atrodo kaip Lukastos apnerti karoliai mirksiukas.gif , jie kaip ir irisiniai( storis, spalvų paletė ), tik yra sintetiniai, - ne 100 % medvilnė ir turi tokį gražų blizgesį , nes mačiau gyvai Lukastos karolius wub.gif thumbup.gif super

QUOTE(lukasta @ 2007 01 15, 20:36)
matyt ne toj vietoj žiūrėjai schmoll.gif , aš ir šį ketvirtadienį ten vieną kamuoliuką baltų pirkausi. ten didmenos turguje, ar kažkurioj eilėj, tik įpakavimais parduoda, o pas tą vyrą galima ir po vieną pirkti smile.gif .

ech reikės dar geriau apžiūrėti gariūnus, nes ten visad pasimetu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=lukasta,2007 01 15, 17:25]
AUKŠTAS LYGIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o jei tokie pirmioeji, tai kur tobulėt??? g.gif biggrin.gif
[/quote]

[quote=barbuse,2007 01 15, 17:47]
[quote=Martini,2007 01 15, 18:13]
na ką, mano pirmieji, kuriuos visgi pasiliksiu sau blush2.gif , draugei kitus nunersiu irnesakyk.gif

Eik tu sau, jei pirmieji tokie.Nė už ką mano draugė negautų, jei man taip pavyktų .Tikrai gali vaikščioti aukštai galvą iškėlus didis.gif didis.gif didis.gif .
Šaunuolė 4u.gif
[/quote]
ačiū blush2.gif man jie ir pačiai patinka blush2.gif o dvigubu tikrai greičiau ir visai gerai atrodo mirksiukas.gif nors čia su viengubu knisausi doh.gif
dabar draugei turiu "skolą" gražint, tai juodus su blizgučiu neriu - tai zaprasta: nieko nesimato, tai dvigubu varai: ir greit, ir gerai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 15, 11:26)
tu turbūt iš labai jau plonų siūliukų neri  g.gif ? Ir darbeliai aišku dailesni, tad kainytės tuomet tavo darbelių pamažintos  mirksiukas.gif  4u.gif .

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 15, 11:33)
doh.gif  doh.gif božė božė,tai kiek tavo darbai turi kainuoti blink.gif ,o kiek tu prašai g.gif

topsecret.gif Kainas bandau prie Jūsų derinti mirksiukas.gif ir tai, gaunu žinučių, kad per brangu blush2.gif bet kas pamato natūroje, tam tokių minčių nekyla ax.gif

QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 01 15, 14:46)
kokio čia dydžio karolį tiek laiko apnėrinėji ?  mirksiukas.gif

1,6 cm skersmens, 21 Nr. (0,55mm) vąšeliu, va tokiais siūlais:
user posted image

Na va, išdaviau visas savo gamybines paslaptis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 16, 09:49)
topsecret.gif  Kainas bandau prie Jūsų derinti  mirksiukas.gif  ir tai, gaunu žinučių, kad per brangu  blush2.gif  bet kas pamato natūroje, tam tokių minčių nekyla  ax.gif

mes čia biški su tom kainom supermamoj nusimažinom doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 16, 11:51)
mes čia biški su tom kainom supermamoj nusimažinom doh.gif  mirksiukas.gif

gaila nžn jūsų kainų mirksiukas.gif , kurios pardavinėjate savo darbelius, tačiau man taip jau išėjo, kad manęs paprašė nunerti vienos pažįstamos ( jai padavonojau parolius ) draugė, paprašė ji 3 komplektų : 2 eilių karoliai ( 2 cm karolis) ) su suktinukais, apyrankė ( 1 cm karolis) ir auskarai, mąsčiau kiek čia paėmus, tai paprašiau po 45 lt , nž n jūsų nuomone čia daug ar pats tas mirksiukas.gif ( foto vienų karolių įdėsiu vėliau )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolančiukas: 16 sausio 2007 - 15:28
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 01 16, 15:27)
gaila nžn jūsų kainų  mirksiukas.gif , kurios pardavinėjate savo darbelius, tačiau man taip jau išėjo, kad manęs paprašė nunerti vienos pažįstamos ( jai padavonojau parolius ) draugė, paprašė ji 3 komplektų : 2 eilių karoliai ( 2 cm karolis) ) su suktinukais, apyrankė ( 1 cm karolis) ir auskarai, mąsčiau kiek čia paėmus, tai paprašiau po 45 lt , nž n jūsų nuomone čia daug ar pats tas  mirksiukas.gif  ( foto vienų karolių įdėsiu vėliau )

g.gif net nežinau kai karolius pamatysim parašysim,bet nujaučiu kad mažokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 16, 15:39)
g.gif net nežinau kai karolius pamatysim parašysim,bet nujaučiu kad mažokai g.gif

gerai, man vakare žadėjo atsiųsto foto, tai pasirodysiu tada mirksiukas.gif
Atsakyti
na pripulsiu ir vel as su savo klausimais... doh.gif maciau nonnos laaabai grazius darbelius karoliukus apklijuotus siulais (bent jau nezinojau kaip kitaip pasakyt) ... wub.gif liktai kazkada buvo rasiusi kaip toki grozi padaryt bet as niekaip nerandu... persiurejau visas temas kurias radau taciau aprasymo niekur nebuvo.. .tai galbut viena is jusu prisimena kur yra aprasymas arba blogiausiu atveju nepasivargins ir man kutvelai papasakos kaip daryti toki grozi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2007 01 16, 09:49)
va tokiais siūlais:
Na va, išdaviau visas savo gamybines paslaptis  hihihi.gif

o kur tokius siūlus Kaune perki? jei ne paslaptis, nes pardavimu neužsiimu rolleyes.gif ir kokia tokios pakuotės kaina? nes aš pirkau suvytus kaip irisinius, bet irgi 20gr, mokėjau 3lt.

o kaina pagal įdėtą darbą, manau, kad mažoka g.gif nežinau, kiek kitos prašot, bet kažkada užmačiau čia 30lt kainytę, tai pakalbėjus su viena meninių ir rankų darbo grožybių pirkėja, tai ji net apako nuo tokių kainų blink.gif ir aš pati tikrai niekad neparduočiau už 30-40lt tiek kruopštumo reikalaujančius darbus schmoll.gif
Atsakyti