Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

as pradzioj daviau bulve, paskui pridejau morka, paskui cukinija, moliuga....galu gale kopusta ( tik nuo jo manajam pilnvuka pute, tai nebeduodu..)...siaip koses pirktines brangios, yra nuo 4 menesiu...tik mazas indelis kainuoja 2.49...jo mums uztekdavo vienam kartui....as turiu nemazai moliugo saldikli, galeciau uzvezt...tik ar ji virs, kad neismestu paskui be reikalo...
Atsakyti
O kur dings kai baigsis pienas ir tyrelių negalės nusipirkti, privalės virti.... Na kalbėsiuos su ja.
Atsakyti
4u.gif Sveikutes
galeciau ir as prisideti blush2.gif . Turiu toki senuka saldytuva, veikiantis jis, gal kam praverstu blush2.gif, atiduodu rolleyes.gif .
Aciu, tau Dalbara mirksiukas.gif uz gera patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renolda @ 2008 01 08, 08:16)
4u.gif Sveikutes
galeciau ir as prisideti  blush2.gif . Turiu toki senuka saldytuva, veikiantis jis, gal kam praverstu  blush2.gif, atiduodu  rolleyes.gif  .
Aciu, tau Dalbara mirksiukas.gif  uz gera patarima  mirksiukas.gif

Yra tema "Klaipėdos sandėliukas" bet nieko tokio mirksiukas.gif Taip, šaldytuvų ypač prašo VKC - jų šeimoms labai reikia thumbup.gif Ar nuvežtumėte at patiems kažką jiems mastyti? parašysiu soc. darbuotojoms. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
:rolleyes rek pasikalbet su vyriskiu, ziuresim, gal ka sumastysim blush2.gif
Atsakyti
Šinadien buvau pas Liną - Valdas buvo darbe, tai taip šauniai paplepėjome. Na o jau mažulio koks fainumas - vėl pasikeitęs kai mačiau per Kalėdas, žande duobutė, šypsosi, krykšauja, na fainulka wub.gif Ir aš tokio noriu blush2.gif Šiandien buvo pas gydytoją - tai vėl paaugo 3 cm, sveria 9,3 kg. Vis dar Lina maitina pilnai, duoda obuolio, nes visai negeria nei vandens,nei arbatos, jokio butelio, tik mama lotuliukas.gif Tai nuo obuolio bent jau tuštinasi ir krykštauja taip smagiai lotuliukas.gif Valdas sako patenkintas, darbas pamainom, siųs mokintis autopakrautuvo teisėm, o tai labai gerai - ir ten žada kitas pareigas, ir jei išeis - uoste su autopakrautuvugalimybių daugiau.... Na gal šį kartą nebus lengvabūdis. Su Lina plepėjom - tai vėl priminiau dėl soc. būsto, papasakojau, kad dabar naujus butus skirstė ir daug buvo išvykusių į užsienį, eilė ženkliai sumažėjo, o dar ir naują namą planuoja statyti - su jų situacija, kad abu iš vaikų namų ir su mažiuku, gal irgi atsižvelgs - tai pažadėjo kad rytoj nueis pas p. Netekšienę soc. skyriaus vedėją ir susitvarkys, atsistos į eilę, na tikiuosiu. Dėl pampersų kompensacijos susitvarkė - na kažkaip žiūriu vaikai klauso mamos lotuliukas.gif Turi kol kas ir pampersų - ačiū Larissa - tyrelių, maisto - žodžiu, manau susitvarkys ir jie. Svarbiausia kad akys žiba Linos nuo Armando krykštavimo, juoko, gugenimo - va čia tai gerai, o visa kita - užsidirbs mirksiukas.gif
Atsakyti
Saulyte, matomai apie mane pamiršai ... esu nusipirkusi Linos mažiui pampersų ... žadėjai atsiusti jos telefono Nr ... nesulaukiau schmoll.gif

Nežinau kaip dabar jai perduoti ... man egzai nepasibaigė dar ... o ir dukra truputi apsirgusi yra ... nelabai aš nueisiu ... Jei kartais Lina su vežimų kur netoliese nuo manes vaikštinėja - gal galėtu prieiti, atiduočiau jai.
Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 01 10, 23:07)
Saulyte, matomai apie mane pamiršai ... esu nusipirkusi Linos mažiui pampersų ... žadėjai atsiusti jos telefono Nr ... nesulaukiau  schmoll.gif

Nežinau kaip dabar jai perduoti ... man egzai nepasibaigė dar ... o ir dukra truputi apsirgusi yra ... nelabai aš nueisiu ... Jei kartais Lina su vežimų kur netoliese nuo manes vaikštinėja - gal galėtu prieiti, atiduočiau jai.

Tikrai nepamiršau mirksiukas.gif Žinau kad užsiėmusi, tai pagalvojau kad vėliau galėsi perduoti, neprapuls. Tel. siunčiu į AŽ.

Vežimą jai sunku nusinešti iš 4-to aukšto, kai Valdas būna tik nuneša - tai gal ir važinėjais po lauką, bet kiek supratau neįpatingai daug, nors jai rekomendavau lauke būti kuo daugiau, juk parkas šalia ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 11 sausio 2008 - 11:24
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 11, 11:22)
Tikrai nepamiršau  mirksiukas.gif  Žinau kad užsiėmusi, tai pagalvojau kad vėliau galėsi perduoti, neprapuls. Tel. siunčiu į AŽ.

Vežimą jai sunku nusinešti iš 4-to aukšto, kai Valdas būna tik nuneša - tai gal ir važinėjais po lauką, bet kiek supratau neįpatingai daug, nors jai rekomendavau lauke būti kuo daugiau, juk parkas šalia ....

Gavau mirksiukas.gif Kai tik turėsiu laisvesnio laiko - susisieksiu su Lina.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 10, 23:41)
Šinadien buvau pas Liną - Valdas buvo darbe, tai taip šauniai paplepėjome. Na o jau mažulio koks fainumas - vėl pasikeitęs kai mačiau per Kalėdas, žande duobutė, šypsosi, krykšauja, na fainulka  wub.gif  Ir aš tokio noriu  blush2.gif  Šiandien buvo pas gydytoją - tai vėl paaugo 3 cm, sveria 9,3 kg. Vis dar Lina maitina pilnai, duoda obuolio, nes visai negeria nei vandens,nei arbatos, jokio butelio, tik mama  lotuliukas.gif Tai nuo obuolio bent jau tuštinasi ir krykštauja taip smagiai  lotuliukas.gif  Valdas sako patenkintas, darbas pamainom, siųs mokintis autopakrautuvo teisėm, o tai labai gerai - ir ten žada kitas pareigas, ir jei išeis - uoste su autopakrautuvugalimybių daugiau.... Na gal šį kartą nebus lengvabūdis. Su Lina plepėjom - tai vėl priminiau dėl soc. būsto, papasakojau, kad dabar naujus butus skirstė ir daug buvo išvykusių į užsienį, eilė ženkliai sumažėjo, o dar ir naują namą planuoja statyti - su jų situacija, kad abu iš vaikų namų ir su mažiuku, gal irgi atsižvelgs - tai pažadėjo kad rytoj nueis pas p. Netekšienę soc. skyriaus vedėją ir susitvarkys, atsistos į eilę, na tikiuosiu. Dėl pampersų kompensacijos susitvarkė - na kažkaip žiūriu vaikai klauso mamos lotuliukas.gif Turi kol kas ir pampersų - ačiū Larissa - tyrelių, maisto -  žodžiu, manau susitvarkys ir jie. Svarbiausia kad akys žiba Linos nuo Armando krykštavimo, juoko, gugenimo - va čia tai gerai, o visa kita - užsidirbs  mirksiukas.gif

Ale taip gera ant širdies paliko kai paskaičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 01 11, 17:51)
Ale taip gera ant širdies paliko kai paskaičiau 4u.gif

gera girdet linksmas naujienas... thumbup.gif
Atsakyti
Žinai, man irgi ramiau pasidaro kai pamatau realų vaizdą... Gal viskas bus OK. Svarbu kad Lina moteriškai protingai pradėtų vadovauti, bet kažkaip man atrodo kad ten Valdas vėjavaikiškai daugiau reiškiasi... Laikas parodys...
Atsakyti