Jurgita&P, 07 Sau 2008 - 00:25, parašė:
Jurgita&P, 07 Sau 2008 - 00:25, parašė: ![]()
kur mane nuleido ant zemes.
Visada laikiausi pozicijos duok ir nelauk uz tai nieko. O as pasirodo gavau kaip slapiu skuduru per veida...

Vat ir aš kartais bijau

Jurgita&P, 07 Sau 2008 - 00:25, parašė:
Jurgita&P, 07 Sau 2008 - 00:25, parašė: ![]()
kur mane nuleido ant zemes.
Visada laikiausi pozicijos duok ir nelauk uz tai nieko. O as pasirodo gavau kaip slapiu skuduru per veida...
GODYTĖS-MAMA, 07 Sau 2008 - 09:37, parašė:
GODYTĖS-MAMA, 07 Sau 2008 - 09:37, parašė: ![]()
Vat ir aš kartais bijau
Visada maniau, kad duoti lengviau nei imti
Pasirodo parodydamas gerą širdį ir nieko už tai nelaukdamas gali stipriai būt pažemintas
emiliuks, 07 Sau 2008 - 12:15, parašė:
emiliuks, 07 Sau 2008 - 12:15, parašė: ![]()
o as dar savo suruostus maisus tebeturiu.....kai sekanti karta vaziuosiu i klaipeda, butinai susisieksiu....kazkaip po to reportazo buvau sumascius , kad ismesiu lauk...bet pasiziuri i gerus daiktus ir taip gaila pasidaro...kitus rubus ir pats su malonumu dar nesiotum, bet.....padideje gabaritai....
xxxsaulyte, 07 Sau 2008 - 14:39, parašė:
xxxsaulyte, 07 Sau 2008 - 14:39, parašė: ![]()
Kai būsi Klaipėdoje - galim kartu nuvažiuoti iki VKC - pakalbėjus su soc. darbuotojomis, suprasi, kaip reikalingas bet koks daiktas. Tai mums atrodo kad jis nekoks, o kas neturi, patikėk, jiems tai džiaugsmas.,,
xxxsaulyte, 07 Sau 2008 - 15:49, parašė:
xxxsaulyte, 07 Sau 2008 - 15:49, parašė: ![]()
Tai va būtent apie tokį atpildą aš ir rašiau, kai matai kad iš laimės žiba akys ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų
Visada kviečiu kartu vešti paramą - tai gaunasi tiesioginis kontaktas su gavėju. Kas apie VKC - taip, soc. darbuotojos tarpininkauja, bet jomis aš pasitikiu, nes su jomis pabendravus - tik iš pasiaukojimo ir entuziazmo jos dirba, visada giriau ir girsiu už jų darbą, nors ir valstybės neįvertintą kaip bebūtų gaila
![]()
![]()
Svet_lana - parašiau Linai SMS - pažiūrėsim ką atrašys, gal supyko ...
xxxsaulyte, 07 Sau 2008 - 15:34, parašė:
xxxsaulyte, 07 Sau 2008 - 15:34, parašė: ![]()
Susirašiau su Lina, tai mažiui reikia pampersų, sveria apie 10 kg. Sakė dar maitina, bet manau jau tyreles, košeles galima ? Tyrelių tai tikrai iš parduotuvės yra tokio jau amžiaus, o kaip su košelėm, nebepamenu iš ko ir kaip virti
Gal kas gali ir nori kartu nuvažiuoti, pamokyti, papasakoti ...
O pinigėlių tipo reikia viskam - ir maistui, ir buto nuomai, ir pampersams.... Tipo norėjo iš "big banko" paskolą imti, bet neduoda. Bet tai sakau juk paskolą reikia grąžinti, pradės dirbti - pradėkite taupyti, mokintis kaip tvarkyti finansus - tai nieko neatrašė, galvoja dar čia mokina...![]()
![]()
Na šią savaitę susimatysiu.
Valdas pradės nuo rytojaus dirbti. Tikiuosiu
Papildyta:
P.S. Svet_lana - o gal kartu einam, juk tu mažių turi, dar viskas "šviežia" apie augininą ir košelesPo darbo važiuočiau, apie 18 val. kažkurią dieną
Svet_lana, 07 Sau 2008 - 15:44, parašė:
Svet_lana, 07 Sau 2008 - 15:44, parašė: ![]()
Man egzai prasidėjo, tai niekaip dar 2 savaitės neišeis ... per tas šventės nebuvo kada ruoštis, o dabar apsikrovusi
![]()
Pampersų kai tik nupirksiu, skambtelsiu tau ...
O manajam mažiui tai jau cieli 2 m. ir 3 mėn. Didelis vyras ... nelabai aš jau ir pamenu kaip tas košytes virtiŠiaip tai pediatrai gerai pasako ką tokiam amžiui reikia duoti ... tik žinau kad košes reikia pradėti virti tik iš vienos daržovės ... jei neberia - galima dar pridėti kokia kita, ir taip toliau ... Ir geriau pradėti košytės duoti išdaržovių, ne iš vaisių .. atseit jei pirma paragauja saldžiai - tai paskui nebenori visai valgyti daržovinių
![]()
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė