Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 01 05, 17:06)
Sutarta tada teciadieni. Susitinkam kaip visada... O spec. uzduociu butu ar kaip visada irgi smile.gif

Na kaip visada... smile.gif

QUOTE(Anile @ 2007 01 08, 08:00)
Labutis,

O man pirmadieni, treciadieni, penktadieni- neiseina  verysad.gif  verysad.gif mokslai... doh.gif  verysad.gif

Gal ketvirtadieniui eitu nukelti???  ax.gif  blush2.gif

A6 tai galiu. Kaip Jurgita&P ? g.gif
Atsakyti
Aš irgi labai norėčiau prisijungti, bet deja šią savaitę vargu ar jau išeis unsure.gif Labai tikiuosi kad po to irgi gretai ką nors sugalvosim smile.gif

Saulyte- naujas veidas ? g.gif
Kažkaip prie ano buvau labai įpratus, tai keista šiek tiek unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 08 sausio 2007 - 10:13
Jetaus kaip butu faina, jei iseitu nukelti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 01 08, 10:12)
Saulyte- naujas veidas ? g.gif
Kažkaip prie ano buvau labai įpratus, tai keista šiek tiek  unsure.gif

Na tai nuo praeitos savaitės nebeatitinka foto realybės - tai kaip čia dabar ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 08, 11:20)
Na tai nuo praeitos savaitės nebeatitinka foto realybės - tai kaip čia dabar ...  lotuliukas.gif

O ką ir realybėj pasikeitei? g.gif Senokai nesimatėm lotuliukas.gif - labai toli , kol prisiruoši į svečius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 01 08, 13:25)
O ką ir realybėj pasikeitei? g.gif  Senokai nesimatėm  lotuliukas.gif - labai toli , kol prisiruoši į svečius  lotuliukas.gif

Tai realybėje ir pasikeičiau... Svarbu tik išorė, o ne vidus pasikeitė .... Na mes čia ne į temą.... išvys moderatorė lauk... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 08 sausio 2007 - 14:23
blink.gif ka pasidarei xxxsaulyte blink.gif
Na nors jau suplanavau treciadieniui, teks dienotvarkes perplanuoti ketvirtadieniui, ka del kompanijos nepadarysi rolleyes.gif Matot man is toliau vaziuoti tai ir is darbo porai valandu anksciau turiu iseiti, na zodziu...
Jei ketvirtadieni tai ketvirtadieni... biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Jurgita&P Anilės vardu mirksiukas.gif

Iki ketvitadienio.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 01 08, 23:30)
blink.gif ka pasidarei xxxsaulyte  blink.gif
Na nors jau suplanavau treciadieniui, teks dienotvarkes perplanuoti ketvirtadieniui, ka del kompanijos nepadarysi  rolleyes.gif  Matot man is toliau vaziuoti tai ir is darbo porai valandu anksciau turiu iseiti, na zodziu...
Jei ketvirtadieni tai ketvirtadieni... biggrin.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 09, 10:59)
Ačiū Jurgita&P Anilės vardu  mirksiukas.gif

Iki ketvitadienio.

Labai labai AČIŪ.... aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif blush-anim-cl.gif

O ka nupirkti reiktu? Pas maziukus, tai javinuku, o dabar pas didesnius vaziuosim, tai ka vezat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anile: 09 sausio 2007 - 09:39
Sveikutės .Jungiuos ir aš.Tuo pačiu įrašus atvešiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2007 01 09, 09:38)
Labai labai AČIŪ.... aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif blush-anim-cl.gif

O ka nupirkti reiktu? Pas maziukus, tai javinuku, o  dabar pas didesnius vaziuosim, tai ka vezat?

Vaisiai, saldainiai, kaip visada vaikai laukia spalvinimo knygelių, peištukų. Nebūtinai pirkti knygeles, galima atšviesti arba ir interneto atspausdinti... mirksiukas.gif
Tai iki ketvirtadienio 18 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
Atspausdinti galiu, o kiek reiktu mazdaug??? bigsmile.gif
Atsakyti