Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(elve @ 2006 12 28, 18:57)
Aš už thumbup.gif jei tik mažių turėsiu kur palikti, nes ir į Girulius nevažiavau todėl , kad susirgęs verysad.gif Tai ir į darželį neina

Šiandien pagalvojau, kad juk atostogos, daug kas gali būti išvykę ... Tai gal tikslingiau būtų eiti po 8 dienos ? g.gif

QUOTE(Anile @ 2006 12 29, 00:06)
Į Girulius ir as noreciau... ax.gif  4u.gif

Na į Girulius taip dažnai kaip į "Rytą" neiname, nes pati matei "kaip laukia ir kokios reikalingos" doh.gif
Atsakyti
Einam tada po sausio8d. mirksiukas.gif daugiau vaikučių sutiksim smile.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as prisijungti juk Aurimas krema baige ipareigojo kuo greiciau nupirkti, nes vos ne gyvybes ir mirties klausimas lotuliukas.gif O be to maniske su Eidotu grizta jei neklystu sausio 6 ar 7 dienom. Taip kad ....
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 12 30, 11:25)
Bandysiu ir as prisijungti juk Aurimas krema baige ipareigojo kuo greiciau nupirkti, nes vos ne gyvybes ir mirties klausimas  lotuliukas.gif O be to maniske su Eidotu grizta jei neklystu sausio 6 ar 7 dienom. Taip kad ....

Prisijunk, senai bematyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 12 28, 10:52)
Taip, nepasikeitė ir manau ilgai dar nesikeis...  doh.gif  Tiesiog jaučiu kad ten kažkokios "požeminės srovės".... Net aukletojos kalba, kad mūsų vaikams geriausia būti įvaikintiems užsieniečių... O kodėl, negali paaiškinti ...

g.gif Kiek esu ten buvusi graziai sutikdavo blush2.gif Gal jiem nepatinka kad kai apsilankot tik suskaudinat vaikuciam sirdutes ir iseinat????? O ten ta sena direktore tebedirba, amziuje motera....... rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikutės visos.Turiu Ryto šventės įrašą.Smagu pasižiūrėt ir prisiminti ax.gif Kas norit,prašom ,tarkit žodeli ir visom norinčiom nukopinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2007 01 01, 15:14)
Sveikutės visos.Turiu Ryto šventės įrašą.Smagu pasižiūrėt ir prisiminti ax.gif Kas norit,prašom ,tarkit žodeli ir visom norinčiom nukopinsiu biggrin.gif

Labukas, įrašyk prašau ir man. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Austulis ir as noriu juk cia ir klausti nereikia Busiu begalo dekinga 4u.gif
Tai kada tie trys karaliai nesuprantu g.gif Gal planuojam vidury kitos savaites, nes pirmadieniai pati tragiskiausia diena savaiteje. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 01 04, 21:44)
Austulis ir as noriu juk cia ir klausti nereikia Busiu begalo dekinga  4u.gif
Tai kada tie trys karaliai nesuprantu  g.gif Gal planuojam vidury kitos savaites, nes pirmadieniai pati tragiskiausia diena savaiteje. blink.gif

Na Trys Karaliai kaip ir 6 dieną mirksiukas.gif
Ok, einam tada trečiadienį - man jokio skirtumo...
P.S. Jurgita&P - turiu pagaliau foto iš krikštynų - įrašysiu būtinai ir Tau mirksiukas.gif Labai gražios foto thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, aš jei sugebėsiu, jei išeis prisijungsiu trečiadienį prie jūsų 4u.gif Prasidėjo sesija- tai vėl prapuolus aš rolleyes.gif
Atsakyti
Sutarta tada teciadieni. Susitinkam kaip visada... O spec. uzduociu butu ar kaip visada irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 01 05, 19:06)
Sutarta tada teciadieni. Susitinkam kaip visada... O spec. uzduociu butu ar kaip visada irgi smile.gif

Labutis,

O man pirmadieni, treciadieni, penktadieni- neiseina verysad.gif verysad.gif mokslai... doh.gif verysad.gif

Gal ketvirtadieniui eitu nukelti??? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anile: 08 sausio 2007 - 08:01