Įkraunama...
Įkraunama...

pasitikėjimas savimi –įgimta ar išsiugdyta savybė?

QUOTE(Deimanta @ 2008 10 24, 13:06)
is to matyti kad pasitikejimas savimi visdelto labiau igimtas


vaikų būna visokių,vieni kovotojai,kitiem reikia švelnaus žodžio,pagyrimo,jaustis saugiam ir pan.Visi žmonės skirtingi,taip ir vaikai,vieną kritika skatina dar labiau stengtis,o kitą gniuždo,nes jis yra jautresnis.
Atsakyti
daug labai priklauso ir nuo aplinkiniu zmoniu kaip vertina
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 03 02, 22:20)
daug labai priklauso ir nuo aplinkiniu zmoniu kaip vertina

kaip save "pastatysi" taip ir vertins ....
jei busi zemesne uz plintusa,tai ka ten vertint..uzlipai,nulipai,perzengei ...
Atsakyti
na jei leisi tai atsiras..
Atsakyti
Pagal mane tai issiugdytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2009 03 03, 00:24)
Pagal mane tai issiugdytas  smile.gif

4u.gif saunu Kaip pavyko?
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2009 03 03, 00:24)
Pagal mane tai issiugdytas  smile.gif



pritariu tau drinks_cheers.gif Zinoma yra zmoniu, kurie gimsta po laiminga zvaigzde mirksiukas.gif Daug kas priklauso ir nuo auklejimo. Mano atveju, tai pasitikejimas savimi yra 100% issiugdytas biggrin.gif
Atsakyti
Manau, jog tai issiugdyta savybe smile.gif Juk pasitikejimo savimi neigimsi...
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad išsiugdytas, dar negaliu sakyt kad man jau pavyko, bet galiu pasakyt, kad pirmiausia reikia pamilti save 4u.gif
Atsakyti
Ši savybė yra tik išugdoma, jeigu jos nesuteikė aplinka kurioje augai, na tevai ir panasiai, kuomet tampi samoningas, turi ugdytis tai pati
Atsakyti
Kad vaikas uzaugtu pasitikintis savimi tereikia ji mylet. Dazniausiai teveliai galvoja kad kontroliuodami vaika parodo jam meile, deja taip nera, bet cia jau kiekvienu tevu reikalas. Mazi vaikai isvis jaucia tik jausma ir nesvarbu kas jam sakoma, jis supras tevus tik per jausmus kuriuos tevai reiskia snekedami, todel ir yra sakoma jei nori padeti vaikui, tai pirma padek sau.

Gaila nepamenu to vyruko pavardes, bet jis yra vienas turtingiausiu pasaulyje, ir kai jo paklause "koki geriausia patarima esate gave?" jis atsake "mane tevai ismoke mylet!". Todel vaikas uzaugs pasitikinciu savimi laimetoju, daugeliu atveju, tik seimoje, kurioje jaus ne kontrole, o meile.

As pats pasitikejima savimi pasiekiau tik po ilgu ieskojimu kaip tai padaryti. Istikro net ir puslapeli sukuriau tam metodui populiarinti, www.paleisk.lt ,jame yra trumpas audio pavyzdukas, jei kam idomu. Principas tas, kad viskas daug paprasciau nei galvojame. Baimes, kompleksai, kazkokie trukumai, pykciai, na ir viskas kas tik norit is esmes yra tik jausmas. O jausma galime lengvai paleisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas_R: 01 rugpjūčio 2010 - 22:40
Manau aplinka nieko bendro su pasitikejimu savimi neturi. Viskas priklauso nuo zmogaus poziurio i save ne is sono o is vidaus.Jeigu zmogus ziures i save kaip i asmenybe o ne kaip i isore su kreiva nosim ir trim plaukais ant galvos.Tada jis visada pasitikes savimi.Nes kiekvienas zmogus turi tai ko neturi kitas tuom mes ir skirtingi.Sakoma kai zmogus randa atsakymus savyje ,jis subrendo.
Atsakyti