Užuojauta......
Begalinis sunkumas sirdyje....
kokių baisių ligų būną
uzuojauta musiskis budamas nepilno menesio susirgo bakteriniu meningitu...vos ishsikapstem...
o siaube! neduok die tokio skausmo
Mano dukrelei vasario men. suėjo 10metukų.
Visą šitą košmarą mes ištverėm 10,5 menesių amžiaus.
Jeigu trumpai-17 parų reamimacijos, 3 paros komos,
visas kūnas randais, ir operacijos... operacijos ... operacijos... kasmet iki šiol.
Ką patarti? Nežinau...Vienintelis, svarbiausias patarimas-kai pradeda kilti aukšta temperatūra-abėjokit gydytojo nustatytą diagnozę(mums buvo nustatyta angina) reikalaukit,kad butumet pristatyti į ligoninę, padarykit kraujo tyrymą ,viską kas įmanomą,įpač jei vaikeliui dar nėra nei metukai suėję.
Mano dukrytė tada irgi buvo pakrikštyta reanimacijoje komos buklėjė.tik mums Dievulis buvo dosnus.
Mielos mamytės,kaip aš jus suprantu ir užjaučiu.
Visą šitą košmarą mes ištverėm 10,5 menesių amžiaus.
Jeigu trumpai-17 parų reamimacijos, 3 paros komos,
visas kūnas randais, ir operacijos... operacijos ... operacijos... kasmet iki šiol.
Ką patarti? Nežinau...Vienintelis, svarbiausias patarimas-kai pradeda kilti aukšta temperatūra-abėjokit gydytojo nustatytą diagnozę(mums buvo nustatyta angina) reikalaukit,kad butumet pristatyti į ligoninę, padarykit kraujo tyrymą ,viską kas įmanomą,įpač jei vaikeliui dar nėra nei metukai suėję.
Mano dukrytė tada irgi buvo pakrikštyta reanimacijoje komos buklėjė.tik mums Dievulis buvo dosnus.
Mielos mamytės,kaip aš jus suprantu ir užjaučiu.
O Dieve............paskaicius sita pasakojima,toks skausmas suspaude sirdi,ir asaros rieda nesustodamos.............baisiau ir buti negali
Nuosirdziausia uzuojauta
Nuosirdziausia uzuojauta
Kaskoks kosmaras