QUOTE(Velaura @ 2007 01 07, 21:53)
Su valgymu irgi problemėlių turėjom, daug soskyčių išbandėm ir apsistojom ties NUK visgi... Bet svėrėm jau 2,7 tada. O iki to tai ligoninės tokias miniatiūrines naudjom, pirkti tokių nemačiau...
Na paskaičiau tavo išvedžiojimus tai kažkaip panašu gal tikrai prakaitinė? Skalbimo milteliai jeigu alergizuotų tai gal seniai jau būtų išbėrę? Naujo maisto irgi negavo o Gal kokie grūdai alergizuoja? Kviečiai lyg yra stiprus alergenas?
Na dėl buteliuko tai galit nesigėdyt, mes irgi ne ką gudresnės šitam reikale Ir jinai sakyčiau piktybiškai nebando gerti iš jokių snapelių.... Kiek nebandžiau - gal trijų rūšių.. Gerti nori, o duodu su tuo pudeliu -rėkia pyksta ir nei pro kur, o iš buteliuko litrą atrodo išgertų... Užtat mielai geria ir paprasto puodelio, ale pro šalį kiek nubėga Na mokinsimės - ka daryyyyt
Sudominai su tuo homeopatijos centru.. O jis Vilniuje? Kartais norėčiau Moniką nuvesti, nes žandai būna parausta tik niekaip neisiaiškinu nuo ko BUvom ALergologijos centre su ja apie metukus tai tas pats kas nieko...
O aš jau svarstau galimybę duti kefyro paragaut - visgi metukai ant nosies Žuvį valgom kartą į savaitę ir kartais įmaišau į daržovienę putpelės kiaušinuko trynį
NUsipirkau pagaliau "Mažylį" eisiu ieškot pažįstamų veidukų kai priguls manoji Jeigu priguls Buvom šiandien svečiuose tai pašokdino gerai.... Jaučiu pirmą kartą į rimtesnį balių ėjom su DOnata,
Na paskaičiau tavo išvedžiojimus tai kažkaip panašu gal tikrai prakaitinė? Skalbimo milteliai jeigu alergizuotų tai gal seniai jau būtų išbėrę? Naujo maisto irgi negavo o Gal kokie grūdai alergizuoja? Kviečiai lyg yra stiprus alergenas?
Na dėl buteliuko tai galit nesigėdyt, mes irgi ne ką gudresnės šitam reikale Ir jinai sakyčiau piktybiškai nebando gerti iš jokių snapelių.... Kiek nebandžiau - gal trijų rūšių.. Gerti nori, o duodu su tuo pudeliu -rėkia pyksta ir nei pro kur, o iš buteliuko litrą atrodo išgertų... Užtat mielai geria ir paprasto puodelio, ale pro šalį kiek nubėga Na mokinsimės - ka daryyyyt
Sudominai su tuo homeopatijos centru.. O jis Vilniuje? Kartais norėčiau Moniką nuvesti, nes žandai būna parausta tik niekaip neisiaiškinu nuo ko BUvom ALergologijos centre su ja apie metukus tai tas pats kas nieko...
O aš jau svarstau galimybę duti kefyro paragaut - visgi metukai ant nosies Žuvį valgom kartą į savaitę ir kartais įmaišau į daržovienę putpelės kiaušinuko trynį
NUsipirkau pagaliau "Mažylį" eisiu ieškot pažįstamų veidukų kai priguls manoji Jeigu priguls Buvom šiandien svečiuose tai pašokdino gerai.... Jaučiu pirmą kartą į rimtesnį balių ėjom su DOnata,
Sveikos,
o mums NUK soskės netiko, per daug minkštos buvo manoji springdavo, tai iki dabar naudojam AVENT .
Taigi kad tai tik mano išvedžiojimai , o norėtųsi profesionalios pagalbos... Na o jeigu pratęsim išvedžiojimus, tai aš irgi taip manau, kad jeigu būtų alergija nuo skalbimo miltelių, tai būtų seniai išbėrę... O grūdų košes irgi jau senokai valgom... Bet gi kodėl tada gydytoja atsainiai tarstelėjo, kad alergija, kodėl ne prakaitinė (apie ją net neužsiminė...)? O ir be to, sunku sugaudyti, nuo ko sualergizavo, nes alergija gali pasireikšti tik po kurio laiko, o ne iš karto, todėl tik spėlioti lieka... Gi neduosi vaikui kelias savaites tos pačios, pvz., ryžių košės (nieko daugiau) ir nežiūrėsi, ar čia bers nuo jos, ar ne...
Vienu žodžiu, mano akimis žiūrint, jau praeina ta alergija, nebėra paraudimų, tik dar šiurkštoka nugarytė (jaučiasi tie buvę spuogeliai). Tai vėl valgysim košes, tik gal reiks nemaišyt tą pačią dieną kelių rūšių ir kviečių košių kol kas neduosiu (aš irgi skaičiau, kad kviečiai dažnai tampa alergenais)... Bananų neduosiu, tik jų tyreles. Apskritai tie atvežtiniai vaisiai nerekomenduojami, tai valgysim pirktines jų tyreles, nuo kurių anksčiau neberdavo. Ir jokių Actimel ar Gefilus kol kas... Reiks truputį atsargiau į maistą žiūrėt...
Va, norėjau paklaust, o jūs žuvų taukus geriat? Skaičiau, kad labai sveika imuninei sistemai...
Su tuo homeopatijos centru tai gal aš čia truputį pasikarščiavau , gal nebereiks mums ten važiuot... Ai, nežinau... Čia adresas:
http://www.homeopatijoscentras.lt/
Kiek skaičiau apie alergijas, tai dauguma mamų tvirtino, kad tik homeopatija jų vaikučiams padėjo...
Tai kad mes iš buteliuko ne tik geriam (nors moka gert ir iš puodelio), bet ir košes valgom... Pačiai juokinga, kai net tyrelę su vištiena atskiedžiu ir geria ji man ją iš buteliuko... Gi su šaukštu ji pas mane tų visų košių nevalgo, tik terlijasi pati. Pamatytum, kaip atrodo virtuvė po mūsų košių valgymų... Panelė savarankiškoji... Įtariu, kad kol ji pati neišmoks su šaukšteliu valgyt, tai teks iš buteliuko skystesnes duot... O vat, pvz., vaisių tyreles ji iš šaukštelio valgo!
Ai, šiaip viskas Valgo vaikas košes (nors ir iš buteliuko...). Be to, ir žuvies, ir mėsos, ir daržovių (nors ir skystų tyrelių pavidalo) gauna ir vaisius valgo noriai...
O dėl tos alergijos ar prakaitinės Dar žiūrėsim...
Sveikatos visoms ir visiems!