Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukai

QUOTE(hereja @ 2007 08 16, 19:24)
Denlen, labai fainos nuoptraukytes thumbup.gif  Fainulis isaugo is tokio kruopiuko. bigsmile.gif
Va ta pirma nuotrauka... cray.gif man iki siol skaudu i neisnesiotukus ziureti, tokie bejegiai, trapus verysad.gif kazkaip labai keistai pasijauciau pamaciusi ta nuotraukyte...kazkaip atrodo, kad mus geriausiai supranta tik tokius pat kruopiukus turejusios mamos unsure.gif
Va, pasiziurejau i saviskes...Dieve Dieve, NEGI JOS TOKIOS MINIATIURINES BUVO???? blink.gif
user posted image

Velaura, o taviske rimtai tik 4 dantukus teturi? Mazoka..ka gyd. sako? g.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif na bet paziurek kokios laimingos jau buvo tada wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Hereja, neliudek, svarbiausia, kad viskas baigesi gerai. Jos gyvos, auga, grazios mergytes.
Va maniskis, man ir graudu verysad.gif ligonineje
Maniskiui atrado alergija sezonine verysad.gif . Israse vaistuku. Brungus zarazos, bet ka darysi, ne piniguose laime. Esme tame, kadjis ju nenori gerti, Vakar su tevelliu kartu girdem, tai siaip ne taip, o siandein as veina, ant jo uzgriuvus buvau lotuliukas.gif , tai rupuziukas puse tikrai isspjove jei ne daugiau.
Beja turim jau 2 kruminius dantus. Viso jau 10 dantu. Dar 10 ir busim dantuoti ilgam hihihi.gif
Atsakyti
[quote=hereja,2007 08 04, 14:26]
Ai net nzn unsure.gif
Lejai truputi padidejes vienas skilvelis, antrasis nepakito. Evai kairysis ciut sumazejo, desinysis nepakito. Diacarbo doze paliko ta pacia, tik dabar bandau dalinti per puse - puse ryte, puse vakare suduot, gal naktimis prades ramiau miegot g.gif

Kai mano vaikui buvo prirašytas diakarbas, daktarė perspėjo, kad tai rimtas skysčius iš organizmo pašalinantis vaistas ir liepė gerti pagal griežtus nurodymus. Diakarbas nėra raminantis.

p.s. Visoms mamos linkiu stiprybės, o vaikučiams greičiau išaugti neišnešiotukų problemeles. Mano vaikas taip pat neišnešiotukas (gimė 34 sav.). Visi jūsų vargeliai dėl tonusų, vėluojančios raidos, padidėjusių sklivelių yra pažystami, bet ačiū Dievui, jau praeityje. Šiemet mano lialius jau žygiuos į pirmą klasę, sveikas ir laimingas smile.gif nepastebėsit kaip ir jūsų leiliai taps mokinukais 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 08 16, 18:24)
Velaura, o taviske rimtai tik 4 dantukus teturi? Mazoka..ka gyd. sako? g.gif

NU rimtai 4... Ka aš zinau, sako kad jei išlindo 4 tai išlys ir kiti... Jei nei vieno nebutu tai reiketu ieškoti užuomazgu.. O pas ją atrodo matosi apatiniai antrieji kandziai kad tuoj tuoj išlys ale niekaip.... Jau porą mėnesių lyg matau bet nėra sad.gif

Na jei jau grizom prie prisiminimu tai mes irgi parodom savo pirmąją foto...

Donata

Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2007 08 13, 10:06)
Hereja, Tavo mergytes tai  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Jurgute_2  - kai gulejome ligonineje, ir vaikinas losdavosi atgal - gydytojai labai rimtai i tai ziurejo, tai vienas is pozymiu del vandenuku galvyteje

Na pirmadieni eisim pas daktare tai ir issiaiskinsim kodel ta galvyte taip losiam atgal. g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.pazystamos jusu problemos.aisku tokiam vaikiukui auginti reikia daugiau zymiai pastangu nei laiku gimus.pas mus taippat buvo daug problemu,mano dukryte gime 28sav.sirgo ir plauciu uzdegimu 3men,ir akyciu operacija daryta.na aciu dievui dabar 2,6metukai viskas tvarkoje,nesergam,labai judri ir nuostabi.bet kiek visa tai kainavo,tikrai gali suprasti tik tos kurios augina tokius zirnius.zinoma ji pas mane smulkkute,vat idomu butu suzinoti gal kuri mamyte turi tokio amziaus ir kiek sveriate,nes mes tik 12.
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2007 08 17, 18:35)
sveikos mamytes.pazystamos jusu problemos.aisku tokiam vaikiukui auginti reikia daugiau zymiai pastangu nei laiku gimus.pas mus taippat buvo daug problemu,mano dukryte gime 28sav.sirgo ir plauciu uzdegimu 3men,ir akyciu operacija daryta.na aciu dievui dabar 2,6metukai viskas tvarkoje,nesergam,labai judri ir nuostabi.bet kiek visa tai kainavo,tikrai gali suprasti tik tos kurios augina tokius zirnius.zinoma ji pas mane smulkkute,vat idomu butu suzinoti gal kuri mamyte turi tokio amziaus ir kiek sveriate,nes mes tik 12.

Mano sesers dukryte gime isnesiota (3 kg.) Ji tokio pat amziaus kaip tavo, o sveria irgi tik 12, nes, matyt, is prigimties yra smulkute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 08 16, 22:25)
NU rimtai 4... Ka aš zinau, sako kad jei išlindo 4 tai išlys ir kiti... Jei nei vieno nebutu tai reiketu ieškoti užuomazgu.. O pas ją atrodo matosi apatiniai antrieji kandziai kad tuoj tuoj išlys ale niekaip.... Jau porą mėnesių lyg matau bet nėra sad.gif

Donata

Password'a prasom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 08 17, 18:50)
Mano sesers dukryte gime isnesiota (3 kg.)  Ji tokio pat amziaus kaip tavo, o sveria irgi tik 12, nes, matyt, is prigimties yra smulkute smile.gif

aisku,na visi vaikai skirtingi,zinoma ne kilogramai svarbiausia,o kad jie visi augtu sveiki.na o mano tai plius dar labai judri,ir nevalgi.
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 16, 20:16)
  na bet paziurek kokios laimingos jau buvo tada...

Oi, kokia ten laime, jos dar be faziu ten buvo, vos pries kelias valandas gimusios unsure.gif Kai prisimenu...siaubeli...vos nusliauziau iki reanimacijos savo vaiku paziureti, maniau kad pusiaukelej nualpsiu is silpnumo verysad.gif

QUOTE(maya @ 2007 08 16, 23:27)
Va maniskis, man ir graudu  verysad.gif  ligonineje
Maniskiui atrado alergija sezonine  verysad.gif

QUOTE(Velaura @ 2007 08 17, 08:25)

Donata

Viskas, baikit..apsiblioviau... sad.gif
Be galo sunku ziurteti i tokias trapias foto verysad.gif

Maya, pamatysi, savo antraji pilvinuka isnesiosi iki pabaigos ir dar pora dieneliu pernesiosi mirksiukas.gif atsigriebs antrasis uz pirmaji lotuliukas.gif

QUOTE(Makarska @ 2007 08 17, 08:04)
Kai mano vaikui buvo prirašytas diakarbas, daktarė perspėjo, kad tai rimtas skysčius iš organizmo pašalinantis vaistas ir liepė gerti pagal griežtus nurodymus. Diakarbas nėra raminantis.

Mums pati gydytoja patare bandyti dienos doze pusiau, nes diena jos pakankamai ramios, o vat naktys - kosmarai doh.gif Gal del to, kad diacarba duodu ryte g.gif
Tai ir dalinu. Leja zymiai geriau pradejo miegoti, o su Eva tas pats...verkia istisai naktimis, labai sunkiai nurimsta, uzmiega verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 08 17, 12:28)
Viskas, baikit..apsiblioviau... sad.gif
Be galo sunku ziurteti i tokias trapias foto verysad.gif

Maya, pamatysi, savo antraji pilvinuka isnesiosi iki pabaigos ir dar pora dieneliu pernesiosi  mirksiukas.gif atsigriebs antrasis uz pirmaji lotuliukas.gif

Eik sau, nekarksek, o tai as jau ir dabar dejuoju, kad man sunku, o jei dar ir pernesiosiu tai isvis bus. Nors jei iki savo nustatytos datos nepagimdysiu tai tada tikrai pora deinu teks pernesioti, nes mano gimdymo diena nusimato sestadeinis, nemanau, kad gydytoja mane guldys sestadeini saktinti, tikriausiai pirmadieni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 18, 18:47)
Eik sau, nekarksek, o tai as jau ir dabar dejuoju, kad man sunku, o jei dar ir pernesiosiu tai isvis bus. Nors jei iki savo nustatytos datos nepagimdysiu tai tada tikrai pora deinu teks pernesioti, nes mano gimdymo diena nusimato sestadeinis, nemanau, kad gydytoja mane guldys sestadeini saktinti, tikriausiai pirmadieni  doh.gif

o tu nebijai lauktis antro vaikiuko? ax.gif
as kazkaip apie antra dar pagalvoti bijau.. bijau kad vel anksciau laiko negimtu.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 19 rugpjūčio 2007 - 10:51