Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukai

Hereja,
tavo mergytes thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Jau tokios grazuoles 4u.gif
Mano sunaus galvos apimtis igi yra didesne uz krutines apimti (galva - 50, krutine gal 46) ir taip buvo nuo pat gimimo. Tikrino kelis kartus del vandenes, bet nieko nerado. Mano vyro galva irgi nemaza, tai, matyt paveldejo smile.gif Be to, jis yra labai lieknas (cia jau mano figura paveldejo biggrin.gif ), tai neurologe sake, gal del to ir galva didesne, nes lasinuku ant krutines visai neturi. Bet paskaiciau jusu zinutes ir uzrasiau ji pas neurologe pasitikrinti del viso pikto, nes jo galva tai tikrai didele atrodo, nors lyg ir nustojo augti g.gif

Kai buvo mazesnis galva irgi losdavo atgal, buvo neramus, ir akytes buvo keistos (kaip besileidziancios saules sindromas), bet nieko nerado. Viena pediatre (kurios sunus irgi neisnesiotas gime) sake, kad tokios akytes buna daugeliui neisnesiotu naujagimiu, o veliau viskas susitvarko. taip ir atsitiko smile.gif

Atsakyti
Na va, pagaliau ir as sukuriau musu albumeli:

Musu nuotraukos

jei reikalaus slaptazodzio, atsiusiu i a/z smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denlen26: 14 rugpjūčio 2007 - 13:53
QUOTE(denlen26 @ 2007 08 14, 13:51)

Musu nuotraukos

tai prašau slaptažodžio smile.gif Labai smalsu pažiūrėt kaip užaugot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 08 14, 14:53)
tai prašau slaptažodžio smile.gif  Labai smalsu pažiūrėt kaip užaugot smile.gif

as irgi noriu slaptazodzio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 08 14, 13:51)

Musu nuotraukos

Aciu Denlen uz slaptazodi smile.gif Paziurejau, nu koks simpatiskas berniukas wub.gif O jau plaukiukai kokie buvo tai pagalvočiau kad mergyte biggrin.gif O kas ji kirpo? Pati ar kirpykloje buvot?
Man atrodo i tave panasus ane?
Ta pirmoji nuotrauka tai ... verysad.gif ech, gerai jau dabar thumbup.gif Net nesitiki kokie mažuliukai buvo... smile.gif Kiek dabar sveria taviškis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 15 rugpjūčio 2007 - 11:28
QUOTE(denlen26 @ 2007 08 14, 14:51)

Musu nuotraukos

Ir as, ir as noriu psw bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as noriu paziureti foto blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 08 15, 12:21)
Aciu Denlen uz slaptazodi smile.gif Paziurejau, nu koks simpatiskas berniukas  wub.gif  O jau plaukiukai kokie buvo tai pagalvočiau kad mergyte biggrin.gif O kas ji kirpo? Pati ar kirpykloje buvot?
Man atrodo i tave panasus ane? 
Ta pirmoji nuotrauka tai ...  verysad.gif  ech, gerai jau dabar  thumbup.gif Net nesitiki kokie mažuliukai buvo... smile.gif Kiek dabar sveria taviškis?

Sveika!
Aciu uz komplimentus! 4u.gif Plaukiukus kirpom patys su sese. Kol sedejo ant puoduko as kaip galejau nukreipdavau demesi, o ji kirpo (sesuo kazkada dirbo kirpeja, tad moka, o be to ir zirkles specialias turi). is pradziu gabalais, po to islygino. Visai nieko isejo smile.gif . Manau, kad kirpykloje jis nesileistu kirpamas, issigastu g.gif .
Vieni sako, kad panasus i mane, kiti, kad i teti. O as jau net nezinau. Bet gal daugiau tecio bruozu, tik, kad tetis stambesnis biggrin.gif Na, kai uzaugs, pamatysim smile.gif
Kai dabar ziuri i tas pirmas nuotraukas, tai gaila jo, suvoki koks maziukas buvo ir koki dideli darba mes padarem, kad toki uzauginom lotuliukas.gif . O tuo metu pripratau, tai atrode pats graziausias. Prisimenu grizom namo, sverem 2.5 kg, o man jau atrode, kad toks didelis, net viduje biskuti isizeisdavau, kai aplinkiniai stebejosi, kad toks maziukas biggrin.gif

Sveriam tai nedaug, gal apie 10 kg dabar. 1 m. 4 men. sverem 9600. Toks kudas atrodo, ypac kai nurengi. smile.gif Nors mano drauges sunus (2 men. vyresnis) irgi tiek sveria, bet atrodo toks putlutis, gal del to, kad 5 cm. zemesnis, o gal kuno sudejimas toks g.gif O kiek Donata dabar sveria? Ka ir kaip valgo? Kaip sekasi su naktipuodziu draugaut? smile.gif
Atsakyti
Denlen, toks fainuolis sunutis wub.gif wub.gif wub.gif aukite stiprekite ir buite laimigi wub.gif wub.gif

Visoms linkime geros dieneles

user posted image
Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 08 16, 06:57)
Vieni sako, kad panasus i mane, kiti, kad i teti. O as jau net nezinau. Bet gal daugiau tecio bruozu, tik, kad tetis stambesnis biggrin.gif  Na, kai uzaugs, pamatysim smile.gif
Kai dabar ziuri i tas pirmas nuotraukas, tai gaila jo, suvoki koks maziukas buvo ir koki dideli darba mes padarem, kad toki uzauginom lotuliukas.gif . O tuo metu pripratau, tai atrode pats graziausias. Prisimenu grizom namo, sverem 2.5 kg, o man jau atrode, kad toks didelis, net viduje biskuti isizeisdavau, kai aplinkiniai stebejosi, kad toks maziukas  biggrin.gif

Sveriam tai nedaug, gal apie 10 kg dabar. 1 m. 4 men. sverem 9600. Toks kudas atrodo, ypac kai nurengi.  smile.gif  Nors mano drauges sunus (2 men. vyresnis) irgi tiek sveria, bet atrodo toks putlutis, gal del to, kad 5 cm. zemesnis, o gal kuno sudejimas toks g.gif  O kiek Donata dabar sveria? Ka ir kaip valgo? Kaip sekasi su naktipuodziu draugaut? smile.gif

Na kiek as tave pamenu tai grynai tavo kopija mažasis smile.gif šiaip tai visiems skirtingai atrodo tas panašumas - tai faktas biggrin.gif
Maniske sveria kazkur apie 9 gal.. Eisim rugseji skiepytis tai pasvers. Siaip tai neatrodo kuda labai, nes ir ugis jos nedidelis - gal 75 cm.. O su puoduku tai ne kas.... Visai nedraugauja sad.gif Nelabai as ja kol kas ir pratinu tiesa pasakius blush2.gif Pasodinu, tai ji sako ssssssssssssss ir nieko nepadaro biggrin.gif
Valgo ji praktiškai viską, nežiurint to kad teturi 4 dantis... Apetitu nesiskundžia mergaitė, bet va kad nesimato kad tokia didelė valgytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 08 16, 08:56)
Na kiek as tave pamenu tai grynai tavo kopija mažasis smile.gif  šiaip tai visiems skirtingai atrodo tas panašumas - tai faktas biggrin.gif
Maniske sveria kazkur apie 9 gal.. Eisim rugseji skiepytis tai pasvers. Siaip tai neatrodo kuda labai, nes ir ugis jos nedidelis - gal 75 cm.. O su puoduku tai ne kas.... Visai nedraugauja sad.gif Nelabai as ja kol kas ir pratinu tiesa pasakius  blush2.gif  Pasodinu, tai ji sako ssssssssssssss ir nieko nepadaro biggrin.gif
Valgo ji praktiškai viską, nežiurint to kad teturi 4 dantis... Apetitu nesiskundžia mergaitė, bet va kad nesimato kad tokia didelė valgytoja smile.gif

Mes tai dabar virs 80 cm., gal del to ir kudas toks. .Mes irgi lyg ir neblogai valgom. tik suaugusiuju maisto dar nelabai kramtyt norim, nors dantu net 12 turim. Tiesa, kai turejo 4 tai irgi visai gerai balandelius valge, o dabar kazkaip tingi, pakramto kelis kasnelius, spjauna ir daugiau nebevalgo. Tai tenka vis dar su blenderiu padirbet smile.gif Siap kramtyt moka labai gerai, jei kas patinka (surelius, desryte, sausainiukus ir pan.), bet stai pietums dar gaminu darzoviu tyre su mesa.
Su puoduku mano draugauja, bet ant jo nesipraso. Kartais isrengiu kai karsta, tai palaksto, po to atsistoja ir pasiusoja kur nors. O pakutiniu metu dar kaip specialiai pritupia ir kakot pradeda doh.gif Ir tuo metu ant puoduko ne uz ka!!! pasakau: " Kur si-si padarei?" Paroodo, tada klasiu:"o kur reikia?" Vel parodo, bet nesipraso! matyt dra nesuvokia kada sisiot nori g.gif
Atsakyti
Denlen, labai fainos nuoptraukytes thumbup.gif Fainulis isaugo is tokio kruopiuko. bigsmile.gif
Va ta pirma nuotrauka... cray.gif man iki siol skaudu i neisnesiotukus ziureti, tokie bejegiai, trapus verysad.gif kazkaip labai keistai pasijauciau pamaciusi ta nuotraukyte...kazkaip atrodo, kad mus geriausiai supranta tik tokius pat kruopiukus turejusios mamos unsure.gif
Va, pasiziurejau i saviskes...Dieve Dieve, NEGI JOS TOKIOS MINIATIURINES BUVO???? blink.gif
user posted image

Velaura, o taviske rimtai tik 4 dantukus teturi? Mazoka..ka gyd. sako? g.gif
Atsakyti