Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukai

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 08 04, 20:17)
Beje, herėja, paerzinai, kad mažes pakrikštijai, o nuotraukų tai ir nerodai  rolleyes.gif

Jo, pasikrikstyjom, ale fotkius nebus, nes neturiu.
Prazviege visa kriksta, isterijos didziausios, as leja net is krikstamotes ranku pasiemiau, o tai kaip skerdziama pradejo bliaut blink.gif doh.gif Tik nervus sugadino ir psio unsure.gif

Pas Matukeviciu vaziuosim rugseji gal rolleyes.gif
Atsakyti
VeLaura su tortadieniu tave!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mamytės, norėjau paklausti ar kai vakams padideja skilveliai galvoje ar vaikai lošia galva atgal?
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2007 08 10, 14:35)
Mamytės, norėjau paklausti ar kai vakams padideja skilveliai galvoje ar vaikai lošia galva atgal?

mano mazylei padideja skilveliai.. ji losia galva atgal, bet man atrodo kad ne nuo to, siaip masaziste sake, kad jeigu guledama losia tai turbut del to kad verstis nori, dar gali del padidejusiop raumenu tonuso.. o va jai tada kai laikai tai nzn.

bet va kai paklausiai tai dar ir susimasciau kad ir del tu skilveliu taip daro.. gal kitos mamytes zino???
Atsakyti
Sveikutes,

O ka reiskia losia galva atgal??? Cia kai guli kai bando paziuret kas virs pakausio dedasi? Maniskes taip dare pries apsiversdamos...issiriesdavo, kad kuo daugiau matytu lotuliukas.gif Nezinau ar cia susyje su vandene g.gif

Velaura, nors ir paveluotai, bet siunciam sveikinimus tortadienio proga clap.gif clap.gif clap.gif

Papildyta:
Cia mano ozkos 7.5men cool.gif
Vargas jas kartu fotkinti, malasi, duodasi doh.gif Tai imetu 3 is tos pacios serijos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
hereja kokios fainuoles tavo mergaites!!! thumbup.gif

nu mansike tai losia atgal ir issiriecia, nakti lovytej taip sukasi ratu sau, vis skersai randu, arba kur kojos ten galva atsiduria.. tai gal cia del to kad verstis nori.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 08 10, 19:18)
Sveikutes,
O ka reiskia losia galva atgal??? Cia kai guli kai bando paziuret kas virs pakausio dedasi? Maniskes taip dare pries apsiversdamos...issiriesdavo, kad kuo daugiau matytu lotuliukas.gif Nezinau ar cia susyje su vandene g.gif

Velaura, nors ir paveluotai, bet siunciam sveikinimus tortadienio proga clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
Cia mano ozkos 7.5men cool.gif
Vargas jas kartu fotkinti, malasi, duodasi doh.gif  Tai imetu 3 is tos pacios serijos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Manoji taip pat kai guli tai siaubingai losia galva atgal ir issiriecia net ziureti baisu atrodo galva nusilaus.Mums buvo padideje skilveliai, bet atrodo nelose tos galvos tiek, o dabar sumazeje skilveliai tai pradejo galva lost atgal tai ir nesuprantu nuo ko cia taip daro.
O gal tikrai vaikas bando apsiverst blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2007 08 11, 11:40)
Manoji taip pat kai guli tai siaubingai losia galva atgal ir issiriecia net ziureti baisu atrodo galva nusilaus.Mums buvo padideje skilveliai, bet atrodo nelose tos galvos tiek, o dabar sumazeje skilveliai tai pradejo galva lost atgal tai ir nesuprantu nuo ko cia taip daro.
O gal tikrai vaikas bando apsiverst blink.gif

niu man atrodo cia ne nuo skilveliu bus. o man irgi baisu kai ji taip issiriecia atrodo sulus visa, bet jai taip patogu gal smile.gif

o siaip mes kai buvom klinikose mum sake tokia specialia pagalve nusipirkti, kad ji i visu riestusi, o ne atgal lostusi, tik mes jos pirkti neradom, tai dabar siuvames.
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 08, 17:03)
VeLaura su tortadieniu tave!!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(hereja @ 2007 08 10, 18:18)
Sveikutes,

Papildyta:

Ačiū už sveikinimus JUms 4u.gif Visai prapuolus jaučiuosi blush2.gif

Herėja, nu nepasakyčiau kad ožkos, toookios linksmuolės thumbup.gif wub.gif wub.gif Kaip du vandens lašai wub.gif blink.gif
Aš dvi ožkas žinok irgi auginu mirksiukas.gif Dabar vyras su abiem išvažiavo keliom valandom tai man net ausyse spengia kaip tylu biggrin.gif

O dėl to galvytės lošimo atgal, tai yra vienas nepagrindinių požymių kad gali būti padaugėję vandenukų, atseit kai atlošia atgal galvytę tai spaudimas mažesnis. Bet vien pagal tai tikrai negalima nuspręsti kad tai vandenė.. Vaikui augant jie tokių fintų pridaro kad galima prisigalvoti ko tik nori... doh.gif Maniškė dabar kai supyksta tai tranko galva į grindis, o pyksta tai dažnai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 11 rugpjūčio 2007 - 16:50
QUOTE(Velaura @ 2007 08 11, 17:47)
Ačiū už sveikinimus JUms  4u.gif  Visai prapuolus jaučiuosi  blush2.gif

Herėja, nu nepasakyčiau kad ožkos, toookios linksmuolės  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Kaip du vandens lašai  wub.gif  blink.gif
Aš dvi ožkas žinok irgi auginu  mirksiukas.gif  Dabar vyras su abiem išvažiavo keliom valandom tai man net ausyse spengia kaip tylu biggrin.gif

O dėl to galvytės lošimo atgal, tai yra vienas nepagrindinių požymių kad gali būti padaugėję vandenukų, atseit kai atlošia atgal galvytę tai spaudimas mažesnis. Bet vien pagal tai tikrai negalima nuspręsti kad tai vandenė..  Vaikui augant jie tokių fintų pridaro kad galima prisigalvoti ko tik nori...  doh.gif Maniškė dabar kai supyksta tai tranko galva į grindis, o pyksta tai dažnai  doh.gif

Na ko gero reiks nuvest pas daktariuka, kad paziuretu ir ramiau bus unsure.gif
O kazin ar tos galvos echoskopijos nekenkia? mes jau darytumemes penkta karta.
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2007 08 11, 20:49)
Na ko gero reiks nuvest pas daktariuka, kad paziuretu ir ramiau bus unsure.gif
O kazin ar tos galvos echoskopijos nekenkia? mes jau darytumemes penkta karta.

Šiaip sako nekenksmingas tai tyrimas. Na jeigu reikia tai reikia echoskopuotis. Geriau jau laiku pastebeti jei kas pradeda keistis i bloga. Mums vos ne kas menesi darydavo iki metu. Tikiuosi viskas jums gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2007 08 10, 15:35)

Kai vandenukai spaudžia smegenis, laikomas ant rankų vaikas gali lošti galvytę, t.y. norėti būti padėtyje, kai galvytė žemiau už visą kūną - mano mažytė taip elgėsi priepuolio metu ir pirmas savaites ligoninėje.
Atsakyti