Aciu mamytes uz grazius zodzius
Bet nesu as nei atsigavusi, nei dar kokia Uzknisa viskas, pavargstu labai.
O galvytes defotmuotos, tik as niekada nefotkinu vaiku is kaires puses
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 10, 09:37)
[b]Sveikinam sulaukus pirmojo perliuko
ačiū šiandien jau turim 3 perliukus
QUOTE(hereja @ 2007 07 14, 12:41)
Sveikinam ir mes Amelyte su pirmuoju dantuku
Maniskes dar bedantes
Kaip sekasi musu mazuliukams? Kaip sveikatytes?
Ziuresim, ar padidinta diacarbo doze veikia. Nors manau, kad nebus skilveliai padideje, nes vaikai truputi ramesni
Beje, vienoj temoj ikalbejo mane parodyt savo pupas, tai nukopinsiu sita zinute ir cia, nes labai tingiu daryt tuos fotoalbumus
Maniskes dar bedantes
Kaip sekasi musu mazuliukams? Kaip sveikatytes?
Ziuresim, ar padidinta diacarbo doze veikia. Nors manau, kad nebus skilveliai padideje, nes vaikai truputi ramesni
Beje, vienoj temoj ikalbejo mane parodyt savo pupas, tai nukopinsiu sita zinute ir cia, nes labai tingiu daryt tuos fotoalbumus
Ačiū už sveikinimus pirmam dantukui o dėl savo bedančių nepergyvenk - žr. kada mums pirmasis išlindo ir tai dėl jų aš dar nepergyvenau, nes man pačiai dantukai tik 10 mėnesį pradėjo dygt, nors ir išnešiotukė buvau
Labai džiaugiamės, kad tavo mažytės tapo ramesnės Pasveiks tavo lėlytės, mes tuo tikim
Na bet herėja, kiek tu daug vaikų turi gražuolės tavo mergytės, ir mama jų pati gražiausia ir šauniausia
Važiuosim šiandien su Amelyte daktarui pasirodyti, kokios didelės užaugom
Na va, jau pasirodėm daktarui gavom rekomendaciją lankytis raidos centre, kad pasivytume bendraamžius ir tą veltui praleistą laiką ligoninėje
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 07 23, 14:49)
Na va, jau pasirodėm daktarui gavom rekomendaciją lankytis raidos centre, kad pasivytume bendraamžius ir tą veltui praleistą laiką ligoninėje
Gerai, kad gavai toki siuntyma Mes ji gavom labai sunkiai, bet manksteles mums labai padejo , nors vaikas ir nelabai mankstintis norejo
Grizom siandien is Klaipedos, pailsejom. Sia savaite bandysim keliaut pas daktarus, ypac pas chirurga. Nelabai man patinka, kaip tas randukas gija Kietas kazkoks, nors jau menuo praejo...
Ar jusu vaikai nesikasa galvos? Mano tai kai vakaras ateina tai ir pradeda kasytis... Anksciau apkandziojo uodai, tai gerem vaistukus nuo alergijos. Kol gerem tai geriau buvo, kai nustojom ir vel pradejo Daug plaukuciu turim, tai matyt teks kirpt
Sveikos
Mes irgi kaip tik šiandien iš Klaipėdos grįžom Pasiilgau kažkaip namų ir jūsų visų
Donata išnaglėjusi net nežinau kaip čia švelniau papasakot O dantų vis dar 4 Taip kad greitai visi mus su dantais pralenks kaip matau ir leliukai leliukai
Pelyte, kaip taviškiai? Matau esi
Na einu vaikų maudyt po kelionės, paskui prisėst ramiai bus galima
Mes irgi kaip tik šiandien iš Klaipėdos grįžom Pasiilgau kažkaip namų ir jūsų visų
Donata išnaglėjusi net nežinau kaip čia švelniau papasakot O dantų vis dar 4 Taip kad greitai visi mus su dantais pralenks kaip matau ir leliukai leliukai
Pelyte, kaip taviškiai? Matau esi
Na einu vaikų maudyt po kelionės, paskui prisėst ramiai bus galima
QUOTE(denlen26 @ 2007 07 23, 20:23)
Nelabai man patinka, kaip tas randukas gija Kietas kazkoks, nors jau menuo praejo...
Mūsų randukas ant pilvuko taip pat vis dar kietas, nors ir nedidelis jis ten, turbūt taip turi būti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 23, 23:18)
Reikalauja password
Mazulele,
o pries kiek laiko jums operacija ant pilvuko dare ir kokia? Mes operavomes pries menesi.
Velaura,
sveika sugrizusi
O mes turim 11 dantu. Per paskutini menesi isdygo net 5 dantys
Sveikos na o pas mum jau 7 dantukas isdygo
QUOTE(denlen26 @ 2007 07 24, 00:22)
Mazulele,
o pries kiek laiko jums operacija ant pilvuko dare ir kokia? Mes operavomes pries menesi.
denlen, Amelytei šuntavimo operacija buvo kovo pabaigoj, tai yra du pjūviai - vienas galvytėj, o kitas ant pilvuko
o jeigu apie dantukus kalbant, tai mums jau ketvirtas užsičiuopia labai tikiuosi, kad mano lėlytė tėčio dantis paveldės, nes pati tokiam laike dantų dar nė kvapo neturėjau; o ir dygsta jai labai greitai - kaip tėčiui dabar jau Donatos gal palaukt reiktų
Sveikutes,
Vakar sesute svere/matavo vaikus, tai noriu pasiguosti
Mano Eva per menesi priaugo TIK 140g. Leja 280g. Ir abi po 1cm.
Nesuprantu, suvalgo nemazai, kakoja daug, o tiek tepriaugo
Hb Evos 117, o Lejos 113.
Kodel cia taip?
Mes dar bedantes. Eva jau laisvai vartosi nuo nugaros ant pilvuko, o Leja
Vel blogai miega naktimis
Bangom gyvenam
Kodel cia taip?
Bangom gyvenam
QUOTE(hereja @ 2007 07 24, 10:47)
Sveikutes,
Kodel cia taip?
Bangom gyvenam
Kodel cia taip?
Bangom gyvenam
Mano manymu, tai visai normaliai čia jūs priaugot, juk mergytėms jau daugiau kaip pusė metų, tad ir nebeturi jos po kilogramą priauginėti svarbu svoris auga, o ne krenta - vadinasi viskas gerai
Išmoks ir Lėja visko, nepergyvenk Juk nors ir dvynės jos, bet visgi skirtingos dvi asmenybės, tad ir auga, ir vystosi skirtingai
Pvz., mano panelė dar nesėdi tvirtai, nesivarto nuo pilvuko ant nugaros - ateis laikas - išmoksim, aišku, norisi visko jau dabar, bet... yra kaip yra ir nieko aš čia nepakeisiu va šaukia ma-mam - kažko nori vadinasi
O pirmas dantukas mums tik prieš dvi savaites pasirodė