Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukai

Aciu mamytes uz grazius zodzius 4u.gif wub.gif
Bet nesu as nei atsigavusi, nei dar kokia schmoll.gif Uzknisa viskas, pavargstu labai.
O galvytes defotmuotos, tik as niekada nefotkinu vaiku is kaires puses unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 10, 09:37)
[b]Sveikinam sulaukus pirmojo perliuko

ačiū wub.gif šiandien jau turim 3 perliukus thumbup.gif

QUOTE(hereja @ 2007 07 14, 12:41)
Sveikinam ir mes Amelyte su pirmuoju dantuku wub.gif
Maniskes dar bedantes doh.gif

Kaip sekasi musu mazuliukams? Kaip sveikatytes?

Ziuresim, ar padidinta diacarbo doze veikia. Nors manau, kad nebus skilveliai padideje, nes vaikai truputi ramesni thumbup.gif

Beje, vienoj temoj ikalbejo mane parodyt savo pupas, tai nukopinsiu sita zinute ir cia, nes labai tingiu daryt tuos fotoalbumus blush2.gif

Ačiū už sveikinimus pirmam dantukui mirksiukas.gif o dėl savo bedančių nepergyvenk - žr. kada mums pirmasis išlindo mirksiukas.gif ir tai dėl jų aš dar nepergyvenau, nes man pačiai dantukai tik 10 mėnesį pradėjo dygt, nors ir išnešiotukė buvau biggrin.gif

Labai džiaugiamės, kad tavo mažytės tapo ramesnės wub.gif wub.gif Pasveiks tavo lėlytės, mes tuo tikim smile.gif

Na bet herėja, kiek tu daug vaikų turi thumbup.gif smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif gražuolės tavo mergytės, ir mama jų pati gražiausia ir šauniausia mirksiukas.gif

Važiuosim šiandien su Amelyte daktarui pasirodyti, kokios didelės užaugom smile.gif
Atsakyti
Na va, jau pasirodėm daktarui smile.gif gavom rekomendaciją lankytis raidos centre, kad pasivytume bendraamžius ir tą veltui praleistą laiką ligoninėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 07 23, 14:49)
Na va, jau pasirodėm daktarui  smile.gif  gavom rekomendaciją lankytis raidos centre, kad pasivytume bendraamžius ir tą veltui praleistą laiką ligoninėje  smile.gif

Gerai, kad gavai toki siuntyma thumbup.gif Mes ji gavom labai sunkiai, bet manksteles mums labai padejo thumbup.gif , nors vaikas ir nelabai mankstintis norejo smile.gif
Grizom siandien is Klaipedos, pailsejom. Sia savaite bandysim keliaut pas daktarus, ypac pas chirurga. Nelabai man patinka, kaip tas randukas gija g.gif Kietas kazkoks, nors jau menuo praejo... verysad.gif

Ar jusu vaikai nesikasa galvos? Mano tai kai vakaras ateina tai ir pradeda kasytis... Anksciau apkandziojo uodai, tai gerem vaistukus nuo alergijos. Kol gerem tai geriau buvo, kai nustojom ir vel pradejo doh.gif Daug plaukuciu turim, tai matyt teks kirpt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denlen26: 23 liepos 2007 - 19:23
Sveikos smile.gif
Mes irgi kaip tik šiandien iš Klaipėdos grįžom smile.gif Pasiilgau kažkaip namų ir jūsų visų smile.gif
Donata išnaglėjusi net nežinau kaip čia švelniau papasakot biggrin.gif O dantų vis dar 4 g.gif Taip kad greitai visi mus su dantais pralenks kaip matau ir leliukai leliukai biggrin.gif
Pelyte, kaip taviškiai? Matau esi blush2.gif
Na einu vaikų maudyt po kelionės, paskui prisėst ramiai bus galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 07 23, 20:23)
Nelabai man patinka, kaip tas randukas gija g.gif  Kietas kazkoks, nors jau menuo praejo...  verysad.gif

Mūsų randukas ant pilvuko taip pat vis dar kietas, nors ir nedidelis jis ten, turbūt taip turi būti smile.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif mes va gryzom is pajurio wub.gif wub.gif

prasom apzvalgai ciasventoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 23, 23:18)
Sveikutes 4u.gif  4u.gif  mes va gryzom is pajurio wub.gif  wub.gif

prasom apzvalgai ciasventoji ax.gif

Reikalauja password smile.gif

Mazulele,
o pries kiek laiko jums operacija ant pilvuko dare ir kokia? Mes operavomes pries menesi.

Velaura,
sveika sugrizusi biggrin.gif
O mes turim 11 dantu. Per paskutini menesi isdygo net 5 dantys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denlen26: 23 liepos 2007 - 23:26
Sveikos 4u.gif na o pas mum jau 7 dantukas isdygo bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 24 liepos 2007 - 08:18
QUOTE(denlen26 @ 2007 07 24, 00:22)
Mazulele,
o pries kiek laiko jums operacija ant pilvuko dare ir kokia? Mes operavomes pries menesi.

denlen, Amelytei šuntavimo operacija buvo kovo pabaigoj, tai yra du pjūviai - vienas galvytėj, o kitas ant pilvuko doh.gif

o jeigu apie dantukus kalbant, tai mums jau ketvirtas užsičiuopia bigsmile.gif labai tikiuosi, kad mano lėlytė tėčio dantis paveldės, nes pati tokiam laike dantų dar nė kvapo neturėjau; o ir dygsta jai labai greitai - kaip tėčiui ax.gif dabar jau Donatos gal palaukt reiktų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 24 liepos 2007 - 08:36
Sveikutes,
Vakar sesute svere/matavo vaikus, tai noriu pasiguosti sad.gif
Mano Eva per menesi priaugo TIK 140g. blink.gif Leja 280g. Ir abi po 1cm.
Nesuprantu, suvalgo nemazai, kakoja daug, o tiek tepriaugo blink.gif doh.gif
Hb Evos 117, o Lejos 113.
Kodel cia taip?

Mes dar bedantes. Eva jau laisvai vartosi nuo nugaros ant pilvuko, o Leja schmoll.gif
Vel blogai miega naktimis doh.gif

Bangom gyvenam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 07 24, 10:47)
Sveikutes,
Vakar sesute svere/matavo vaikus, tai noriu pasiguosti sad.gif
Mano Eva per menesi priaugo TIK 140g. blink.gif  Leja 280g. Ir abi po 1cm.
Nesuprantu, suvalgo nemazai, kakoja daug, o tiek tepriaugo blink.gif  doh.gif
Hb Evos 117, o Lejos 113.
Kodel cia taip?

Mes dar bedantes. Eva jau laisvai vartosi nuo nugaros ant pilvuko, o Leja schmoll.gif
Vel blogai miega naktimis doh.gif

Bangom gyvenam cool.gif

Mano manymu, tai visai normaliai čia jūs priaugot, juk mergytėms jau daugiau kaip pusė metų, tad ir nebeturi jos po kilogramą priauginėti mirksiukas.gif svarbu svoris auga, o ne krenta - vadinasi viskas gerai thumbup.gif

Išmoks ir Lėja visko, nepergyvenk mirksiukas.gif Juk nors ir dvynės jos, bet visgi skirtingos dvi asmenybės, tad ir auga, ir vystosi skirtingai wub.gif wub.gif

Pvz., mano panelė dar nesėdi tvirtai, nesivarto nuo pilvuko ant nugaros - ateis laikas - išmoksim, aišku, norisi visko jau dabar, bet... yra kaip yra ir nieko aš čia nepakeisiu smile.gif va šaukia ma-mam - kažko nori vadinasi wub.gif

O pirmas dantukas mums tik prieš dvi savaites pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti