QUOTE(Julite @ 2007 01 06, 09:57)
labas ZIRLIUKAS.kaip kieista bet pas mus pries dvi dienas isbere ir nugara ir pilvuka,ir biski veida .bet jau praejo,,irgi gyditoja pasake nuo maisto? na mes suvalgem pres tai vias banana...gal del to?bet mes seip nealergiski.
Labas,
tai va, aš irgi vyliausi, kad nebus alergiška... Aš pati tai irgi alergiška esu visokiems antibiotikams (tuoj dilgeline išberia), o juokingiausia, kad alkoholio negaliu gerti
jau nuo 20 g paprasto vyno paraudonuoja ir ima smarkiai degti paakiai, kaklas, ties alkūnėm ir keliais... Nors aš ir šiaip nemėgėja, beveik blaivinykė, bet va visiems juokinga ir sako, kad negeriu tik dėl to, kad alergiška...
Ai, aš čia biškį ne į temą...
Žodžiu, labai daug šiais laikais alergiškų vaikų... Vien mano sesers vaiko alergija net į astmą buvo peraugus, vienos draugės mergytė jau 6 metai (nuo gimimo) serga alergija ir jos odytė labai šiurkšti...
Na, aš labai tikiuosi, kad gal čia kokia prakaitinė bus gal vaikelį per šiltai tą dieną buvau aprengusi...
Na, o jei alergija, tai neįsivaizduoju nuo ko, nes nieko naujo nedaviau... Ai, mano mama davė rūkytos dešros paragauti, sakė, gi ji irgi žmogus...
Na, bet nemanau, kad nuo mažutėlaičio gabaliuko galėjo išbert... Gydytoja sakė, kad gal nuo skalbimo milt. (bet naudoju BOBAS) arba nuo maisto gal kažkas sualergizavo...
Tai va, kad tikrai (išskyrus dešrą...) nieko naujo neduodu, kas, mano manymu, galėtų alergizuoti... Jokio kiaušinio, žuvies, kefyro, karvės pieno, kivių ar pan. Su tokiu racionu dar neskubu...
Valgo manoji daugiausia įvairių grūdų, ryžių košes su vandeniu ar su mišinėliu APTAMIL AR (vis dar iš buteliuko...
) Dar vis paragaujam įvairių tyrelių su mėsa, vaisių tyrelių (bet jau daug mažiau, nei anksčiau nelabai nori valgyti...), verdu daržovių košių, bet praktiškai be reikalo, nes nevalgo, tik pati su šaukštu terliojasi, o burna kietai užčiaupta... Retokai būna, kad valgo iš šaukštelio beveik noriai... Pvz., bananų tyrelę. O iš vaisių mėgsta bananą, obuolį. Geriam (tiksliau gėrėm, nes dabar nebeduodu) Actimel, Gefilus. Tai vat, dabar pabandykim atspėti, nuo ko sualegizavo?.. Nes kiek skaičiau, tai beveik viskas gali alergizuoti... Tai dabar tik grūdų košes , dar obuolį palikau, o kitą savaitę jau rimtai konsultuosiuos su gydytoja, ką daryt ir eisiu pas kokį alergologą, gal tyrimus darysim, žodžiu, bandysim laimės ieškot...
QUOTE(undinuks @ 2007 01 06, 11:13)
Na, va , Zirzliuk, kaip liūdna dėl dukrytės. Na, tikiuos, greit būsit sveikutės ar bent jau išsiaiškinsint, kokia to išbėrimo priežastis. Taip ieškodamas atsakymų į klausimus dėl vaikučių , ir pats daktaru gali patapt. Mano dukriukas dar miega, tai mama čia įsitaisė. Eisim tuoj avižinės košytės valgyt, labai ją pamėgom rytais su sviestuku. O jau buvau ir primiršus ją.
Na, tikrai liūdna...
Ir aš prisidedu prie sveikinimų!
Kaip tik šiandien prisiminiau, kaip buvo gera būt nėščiai...
QUOTE(Velaura @ 2007 01 06, 11:55)
Zirzliuk, o tai gal koki naują produktą pabandėt? Na jei alergija tai reikia išsiaiškinti nuo ko, bet tie alergologai ką jie gali pasakyt iš akies? O kraujo tyrimas tokiem mazgiam irgi kiek žinau ne ką teparodo... O tepaliukas toks gelsvas tas gaminamas?
Dar norėjau paklausti vis ką jūs gero naujo valgot? Ar kiaušinius, kefyrą jau vartojat? Žuvį?
APie "Mažylį" tai nežinojau
Reikės skubiai pirkti, pažiūrėsiu ar taviškės nėra
Vakar RIMI buvau, specialiai ieškojau "MAžylio" ale kaip tyčia nebuvo ...
Slogytės kosuliukai tęsiasi, jau nesuprantu baigsis kada nors ar ne...
Vieną dieną lyg geriau, paskui vėl daugiau, vėl mažiau ir vėl daugiau..
Mano DOnata ir miegoti metė
Vakar užmigo 23:30, šiendien 7 val jau labas rytas
, tai dar pusvalandį kokį nusnūdo dabar ir vėl vsia v delax
Ir nepasakyčiau kad kokia pavargus būtų - pilna energijos
Apie naujus produktus jau rašiau... Jokių naujų! Kas dėl alergologų ir kraujo tyrimų, tai iš tos nevilties (kiek skaičiau, tai ne ką jie ten padeda ar išsiaiškina...) jau rimtai svarstau kreiptis į Homeopatijos centrą... Sako, ten jie išsiaiškina, nuo ko alergija ir gydo nekenksmingais vaistais...
Tepaliukas baltas su smulkiais grūdeliais, iš neblogo gyd. rašto perskaičiau, kad lyg Dimedrolis vadinasi... Na, kol kas negaliu sakyti, kad padeda, bet bent jau nedaugėja tų spuogelių...
Mažylyje tik tavo Donatėlė puikuojasi, maniškės tikrai nėra! Nors dėl visa ko pažiūrėk...
Kol kas nors su miegu pas mus viskas tvarkoj...
Na, sveikit!