Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukai

QUOTE(hereja @ 2007 06 27, 19:47)
Cia gal apie Aistes (Ice) Jonuka tu?

tikriausiai mirksiukas.gif

QUOTE(Velaura @ 2007 06 28, 08:43)
O dabar bandom pasirodyti iš fotosesijos

jetau koks grožis wub.gif ir lėlyčių, ir tėvelių wub.gif wub.gif wub.gif jaučiu, kad pas fotopuka fotografavotės? ax.gif

QUOTE(denlen26 @ 2007 06 28, 18:43)
Randas gija gerai, jau net maudytis po dusu leido. Tad jusu linkejimai, matyt, padejo , todel, tikiuosi, greitai apie sia operacija pamirsim

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(maya @ 2007 06 28, 19:57)
Malacius, gerai padare, jis uz tai atlyginima gauna. Reiskais zmogus myli savo darba, o ne naudojasi tuo, kad jis daktaras.

Čia žinokit tikras Daktaras, kuris nežino, kas yra gilios kišenės, nežino, kas yra darbo valandos (teko matyt, kai antrą nakties namo išeina; arba vidury nakties operuot iš namų atvažiuoja; ryte prieš 8 jau stovėdavo mūsų palatoj ir žiūrėdavo kaip mūsų ligoniukai laikosi), nežino, kas yra savaitgaliai wub.gif reta tokių daktarų thumbup.gif sakiau, jei daktaras bėgs užsienin, tai mes iš paskos bėgsim smile.gif

QUOTE(=Svaja= @ 2007 06 28, 22:16)
o seip nuo 23-9 miegam

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(maya @ 2007 06 29, 07:09)
O ko taip velai meigot einat? 

Mes tai 23-24 miegot einam lotuliukas.gif ir dar dažniausiai kokį kartą naktį užvalgyt atsikeliam lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kazko SM durniuoja, neleidžia Mažulėlės žinutės cituot nors tu ka, kaip užburta doh.gif
Tai tikrai pas Fotopuka fotkinomes, akurat pataikei biggrin.gif

Dėl miegojimo tai liūdnas reikalas, eina miegot anksti apie 21 val ir 6 valanda jau labas rytas , nesvarbu ar savaitgalis ar ne .... doh.gif Net jei kokį vakarą vėliau nueina vistiek keliasi taip pat ... bigsmile.gif

Mane ta mėlyna spalva erzina, nieko nematau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 06 29, 07:09)

O ko taip velai meigot einat?  g.gif  Siaip smalsu. Maniskis eina mieogti 8, miega iki 6 pageria pienelio ir toliau parpiam iki astuoniu, buvo kelios savaites, kad kelesi 5.30 galvojau nuprotesiu wacko.gif  wacko.gif

NAtoks jau grafikas pas ji g.gif 8-9 keliames....miega-12-14,sekantis miegas-17-18 ax.gif irva paskui nu kartais 22val uzmiega bet retai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va smile.gif 8 mėnesiukų atrodom va taip tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 29 birželio 2007 - 13:34
QUOTE(Velaura @ 2007 06 28, 20:55)
O atpratinau kažkur apie 10 men kai buvo, nebedaviau tiesiog pienuko, siuliau vandens, neeme ir negaudavo nieko. 3 naktys buvo labai sunkios , o paskui patapo ramios ramios biggrin.gif
Aš taip pat manau kad tai įprotis ir reikia kaip galima greičiau jo atsikratyt.... Lengva aišku man sakyti smile.gif

O jūs pasidalinkit prašau patirtim kaip nuo rankų atpratinti? Neįmanoma, triukšmas baisiausias , vaikšto iš paskos ir rėkia kad paimčiau...  doh.gif

Kazkas irgi sake, kad reikia tiesiog nebeduot. Na, iseis vyras atostogaut reiks pabandyt (vienas nakti miaga, kitas diena smile.gif ). Isteriku, aisku, bus doh.gif
Mano irgi ant ranku daznai sedi, ir migdau ant ranku smile.gif GAl pasiilgsta Donata taves kol darbe buni, tai ir prasosi ant rankyciu. mano sesuo irgi skundesi: jos mergyte jau buvo ismokyta ir pati uzmigt, ir ant ranku nebebut, o kai ji isejo dirbt pilnu etatu ir namuoe budavo tik 10 vakare ir sekmadieni, tai jos dukra pradejo ir ant ranku prasytis, ir prasyt kad pries miega panesiotu smile.gif Dabar dirba puse etatu, kad su vaiku daugiau but, tai viskas susitvarke.
Taigi pasiilgsta tie vaikuciai mamyciu wub.gif

Mano tai kitas reikalas. Gyvenam su mociute, kuri "gera ir viska leidzia", tai tiesiog islepintas. Kol vienas su manimi tai viskas tvarkoi, bet kai grizta namo mociute, vyras tai prasideda... doh.gif biggrin.gif

Miegam nuo 23.00 iki 8.00/9.00. Antra karta eina miegot 13/14 val. ir dazniausiai miega 2-3 val.

Amelyte grazi kokia, tikra "madam" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denlen26: 29 birželio 2007 - 14:12
Amelyte-fainuolyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 29, 00:08)
Mes tai 23-24 miegot einam  lotuliukas.gif  ir dar dažniausiai kokį kartą naktį užvalgyt atsikeliam  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif tavo dar spingilietkos, joms galima, mes i grafika normalu isipasiem tik kokiu 8 menesiu ax.gif

QUOTE(Velaura @ 2007 06 29, 01:08)
Dėl miegojimo tai liūdnas reikalas, eina miegot anksti apie 21 val ir 6 valanda jau labas rytas , nesvarbu ar savaitgalis ar ne ....  doh.gif Net jei kokį vakarą vėliau nueina vistiek keliasi taip pat ...  bigsmile.gif

Mane ta mėlyna spalva erzina, nieko nematau  cool.gif

Mano ir tas pats, paguldau 10 , vistiek atsikelia 6, tai as ir guldau ji 8, nera reikalo cia snargliams slampineti iki isnaktu, o be to ir as noriu ramybes kartais tongue.gif
O ta melyna spalva ir mane nervuoja, akys net paskausta wacko.gif

Maksius visa kambari nusejo sausainiukais mad.gif teks siurbli tempti i virsu mad.gif mad.gif

Amelija tikra panelyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maya: 29 birželio 2007 - 17:26
Labas rytas...mes va pagaliau ropot ismokom doh.gif pirmiau atsistojom o tik dabar ropojam lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai kada eit prades??? doh.gif doh.gif doh.gif Nupirkau puoduka ....neseda nors tu ka doh.gif doh.gif doh.gif matyt teks palaukti dar ax.gif ax.gif

Nuo kada sodinot maziukus savo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 06 29, 23:41)
Labas rytas...mes va pagaliau ropot ismokom doh.gif  pirmiau atsistojom o tik dabar ropojam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai kada eit prades??? doh.gif  doh.gif  doh.gif Nupirkau puoduka ....neseda nors tu ka doh.gif  doh.gif  doh.gif  matyt teks palaukti dar ax.gif  ax.gif 

Tavo avataras thumbup.gif

Maniskis irgi neseda ant puodo schmoll.gif , nupirkau kaledu metu, su visokiais pribumbasais, rekia nors tu ka, pamaniau, kad galbut bijo, tai vakar nupirkau toki paprasta, parduotuveje kol buvo su kelnem tai sedejo, o grizom namo ir viskas, vel rekia kaip laukinis. Daktaras sake , kadjie visteik nieko nesupranta iki pusantru metu, taip, kad negadinti nervu nei sau nei jam, nes paskui isvis neses. Del vaiksciojimo tai labai nepergyvenk, mano irgi tik dabar pradeda zengti, bijojo, o dabar eina, kaip lunatikas, tikslaiu bega bega ir griuna, tada nuropoja kur jam reikia. Ropoti irgi velai pradejo. Kiekvienam savas laikas irnesakyk.gif

Prisikirtom naminiu vafliu, palauksim kol atidarys ZOO ir vaziuosim
Atsakyti
Jergau, pradejau skaityti apie usu mazuliu miega ir uzpavydejau verysad.gif
Maniskes tada visiskai nemiega, cia su jusiskiais ramuoliais palyginus.
Nezinau, ar del tos progresuojancios vandenes, ar del rachito, ar del dar kazkokiu neaiskiu priezasciu maniskes labai blogai miega tiek diena, tiek nakti. Vakare pavalgom apie 9val ir uz pusvalandzio jau guldau. Paguldytos bliauna, spiegia nesavu balsu, reikalauja daug gerti. Per nakti man abi isgeria 3-4 pilnus (iki pat uzsukimo) mazuosius Avent buteliukus arbatos ir viena didyji Avent buteli misinio su kose (del sotumo kose dedu) unsure.gif Vien zo - nuo 21val iki 23val reikia nesioti ant ranku, kad primigtu biskiuka, visaip raminti. Tada atsargiai perkeliam i lovytes ir dar gera pusvalandi arba valanda (paskutiniu metu ir ilgiau) tenka glostyt, ramint, prilaikyt rankytes, kad nesimuistytu ir neissibudintu, duot vis atsigert ir t.t.. doh.gif Vien zo - pradedam migdyt 21val, uzmiega apie 24val blink.gif Tada VISADA 1.30val Eva pradeda bliauti unsure.gif Nzn kodel, bet jau 4 savaites tas pats scenarijus. Nuo Evos bliovimo pabunda Leja, bliauna abi, nebepadeda nei arbatos, nei soske, nei misinys. Po valandos nesiojimo ir raminimo sukisu Viburkolio zvekutes arba neapsikentusi duodu Relaniumo sirupo (gyd. israse) unsure.gif 3.00val ramu, pamiega gera pusvalandi ir pradeda pabudineti pakaitomis tai viena, tai kita, vel reikia sokineti prie ju, ikisti soskes, duoti atsigerti arbatos. Nuo tokio gerimo pampersas nebeatlaiko ir dazniausiai pramyzioja pro sona doh.gif Apie 4.30val uzsimano misinio, pamaitintos sminga vel pusvalandziui, o paskui nuo 6 ryto jau sneka jos, atseit ismiegojo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 07 01, 14:00)
Jergau, pradejau skaityti apie usu mazuliu miega ir uzpavydejau verysad.gif
Maniskes tada visiskai nemiega, cia su jusiskiais ramuoliais palyginus.

Jetau kaip tau sunku verysad.gif verysad.gif nors dar zmogus papildomas nakti butu tai gal bandyti atskiruose kambariuose jas migdyti butu imanoma g.gif g.gif gal pamiegotu ilgiau g.gif
Laikykis Hereja wub.gif na visviena su laiku bus tik geriau mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Zinok pagalvojau jei man taip....tikrai arba ka nors nudeciau arba pati nusisauciau blush2.gif doh.gif doh.gif

Tu tokia stipri..zaviuosi ir palaikau jus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 06 30, 08:41)
Labas rytas...mes va pagaliau ropot ismokom doh.gif  pirmiau atsistojom o tik dabar ropojam :  tai kada eit prades??? doh.gifohmy.gifh Nupirkau puoduka ....neseda nors tu ka :matyt teks palaukti dar :  ax.gif 

Sveikinam, išmokot ropoti thumbup.gif
Dėl puoduko tai aš matyt čia labiausiai apsileidusi tuo klausimu, bet palyginti neseniai pirmą kartą jį parodžiau DOnatai blush2.gif KOl kas irgi nelabai ją parinu smile.gif Retkarčiais pasodinu, bet dar nieko nėra padariusi.. Pasiekimas toks, kad bent jau pasėdi kažkiek laiko smile.gif Dabar išėjau atostogų tai manau galima kažkiek užsiimti rimčiau.

Šiandien DOnatos lovytę išstūmėm pas sesę į kambarį smile.gif Taigi vyksta eksperimentas biggrin.gif Jaučiu problema gali būti ta, kad labai anksti žadins sesę, nes ji pas mus 6 ryto jau sako labas rytas doh.gif g.gif

Herėja, neįsivaizduoju kaip tau sunku sad.gif Laikykis iš visų jėgų 4u.gif
Atsakyti