Sveikos mamytes!
Seniai nerasiau... uzjauciu Hereja del jos vaikucius uzgriuvusiu bedu, linkiu jai stiprybes, o vaikams greiciau pasveikti.
O mes praeita ketvirtadieni isoperavom kirksnies isvarza. Gal kokia mamyte irgi susidure su panasia operacija (sako, kad tai dazna neisnesiotu vaikuciu problema), tai gal papasakos kaip jiems viskas buvo.
QUOTE(denlen26 @ 2007 06 26, 15:57)
Sveikos mamytes!
Seniai nerasiau... uzjauciu Hereja del jos vaikucius uzgriuvusiu bedu, linkiu jai stiprybes, o vaikams greiciau pasveikti.
O mes praeita ketvirtadieni isoperavom kirksnies isvarza. Gal kokia mamyte irgi susidure su panasia operacija (sako, kad tai dazna neisnesiotu vaikuciu problema), tai gal papasakos kaip jiems viskas buvo.
Sveika ,sveikite greiciau is po operacijos
man tik toks ispudis susidare... jei kaskokios bedeles vaikuciui ar kas musu medikai is karto primeta neisnesiojima lengviauisias kelias matyt Musu gydytoja ir sake ..ojj bronchitas tai todel kad neisnesiotas Ne velnio!!!! vaikas puiiai kvepavo gimes ir nesutiksiu su daugeliu primetamu ligu neisnesiotukams .Tai va
QUOTE(denlen26 @ 2007 06 26, 15:57)
Vargšiukai tie mūsų leliukai, vis kamuoja juos mažiukus ir kamuoja, nu nieko, pasveiksim, užaugsim ir tada mes jiems visiems parodysim, ką galim sveikatytės
Svaja, pritariu tau, kad ir apie tą kirkšnį - mūsų gruodinukėse irgi yra berniukas, kuriam yra išvarža, tik kol kas neoperuoja (išnešiotas), taip kad nemanau, kad būtinai čia neišnešiotukų problema
Pilnai su jumis sutinku Zinau daug isnesiotu vaikuciu, kurie turi rimtesniu ligu uz neisnesiotus Bet kadangi neisnesiotas, tai tuo viska labai lengva paaiskint: sloga, mazakraujyste, apetito stoka ir pan. Iprasta daktaru fraze : "Na, suprantat, vaikas gime neisneiotas...". galima pagalvoti, kad isnesioti neserga ir neturi jokiu problemu... Mums,kai gimem daug ligu daktarai "zadejo". Diekui Dievui kol kas nieko nepasitvirtino
Aciu uz linkejimus greiciau pasveikt. mano vaikas po operacijos atsigavo greitai: jau kita diena lakste po namus Siaip paprasta operacija, sunkiau jai ryztis. Nes pats zodis "operacija" man baisiai skamba Kai isveze, tai kol pranesiau visiems, kad isveze operuot, atejo sesele ir pasake, kad operacija jau padare, kai atsigaus atnes man. Net nustebau kaip greitai Dabar, aisku, pergyvenu del pooperacinio periodo... Na kai viskas uzgys pamirsim ir ramiai gyvensim.
Aciu uz linkejimus greiciau pasveikt. mano vaikas po operacijos atsigavo greitai: jau kita diena lakste po namus Siaip paprasta operacija, sunkiau jai ryztis. Nes pats zodis "operacija" man baisiai skamba Kai isveze, tai kol pranesiau visiems, kad isveze operuot, atejo sesele ir pasake, kad operacija jau padare, kai atsigaus atnes man. Net nustebau kaip greitai Dabar, aisku, pergyvenu del pooperacinio periodo... Na kai viskas uzgys pamirsim ir ramiai gyvensim.
QUOTE(maya @ 2007 06 25, 20:21)
baisu, jau ir pamirsau tokius fokusus, kad reikia gydytojui i kisene deti.
Maya, mes visiskai be jokiu ten uzsirasymu, na ura i skyriu pas ji nuvaziavom, tai norejau atsidekot. Bet va - nepaeme
QUOTE(=Svaja= @ 2007 06 27, 09:37)
Musu gydytoja ir sake ..ojj bronchitas tai todel kad neisnesiotas Ne velnio!!!! vaikas puiiai kvepavo gimes ir nesutiksiu su daugeliu primetamu ligu neisnesiotukams .Tai va
Va va, ir mums daug kur prikisa "juk jos neisnesiotos..." atsibodo jau ta girdet
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 27, 09:53)
Svaja, pritariu tau, kad ir apie tą kirkšnį - mūsų gruodinukėse irgi yra berniukas, kuriam yra išvarža, tik kol kas neoperuoja (išnešiotas), taip kad nemanau, kad būtinai čia neišnešiotukų problema
Cia gal apie Aistes (Ice) Jonuka tu?
Denlen26, o kaip ta kirksnies isvarza atrodo? Sveikit greiciau
Denlen, sveikite po operacijos
Tikra tiesa, Svaja. Mano vyresnioji irgi teoriškai neišnešiota (nors svėrė 3250g ). GImė 35 sav., tai neonatologė iš karto pasakė kad 37 sav. tikrai yra, bet daugiau 36 rašyti negali.... tai jau prisiklausę esam ATrodo visų bėdų priežastis tik tai ir yra. Pažymą į darželį kai ėmėm ir tai pirmi žodžiai - gimė neišnešiota :
O dabar bandom pasirodyti iš fotosesijos
QUOTE(=Svaja= @ 2007 06 27, 08:37)
man tik toks ispudis susidare... jei kaskokios bedeles vaikuciui ar kas musu medikai is karto primeta neisnesiojima
Tikra tiesa, Svaja. Mano vyresnioji irgi teoriškai neišnešiota (nors svėrė 3250g ). GImė 35 sav., tai neonatologė iš karto pasakė kad 37 sav. tikrai yra, bet daugiau 36 rašyti negali.... tai jau prisiklausę esam ATrodo visų bėdų priežastis tik tai ir yra. Pažymą į darželį kai ėmėm ir tai pirmi žodžiai - gimė neišnešiota :
O dabar bandom pasirodyti iš fotosesijos
QUOTE(hereja @ 2007 06 27, 19:47)
Denlen26, o kaip ta kirksnies isvarza atrodo? Sveikit greiciau
Kirksnies vietoje tai pasirodo tai isnyksta toks iskilimas, guzelis (kai palieti tai lyg toks rutuliukas, bet gali but ir tiesiog minksta). As pastebejau, kai sunui kazkur 2 menesiai buvo. Mums pradejo ji strigt: tai pasirodydavo toks kietas guzas ir vaikas baisiai klyke. Todel ir sutikau operuotis, nes tas istrigimas labai pavojingas (atsibodo gyvent nuolatineje itampoje ir bijot kur nors toliau Vilniaus isvaziuot).
Beje, buvom siandien pas pediatre ir pas chirurga. Sveriam 9600, ugis 80 cm. Randas gija gerai, jau net maudytis po dusu leido. Tad jusu linkejimai, matyt, padejo , todel, tikiuosi, greitai apie sia operacija pamirsim
Velaura, kokios grazios nuotraukos!!! Ypac ta, kur visi kartu: tokia meniska, romantiska
Norejau dar paklaust mamu, kuriu vaikams virs metuku: AR JUSU VAIKAI GERIA NAKTI KOKI MISINUKA AR PIENUKA?
Mano geria misinuka nakti kokius 2 kartua (kas 4 val.) Zirzia kol nepageria misinuko, tada nurimsta ir miega toliau. Arbatyciu, vandenuko nakti nepripazista, nors diena geria gerai. Gal papasokite kaip atpratinote valgyt nakti. O gal tai turetu ivykt naturaliai? Musu pediatre sako, kad tai yra iprotis ir dabar atpratint jau per velu Bet galvoju, kad yra kazkokiu budu... Noriu pridurt, kad nakciai pavalgo pakankamai gerai.
O siap gal reiketu tokia tema uzvest
Mano geria misinuka nakti kokius 2 kartua (kas 4 val.) Zirzia kol nepageria misinuko, tada nurimsta ir miega toliau. Arbatyciu, vandenuko nakti nepripazista, nors diena geria gerai. Gal papasokite kaip atpratinote valgyt nakti. O gal tai turetu ivykt naturaliai? Musu pediatre sako, kad tai yra iprotis ir dabar atpratint jau per velu Bet galvoju, kad yra kazkokiu budu... Noriu pridurt, kad nakciai pavalgo pakankamai gerai.
QUOTE(hereja @ 2007 06 27, 09:47)
Maya, mes visiskai be jokiu ten uzsirasymu, na ura i skyriu pas ji nuvaziavom, tai norejau atsidekot. Bet va - nepaeme
Malacius, gerai padare, jis uz tai atlyginima gauna. Reiskais zmogus myli savo darba, o ne naudojasi tuo, kad jis daktaras.
QUOTE(denlen26 @ 2007 06 28, 09:06)
Norejau dar paklaust mamu, kuriu vaikams virs metuku: AR JUSU VAIKAI GERIA NAKTI KOKI MISINUKA AR PIENUKA?
Maniskis tik peinuka geria, nes nuo misinuku, labai jau smirda jam is burnytes ir kakas zalias buna.
QUOTE(denlen26 @ 2007 06 28, 18:06)
Na maniškė jau seniai naktimis nieko negeria, pusmetis koks gal ir ilgiau.. Labai labai retai duodu ko nors atsigerti, kai serga nebent. DAzniausiai tiesa nei neprabunda visą naktį O atprato kažkaip natūraliai, ji per daug nepiktnaudžiavo tais naktiniais valgymais. VYresniąją kai auginau, tai jo, budavo visą naktį prašinėja O atpratinau kažkur apie 10 men kai buvo, nebedaviau tiesiog pienuko, siuliau vandens, neeme ir negaudavo nieko. 3 naktys buvo labai sunkios , o paskui patapo ramios ramios
Aš taip pat manau kad tai įprotis ir reikia kaip galima greičiau jo atsikratyt.... Lengva aišku man sakyti
QUOTE(maya @ 2007 06 28, 18:57)
Maniskis tik peinuka geria, nes nuo misinuku, labai jau smirda jam is burnytes ir kakas zalias buna.
O tu Maya jį dar maitini savo pienuku ar karves piena duodi?
O jūs pasidalinkit prašau patirtim kaip nuo rankų atpratinti? Neįmanoma, triukšmas baisiausias , vaikšto iš paskos ir rėkia kad paimčiau...
Sveikos,o fonas mazliu koks grazutis
Velaura, tavo lelyte tikra damute grazuolyte
Mes misinuko jau negeriam nakti arbatytes gurksteli kai karsta buna...o seip nuo 23-9 miegam
Mes misinuko jau negeriam nakti arbatytes gurksteli kai karsta buna...o seip nuo 23-9 miegam
QUOTE(Velaura @ 2007 06 28, 10:55)
O tu Maya jį dar maitini savo pienuku ar karves piena duodi?
O jūs pasidalinkit prašau patirtim kaip nuo rankų atpratinti? Neįmanoma, triukšmas baisiausias , vaikšto iš paskos ir rėkia kad paimčiau...
Neturiu as savo pienuko, nescia gi , kol turejau uzsaldyto tai gere ta, dabar geria kaip didelis karves peinuka. Valgo barscius ir visas kitas sriubytes. Zodziu mes jau "dideli".
Pas mane buvo pusmeti pusesere, tai buvo labai smagu. nes nuo vienu ranku prei kitu. Isvazaivo pries menesi, tai pirmas dvi savaites maniau jog nusisausiu. Cype ir cype ir cype. Rankas kelia paimk ji, arba i koja isikabines sliauzioja is paskos. Negalejau nieko pasidaryti. Bet galiausiai suprato, kad niekas i jo ozius nereaguoja ir teko ismokti zaisti paciam, kai galiu visada zaidziu, bet kai darau valgyti ar uzsiemu kokiu namu darbu negaliu. Tai dabar labai daug "padeti" pradejo Bet nesiskundziu bile tyli ir nesipraso ant ranku.
QUOTE(=Svaja= @ 2007 06 28, 12:16)
Sveikos,o fonas mazliu koks grazutis
O ko taip velai meigot einat? Siaip smalsu. Maniskis eina mieogti 8, miega iki 6 pageria pienelio ir toliau parpiam iki astuoniu, buvo kelios savaites, kad kelesi 5.30 galvojau nuprotesiu